Alfred Ford School Of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Alfred Ford School of Management biedt u de mogelijkheid om te gaan waar andere MBA-programma's niet gaan, uit de diepste drijfveren van je eigen gedrag aan de breedst mogelijke perspectieven voor het bedrijfsleven en zijn plaats in de samenleving.

Wij bieden een ongeëvenaarde educatieve ervaring:

  • superieure instructie van een deskundige faculteit
  • een innovatieve en flexibele leren formaat
  • een verbintenis tot afstudeerders die gemeenschap, samenwerking, passie en trots waarderen

Leren met case studies van Alfred Ford School of Management op Vimeo.

De Alfred Ford studie ervaring is één van geven en nemen, waarin de faculteit luistert zo veel als ze lezingen en studenten nemen initiatief zo ​​vaak als ze aantekeningen te maken. Uiteindelijk is deze aanpak betekent dat de waardering van ervaring en wijsheid van onze studenten, en geloven dat hun deelname verheft discussie op het hoogste niveau en zakelijke leiders die comfortabel met de natuurlijke uitwisseling van ideeën in de hedendaagse mondiale economie creëert.

Een algemeen management kennisbank biedt u de flexibiliteit om te verhuizen naar een breed scala aan zakelijke en management functies, terwijl een focus op de ontwikkeling van leiderschap geeft u de interpersoonlijke vaardigheden die je nodig hebt om er te komen.

Leren over het bedrijfsleven en nog veel meer, met een opleiding die diep graaft in de relevante milieu-, sociale en governance-vraagstukken.

Visie

Een toonaangevende business school op het gebied van bewuste leiderschap en management te ontwikkelen voor de opleiding van leiders om een ​​globale manier van denken en een onberispelijke karakter.

Mission Statement

De Alfred Ford School of Management ontwikkelt wereldwijd gelijkgestemde ethische leiders door het combineren van de nieuwste management kennis met oude wijsheid.

Locaties

Durbuy

Alfred Ford - School of Management

Address
Petite Somme 10
6940 Septon-Durbuy

6940 Durbuy, Waals Gewest, België
Telefoonnr.
+32 86 38 73 55