MDCI - Management Development Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ongekende tijden vragen om nieuw denken.

MDCI en CMC hebben het Playbook herschreven.

Management Development Center International (MDCI) herdefinieert al meer dan dertig jaar de manier waarop executive onderwijs wordt gegeven in het Midden-Oosten en Afrika. Onze focus op het mogelijk maken van transformationele leiders heeft nu geresulteerd in een nieuwe Pathway naar het behalen van een door het VK geaccrediteerde MBA.

Geleid door de CEO van CMC, Dr. Lester Massingham, brengen we The Next Generation MBA naar de leiders van de volgende generatie in de Golf. Begin te eindigen in slechts 12 maanden, met een financiële investering van slechts 12.000 dollar.

We hebben allemaal een geschiedenis. Hier is een korte blik op de onze.

  • Meer dan 5.000 alumni.
  • Werken in samenwerking met toonaangevende Britse faculteiten, hogescholen en universiteiten.
  • Ontving de Queen's Award for Export in Education.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Geschiedenis

Begin jaren 90

MDCI kiest Bahrein als regionaal knooppunt voor de leiderschapsopleiding van Arabische carrièreprofessionals en leiders in alle sectoren.

1993

MDCI lanceert het eerste afstandsonderwijs MBA-programma in de regio met de Britse Hull University, vanuit bases in Dubai en Bahrein.

1995

MDCI is goedgekeurd als de eerste MBA-leverancier voor Saudi Aramco en levert de eerste MBA op locatie in het Sultanaat van Oman aan de Britse universiteit van Lincoln.

1997

MDCI ontvangt de Queen's Award for Export in Education.

1998

MDCI start het eerste doctoraat in de bedrijfsadministratie van de regio op locatie in de GCC met de universiteiten van Hull en Lincoln.

2000

MDCI behaalt de eerste Masters Degree in Security Studies in de GCC aan de Britse University of Reading.

Begin jaren 2000

MDCI lanceert in samenwerking met het Ministerie van Arbeid en Sociale Zaken het Advanced Management Development Program in Bahrein. Ondertussen, in overleg met de Britse Militaire Attaché, leverde het Hull MBA-programma aan de strijdkrachten van de Sultan van Oman als onderdeel van het Al Yamamah Offset-programma.

2006

MDCI benoemde de regionale agenten van de University of South Africa.

2015

MDCI levert Doctorate in Business Administration (DBA) op locatie in Bahrein en Oman bij Liverpool John Moores University.

2020

De Next Generation MBA gaat live, online, gelanceerd tijdens de wereldwijde CoVid-19 lock-down.

Unleashing Leadership Prowess, meer dan 5.000 keer sinds 1993

alumni

In Bahrein heeft MDCI sinds 1993 het op locatie aanbieden van management development, under- en post-graduate programma's van veelgeprezen academische instellingen, waaronder de Britse toonaangevende universiteiten zoals Hull, Reading en Lincoln, op de markt gebracht, ondersteund en beheerd voor meer dan 5.000 carrières professionals.

Nieuwe Gen

Veelzijdig denken inspireerde het ontwerp en de timing van The Next Generation MBA. Om te beginnen is 2020 een ongekend jaar dat nieuw leren vereist. CMC's certificaat in transformationeel leiderschap met de graad van York St John grijpt in om dit op vele niveaus te beantwoorden. En we hebben het idee dat onze Alumni klaar zullen zijn om dit aan hun 'volgende generatie' familieleden, vrienden en team voor te stellen.

Leiders

Slechts vier jaar in het leveren van managementontwikkeling, onder- en postdoctorale programma's, ontving MDCI in 1997 de Queen's Award for Export in Education, waarmee de leidende rol van het Britse bedrijf in het Midden-Oosten en Afrika werd erkend. Snel meer dan twee decennia vooruit en de programma's van MDCI werden bijgewoond door leiders op meerdere niveaus in meerdere sectoren, waaronder ministerieel, C-Suite, evenals ondernemers die mega-overnames, fusies en noteringen aantrekken.

Eindelijk een MBA die haalbaar, geaccrediteerd, toegankelijk en betaalbaar is.

Waarom zou u minstens twee keer zoveel tijd en geld besteden aan het behalen van een MBA als u binnen 12 maanden een Britse universiteit-geaccrediteerde kwalificatie kunt behalen voor minder dan $ 12.000?

De kwantumsprong-veranderingen die de afgelopen maanden zijn ervaren, hebben ons team aangemoedigd om een nieuwe oplossing voor de MBA te vinden. We hebben het perfecte programma gelanceerd voor de moedige carrièreprofessionals van Arabië die op dit ongekende moment op zoek zijn naar nieuwe leiderschapsvaardigheden.

Het resultaat is The Next Generation MBA.

Je studie is binnen een jaar afgerond, vereist geen bachelordiploma en wordt gegeven door de Britse faculteit in de Golf en / of live online, waardoor de kosten verder worden verlaagd.

Waarom kiezen voor MDCI?

We geloven niet in belemmeringen voor succes.

Dit is de meest toegankelijke MBA in de regio.

Geen diploma nodig.

  • Uw doorgewinterde zakelijke ervaring kan u aan boord brengen.
  • Neem de eerste zes maanden om een professioneel certificaat in transformationeel leiderschap te behalen.
  • Bespaar kosten en reiskosten, ga naar de Golf en / of ga naar de klas, live online.
  • Weekendbezorging die past bij uw werk en gezin.

Onze liefde voor Arabië

Al meer dan dertig jaar helpt MDCI studenten in het Midden-Oosten en Afrika om het echte potentieel te bereiken en carrière-ambities te bereiken. Een ontvanger van de Queen's Award for Export in Education, MDCI's alumni staat boven de 5.000 alumni - bij toonaangevende organisaties zoals Batelco, Saudi Aramco, Al Marai, Gulf Air, Qatar Petroleum, RasGas, PDO en Omantel.

Locaties

Manama

Address
MDCI - Management Development Centre
Manama, Capital Governorate, Bahrein