Western University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Western University is een particuliere onderwijsinstelling gevestigd in Baku, Azerbeidzjan. Opgericht in 1991, is het uitgegroeid tot een van de toonaangevende universiteiten in Azerbeidzjan. Het heeft een gevestigde reputatie in de academische wereld en biedt een breed scala van diensten voor serieuze studenten. De eisen aan de universiteit betreden behoren tot de hoogste van niet-statelijke universiteiten. Western University werd opgericht met als doel om een onderwijsinstelling die kunnen bijdragen tot de economische, sociale en politieke ontwikkeling van Azerbeidzjan door middel van onderwijs studenten aan specialisten die zouden voldoen aan de behoeften van de Republiek tijdens en na de economische overgang te worden creëren.

Western University is een lid van de European Foundation for Management Development sinds 1996. Het is ook een lid van de International Universities Association (IAU) binnen de UNESCO sinds 1997, lid van de Zwarte Zee Universities Network sinds 1999 evenals een corporate lid van het Internationaal Instituut voor Administratieve Wetenschappen sinds 2001, en een lid van de Internationale Vereniging voor Toerisme " atlas ". Voor haar prestaties in de academische veld in de jaren 2002, 2003, 2004, 2006 en 2009, werd Western University bekroond met de Diploma "Ugur" als de beste hoger onderwijsinstelling. De rating van de School voor Politieke Wetenschappen en de School of Business Administration is een van de hoogste in de Republiek en is hoger dan in vele grote nationale staat universiteiten. Western University is een partnerorganisatie in een aantal projecten van het programma Erasmus Mundus gefinancierd door de Europese Unie. Door middel van deze projecten, hebben de studenten de kans om hun opleiding voort te zetten gedurende een semester aan de partneruniversiteiten van het project West-Europese landen, zoals Frankrijk, Italië, Duitsland, Zweden, Polen, etc. Studenten, die deze kans krijgen, worden vrijgesteld van collegegeld in die universiteiten en zij zullen worden gegeven beurzen van de Europese Unie voor een bedrag van € 1.000 per maand. Western University biedt opleidingen in dertig specialiteiten voor ruim 1000 studenten op basis van full-time, part-time en schriftelijke cursussen. Elk jaar ongeveer 350 studenten ingeschreven zijn op eenentwintig programma's geleverd in vijf scholen. Cursussen worden gegeven door meer dan 180 docenten en adjunct hoogleraren. De studententijd zijn de jongeren uit verschillende landen over de hele wereld, die een uitstekende reputatie van de universiteit benadrukt. De universiteit is gevestigd in een groot gebouw van vier verdiepingen van de klassieke architectuur in de buurt van het presidentieel paleis en het oude kasteel dat in het centrum van het fascinerende centrum van Bakoe. Gedurende de 22 jaar van haar bestaan ​​heeft Western University ook bekend geworden, niet alleen in Azerbeidzjan, maar ook buiten de Republiek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

Mba master van bedrijfsadministratie

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Azerbeidzjan Bakoe

MBA is geïntroduceerd om de vereiste vaardigheden en kennis van studenten voor de carriereontwikkeling op verschillende terreinen van de publieke en private sector te vergroten. [+]

MBA Master of Business Administration De Westelijke Universiteit was een van de eerste universiteiten om professionele opleiding op master level te bieden binnen het TASIS-programma dat in 1995 werd opgericht.

MBA is geïntroduceerd om de vereiste vaardigheden en kennis van studenten voor de carriereontwikkeling op verschillende terreinen van de publieke en private sector te vergroten.

De hervormingen die in de afgelopen jaren door het land worden uitgevoerd, stimuleren de economische, politieke en sociale ontwikkeling. Dit verhoogt op zijn beurt de vraag naar hooggeschoold personeel.

Een van de belangrijkste problemen is het betrekken van wetenschappelijke-pedagogische specialisten voor professionele training die het onderwijsproces verzekert.... [-]