Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Solvay Brussels School of Economics & Management , opgericht in 1903, is een faculteit van de Université libre de Bruxelles. Het bekleedt momenteel een leidende positie in Europa voor onderzoek en onderwijs op het gebied van economie en management. De kernmissie van de school is om bedrijfsleiders en ondernemers op te leiden die in staat zijn zich aan te passen aan de steeds veranderende aard van de samenleving en de wereld van morgen vorm te geven.

Solvay Brussels School of Economics & Management - in het kort

Solvay building

De tijd dat de grote business schools managers voor het leven opleidden, is voorbij. De wereldeconomie, digitale transformatie en de evolutie van samenwerkingsmodellen zijn allemaal factoren die een voortdurende verrijking van uw managementvaardigheden en sectorgerichte vaardigheden vereisen.

Tegenwoordig vereist de managementfunctie een mentaliteit van analyse, behendigheid en leiderschap, en een groot vermogen tot innovatie en openheid om alle uitdagingen aan te gaan die zich voordoen in een wereld die voortdurend in beweging is. Het vereist een regelmatige combinatie van een actief leven en permanente educatie - om nieuwe competenties te integreren en uw knowhow en uw zakelijke kennis te vernieuwen. De Solvay Brussels School of Economics & Management helpt u deze enorme uitdaging aan te gaan. Een manager zijn en blijven die perfect is afgestemd op de laatste trends van uw bedrijf, de tools en statistieken die daarbij horen en de inzichten waarop uw leiderschap is gebouwd. Veel meer dan een programma bieden we je een leidende hand tijdens je carrière. Om uw leidinggevende reis op te bouwen en u in staat te stellen uw doelstellingen te bereiken en volledig tot bloei te komen in uw leven als manager. De Solvay Brussels School is in de loop der jaren een belangrijke katalysator geworden voor observatie, reflectie en innovatie op de markt.

Tussen onderzoek en praktijk

Onze programma's zijn het resultaat van facultair onderzoek gecombineerd met praktijk in het veld door de vele gerenommeerde beoefenaars die ook deel uitmaken van onze faculteit. Door lid te worden van de Solvay Brussels School of Economics & Management, profiteert u van een unieke ervaring, bestaande uit wetenschappelijke kennis, zeer rigoureuze inhoud op het gebied van economie en management, praktische casestudy's, simulaties gebaseerd op de nieuwste technologieën, fascinerende seminars en teamwork waarmee u repliceer de dynamiek van het bedrijf. U begrijpt ons enthousiasme voor een managementstijl die actief, in beweging, resoluut positief en visionair is.

"Solvay Brussels School of Economics & Management helpt je om je carrière op te bouwen, je doelen te bereiken en jezelf volledig professioneel te ontwikkelen."

Solvay Brussels School of Economics & Management - in enkele cijfers

  • 68 voltijdse docenten
  • 400 parttime topmanagers en professionals
  • 2 Socrates-prijzen (voor de onderwijskwaliteit van een professor)
  • 3.000 studenten, 23.500 alumni
  • 105 actieve bilaterale samenwerkingsovereenkomsten (studentenuitwisseling) in meer dan 40 landen
  • Elk jaar studeren er 340 Erasmus-studenten af

De Solvay Brussels School of Economics & Management maakt deel uit van de Vrije Universiteit Brussel. Het is geaccrediteerd door EQUIS en AMBA en is een van de oprichters van het programma Quantitative Techniques for Economics and Management (QTEM), een netwerk van verschillende gerenommeerde business schools in volle expansie.

Internationaal perspectief en accreditaties

Internationalisering vormt de kern van de visie en missie van onze school.

Solvay Brussels School of Economics and Management, gelegen in het kosmopolitische hart van België en Europa, is van meet af aan een internationale school geweest.

De internationaliseringsstrategie van de school is gebaseerd op drie pijlers: internationale belanghebbenden, het wereldwijde bereik van onze studenten en internationale zichtbaarheid.

Solvay students

Accreditaties

De Solvay Brussels Schools of Economics and Management heeft ambities en hoopt haar inspanningen om een toonaangevende school te zijn te bekronen door het behalen van de drie belangrijkste internationale accreditaties - ook wel de Triple Crown genoemd: AMBA, EQUIS en AACSB. We zijn goed op weg: we zijn al AMBA- en EQUIS-geaccrediteerd en bezig met het verkrijgen van de AACSB-accreditatie.

Waarom is dit zo belangrijk? Omdat vooraanstaande scholen geaccrediteerd zijn, wat betekent dat hun leeftijdsgenoten de internationale hoge kwaliteit van de onderzoeks- en onderwijsprogramma's van de school erkennen. Accreditaties bieden een school een kwaliteitsstandaardkader dat de school in staat stelt haar uniekheid te presenteren: haar visie, missie en ambities. En natuurlijk richten accreditaties zich op het behalen van het schoolgebouw. Een erkende school is een school die levert. Zo simpel is het.

Deze accreditaties worden steeds belangrijker in een geglobaliseerde wereld , net als ranglijsten: ze communiceren hoge kwaliteit, ze zorgen voor het nakomen van een belofte en garanderen dat een school goed verbonden is met de samenleving . Accreditaties tonen aan dat de school duidelijke ambities en ambities heeft en dat de school niet alleen de wil of vastberadenheid heeft om hoge kwaliteit te leveren, maar er ook in slaagt die kwaliteit te leveren zoals gedefinieerd door de school zelf, maar erkend door haar internationale collega's.

142877_pexels-photo-1595391.jpeg

Locaties

Brussel

Address
Avenue Franklin Roosevelt 42
1050 Brussel, Brussel, België

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: