COPPEAD Graduate School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De COPPEAD Graduate School of Business van de Federale Universiteit van Rio de Janeiro is een bedrijfsschool die wereldwijd wordt erkend om zijn voortreffelijkheid.

Gezien de grote economische uitdagingen zal Brazilië vooruitgang moeten boeken in kennis- en managementtraining, essentiële ingrediënten voor bedrijven om uit te blinken in de hedendaagse omgeving van competities en samenwerking tussen organisaties.

Bij COPPEAD zijn onderzoek en kennis de centrale assen van alle activiteiten. In dagelijkse interacties met studenten, bedrijven en andere marktspelers bepaalt de kennis die we produceren dus de aard van onze prestaties in de klas en de interactie met de samenleving. Dit is de basis van onze missie en visie, en wat wij geloven als onze bijdrage aan de samenleving.

Mission Statement

De COPPEAD Graduate School of Business streeft naar excellentie in haar afgestudeerd zakelijk onderwijs en onderzoek. Als onderdeel van een openbare universiteit willen we bijdragen aan de ontwikkeling van Brazilië door onderwijs te bieden aan huidige en toekomstige bedrijfsleiders die in staat zijn zeer goed te presteren, zowel in de lokale en mondiale omgeving als aan nieuwe faculteiten die innovatieve kennis kunnen verspreiden en creëren in bedrijf.

Visie

COPPEAD wil de eerste keuze zijn voor studenten die in Brazilië zaken en management willen studeren.

Centrale Waarden

Onze centrale waarden zijn uitmuntendheid, integriteit en service aan Brazilië.

Excellentie: dit is onze essentie, die onze groei, onderzoek, werving van faculteiten, het ontwerpen van nieuwe programma's, onder andere begeleidt.

Integriteit: COPPEAD's waarden zijn onder meer ethisch en sociaal verantwoord gedrag in het managementberoep. We begrijpen dat integriteit de beste manier is waarop de School haar missie kan vervullen en Brazilië beter van dienst kan zijn.

Dienst aan Brazilië: COPPEAD was de derde school in Brazilië en de eerste in Rio de Janeiro die een doctoraatsprogramma aanbood; de eerste in Brazilië die een internationale standaard Full-time MBA aanbood, en het was de pionier in Executive Education in Business and Management in Brazilië. We moeten mensen en organisaties ontwikkelen om ons land te ontwikkelen.

COPPEAD, opgericht in 1973, is de enige Braziliaanse business school, onderdeel van het Braziliaanse federale systeem (UFRJ) met internationale accreditatie. Onze Full-Time MBA is collegegeldvrij en de enige in Latijns-Amerika gerangschikt onder de beste business schools van de wereld in de Financial Times Full-Time Global MBA-programma's.

rankings

Top 100 financiële tijden

11 keer vermeld in de Top 100 van de Global MBA Ranking of Financial Times.

Top 100 financiële tijden

Executive MBA twee keer vermeld in de Top 100 van de Executive MBA Ranking of Financial Times.

1 MBA in Brazilië

Verkozen tot de beste MBA in Brazilië door Você S / A in 2016.

Accreditaties, certificeringen en verenigingen

127063_logos.png

Federale Universiteit van Rio de Janeiro

De Federale Universiteit van Rio de Janeiro werd opgericht in 1920 en is de eerste en grootste federale universiteit in Brazilië. Een van de grootste expertisecentra in onderwijs en onderzoek in het land en in Latijns-Amerika, de missie van de universiteit is om de Braziliaanse samenleving de middelen te bieden om het universele patrimonium van menselijke kennis te domineren, uit te breiden, te cultiveren, toe te passen en te verspreiden. fungeren als een transformerende kracht.

Locaties

Rio de Janeiro

Address
Rua Pascoal Lemme, 355
Cidade Universitária
Rio de Janeiro - RJ

21941-918 Rio de Janeiro, Staat van Rio de Janeiro, Brazilië