Bhaktivedanta College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bhaktivedanta College in een "notendop"

Het Sanskriet term Bhaktivedanta heeft een speciale betekenis voor Bhaktivedanta College. Vedanta samengesteld veda (kennis) en Anta (slot), betekent het hoogtepunt van kennis, inzicht, of kritische evaluatie. Bhakti betekent liefdevolle toegewijde dienst aan het transcendentale, persoonlijke bron van alles.

Dus het woord Bhaktivedanta combineert de ideeën van wetenschappelijke excellentie en de hoogste spirituele waarden en activiteiten. De eretitel term Bhaktivedanta wordt gegeven aan vereerd toegewijde-geleerden in de Indiase spirituele kringen. Srila AC Bhaktivedanta Swami Prabhupada de stichter-Acharya van de International Society for Krishna Bewustzijn (ISKCON), ontving deze titel in het midden van de twintigste eeuw van zijn tijdgenoten.

Laat in zijn leven, schreef hij bijna zeventig boeken die vertalingen van en commentaren op Vaishnava teksten zijn. Tussen 1965 en 1977, hij en zijn volgelingen over de hele wereld al meer dan honderd tempels, boerderijen, en scholen. Tegenwoordig worden zijn leer beoefend en onderwezen in veel gemeenten aangesloten ISKCON.

Srila Prabhupada is de inspiratie achter Bhaktivedanta College, omdat zijn voorbeeldig leven leert dat het beste onderwijs combineert de vooruitgang van de kennis met zelfverwerkelijking en de liefde van God, of Sri Krishna.

Bhaktivedanta College is een internationale instelling ten dienste van de educatieve behoeften van ambitieuze, spiritueel gelijkgestemde studenten. Voor dit doel het college streeft zes idealen:

Moed en Doel Student Welzijn Geestelijk Integrated Learning Academische en professionele expertise Morele en geestelijke Maturity Samenwerkingspartnerschap

Het College is gelegen in Durbuy, een gehucht gelegen in de schilderachtige Ardennen van België. Ongeëvenaarde voor zijn stilte en rust, dit bosrijke gebied is een prachtige omgeving voor onderzoek en reflectie. In het hart van de campus College staat het historische Château de Petite Somme, het hart van een bloeiende Vaishnava tempel en gemeenschap.

Onze Geschiedenis

Sinds de opening in september 2002, heeft Bhaktivedanta College meer dan kreeg een duizend studenten uit zesentwintig landen. Vanaf de oprichting werden academische modules van het college aangevuld met buitenschoolse studie en mentoring programma's die gericht zijn op het voeden van karakter, persoonlijke ontplooiing en geestelijke volwassenheid.

Het programma is gericht op strenge academische studie te integreren met spirituele verfijning, waarden onderwijs en beroepsopleiding. De leer medium is Engels, en studenten met een andere eerste-taal worden aangeboden extra ondersteuning, zowel in gesproken en geschreven Engels.

In 2003, de Universiteit van Wales Lampeter (UWL) geaccrediteerd de driejarige universitaire opleiding, afgesloten met een Bachelor of Theology degree in 'Vaishnava Studies': de eerste ooit in de Engels-sprekende wereld. Het College werkten gezamenlijk met het Oxford Centre for Hindu Studies (OCHS), een erkende onafhankelijke centrum van de Universiteit van Oxford.

Sindsdien hebben vele docenten hun promotie van Oxford ontvangen. Vastbesloten om de investeringen voor de toekomst, Bhaktivedanta College onlangs voltooide de bouw van een nieuwe bibliotheek, kantoor en een woning blok, waardoor studenten met up-to-date faciliteiten voor onderzoek en recreatie.

Bhaktivedanta College is een gerenommeerd en goed toegeruste internationale instituut dat is gebaseerd op de oude Indiase wijsheid om gemotiveerde, goed geïntegreerd en onafhankelijk doordachte volwassenen voeden. In een ondersteunende en spiritueel verheffende omgeving, het college stelt studenten in staat om hun academische en professionele potentieel te realiseren, bewuste principes gelden Krishna aan de hedendaagse levensstijl en maken blijvende bijdrage aan alle waardige gebieden van menselijk streven. Om dit te bereiken, het College bevordert zes idealen, te weten:

  1. Visie en Doel

Inspirerende succes op lange termijn door de vurige streven naar waarheid, het doel en zelfontdekking.

  1. Student Welzijn

Het verbeteren van de vooruitzichten student door het leggen van een solide basis voor hun toekomstige carrière, economische stabiliteit en spirituele vervulling.

  1. Geestelijk Integrated Learning

Verrijken studenten met positieve spirituele ervaring, curricula doordrenkt met Vaishnava theologie, en een praktische, carrière-georiënteerde kwalificatie.

  1. Academische en Professional Excellence

Het bevorderen van de hoogste kwaliteit van de dienstverlening en de beurs tijdens de voorbereiding van studenten als voorbeeldige leiders in hun respectieve domeinen.

  1. Morele en Spirituele Volwassenheid

Zodat studenten ontwikkelen deugd en inzicht, ethische en vervullend beroepen vast te stellen, en hun wijsheid van toepassing op alle aspecten van private en publieke leven.

  1. Samenwerkingspartnerschap

Coöperatief werken met lokale, nationale en internationale gemeenschappen om een ​​educatieve erfgoed van duurzame sociale, culturele en spirituele voordeel vast te stellen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Online Certificaten » Bekijk Online Cursus » Bekijk Summer courses »

Videos

Bhaktivedanta College Online

Bhaktivedanta College Kirtan Course