Lees de Officiële Beschrijving

efbl-300x201a

De Universiteit van Banja Luka Is op 7 november 1975 opgericht en vandaag, na 39 jaar, heeft de Universiteit van Banja Luka vandaag 16 faculteiten met 52 licentiaire studieprogramma's.

Het Bologna-proces begon in alle studieprogramma's officieel in het academiejaar 2006/2007, hoewel sommige faculteiten eerder de Bologna-hervorming begonnen. Driecyclus studie systeem is geïntroduceerd: bachelor-, master- en doctoraalstudie, evenals ECTS-systeem van waardering van vakken en totale werklast van studenten.

De meeste faculteiten van de universiteit van Banja Luka en universiteitswoningen hebben veel faciliteiten zoals restaurants, recreatiecentra, computercentra, studentenclubs en cafeteria's die op twee campussen liggen, vlakbij de mooiste rivier in de Land - rivier Vrbas - en minuten lopen van het stadscentrum.

De Universiteit van Banja Luka heeft veel, diverse amfitheaters, groottelokalen, klaslokalen, leeszalen en bibliotheken, laboratoria en computerzalen.

De Faculteit Economie van de Universiteit van Banja Luka Is een moderne, ontwikkelde, progressieve en open faculteit, die de ruggengraat vormt van de economische ontwikkeling van de Republiek Srpska.

In februari 2014 is de Faculteit Economie, Universiteit van Banja Luka, de 39ste verjaardag van zijn bestaan ​​en werk gemarkeerd.

efbl2-200x300a

Faculteit Economie, Universiteit Banja Luka, is een hoger onderwijsinstelling waarvan de hoofdactiviteit wetenschappelijk onderwijs en wetenschappelijk onderzoek is en vandaag zijn we trots op de volgende prestaties en waarden:

 • Traditie en moderniteit.
 • Een modern curriculum, onderwijsmethoden en studentevaluatie, gemodelleerd op de beste onderwijsinstellingen van dit type in Europa en de wereld. (Faculteit Economie in Banja Luka is een pionier om de bepalingen van de Verklaring van Bologna in de RS en BiH te implementeren) .
 • De docenten zijn deskundigen op het gebied dat ze onderwijzen en succesvolle zakenlieden - dus we hebben een unieke combinatie van wetenschap en praktijk.
 • Grote ruimtecapaciteit van meer dan 4000m2, waardoor een handige en continue uitvoering van onderwijs en extracurriculaire activiteiten mogelijk is.
 • De faculteit heeft geen architectonische belemmeringen, en met een panoramische lift kunnen studenten met een handicap toegang krijgen tot amfitheaters en klaslokalen.
 • Technische apparatuur op hoog niveau (computerlokalen met nieuwe computers, projectors, laptops, scanners, internetaansluiting, enz.).
 • De mogelijkheid om naar buiten te gaan voor diverse seminars, trainingen, enz. Via de Studentenvereniging van de Faculteit Economie, AIESEC, of ​​een aantal organisaties waarnaar we samenwerken.

De doelstellingen van de faculteit zijn:

 1. Continue prestatie van een modern onderwijsproces, in overeenstemming met de eisen van de industrie en in overeenstemming met alle bepalingen van het Bologna-proces.
 2. Introductie van de Europese kwaliteitsnormen voor de studies van I, II en III cyclus.
 3. Aanbieding van personeel en materiële voorwaarden die het realiseren van het hoofddoel mogelijk maken.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

University of Banja Luka

UNIBL International MBA Programma, volledig onderwezen in het Engels, is een zeer veeleisend programma speciaal ontworpen voor ervaren professionals die een belangrijke v ... [+]

Master of Business Administration MBA

UNIBL International MBA Programma, volledig onderwezen in het Engels, is een zeer veeleisend programma speciaal ontworpen voor ervaren professionals die een belangrijke verandering in hun carrière willen maken. De cursusinhoud en de focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling bieden de deelnemers nieuwe visie en nieuwe ambities. Daarnaast brengt elke MBA-deelnemer veel kennis aan het programma, omdat er voortdurend deel is van carrière en levenservaringen.

Doelstellingen van de MBA-opleiding Om de afgestudeerden in staat te stellen de beste oplossingen voor complexe problemen in de bedrijven voor te stellen en de organisatorische prestaties te verbeteren door toepassing van wetenschappelijke methoden Vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om de top deskundigen op het gebied van bedrijfsvoering te genereren Het internationale netwerk van MBA-deelnemers opbouwen ... [-]
Bosnië-Herzegovina Banja Luka
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Majke Jugovića 4
78 000 Banja Luka
Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

Banja Luka, Republika Srpska, BA