Lees de Officiële Beschrijving

Het pad naar innovatief leiderschap

De Afrikaanse School van Economie heeft zijn hoofdkantoor in Abomey-Calavi, (Cotonou, Benin). Momenteel bieden wij vier afgestudeerde programma's op het niveau van de masteropleiding: Master in Wiskunde, Economie en Statistiek (MMES), Master in Bedrijfswetenschappen, MBA, Master in Ontwikkelingsstudies. We hebben ook een executive opleiding en een Ph.D. programma in de economie. Bekijk onze website om meer te weten te komen over onze huidige en toekomstige programma's. ASE is de uitbreiding van het Instituut voor Empirisch Onderzoek in Politieke Economie (IERPE), opgericht in 2004, in een volwaardige pan-Afrikaanse universiteit. Een totaal van 95 studenten zijn ingeschreven bij ASE (71 MMES programma, 24 MBA) voor het academiejaar 2015-2016, afkomstig uit 15 verschillende landen. Faculteitsleden (19) komen uit topuniversiteiten uit de VS, Canada en Europa.

Goals

De Afrikaanse School van Economie combineert Afrikaanse wortels met een wereldwijde vooruitzichten, en we zijn enthousiast om onze verplichtingen na te komen door uitmuntendheid te volgen in de volgende aspecten:

  • Om onze studenten superieure opleiding te geven in hun gekozen vakgebieden; Een goed afgerond onderwijs dat hun creativiteit, kritisch denken, mondiale vooruitzichten en cultuurbewustzijn bevordert; En een campusleven dat hen voorbereidt op gemeenschapsleiders en levenslange leerlingen.
  • Om een ​​toonaangevende instelling voor onderzoek en nagraadse studie te zijn, kennis te verrichten op zowel kern- als toegepaste terreinen en nauw samen te werken met overheidsinstanties, bedrijven en industrie om technologische innovatie en economische ontwikkeling te bevorderen.
  • Om een ​​open omgeving te verschaffen die bevorderlijk is voor de uitwisseling van kennis, standpunten en innovatieve ideeën tussen studenten, faculteiten, medewerkers en bezoekende geleerden uit de hele wereld, met gediversifieerde achtergronden en uitstekende leer- en onderzoeksprestaties.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

African School of Economics

Het MBA-programma van ASE is gemodelleerd op een MBA-programma in Amerika, aangepast voor de Afrikaanse context. We streven ernaar om studenten uit een reeks achtergronde ... [+]

Master in Bedrijfskunde (MBA)

Het MBA-programma van ASE is gemodelleerd op een MBA-programma in Amerika, aangepast voor de Afrikaanse context. We streven ernaar om studenten uit een reeks achtergronden aan te trekken die geïnteresseerd zijn in de leiders van morgen in Afrikaanse zaken. Studenten krijgen dezelfde kernopleiding in economie en statistiek als studenten in ASE's andere programma's, aangevuld met coursework in accounting, audit, business law, ondernemerschap en management. Wij streven ernaar studenten voor te bereiden om loopbanen in boekhouding, bankieren, consulting, financiën, marketing en management in de particuliere sector en de non-profit sector voort te zetten. Een belangrijk voordeel van het MBA-programma van ASE ligt in de nadruk op kwantitatieve en analytische methoden en het brede scala van partnerships met universiteiten en bedrijven wereldwijd. Deze partnerschappen zullen studenten van het programma unieke blootstelling geven aan de internationale bedrijfsomgeving en de mogelijkheid om met een aantal belangrijke spelers te communiceren. Studenten hebben ook de mogelijkheid om te helpen organiseren en deelnemen aan ASE's Finance and Management workshops, en kunnen profiteren van het internationale netwerk om stagecursussen te volgen terwijl een student op ASE. Het programma biedt twee subvelden: Financiën en Marketing & Management.... [-]

Benin Cotonou
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands