Lees de Officiële Beschrijving

De ESIC-activiteiten112995_pexels-photo-1451447.jpegrawpixel.com / Pexels

uitzicht

Ontwikkelen, door middel van voorlichting en stimulans voor onderzoek, kennis en cultuur, het bevorderen van de integrale vorming van de mens en professionals die zich inzetten voor de ontwikkeling en verbetering van de samenleving.

Onze missie

- Professionals trainen die in staat zijn om bedrijven en organisaties te creëren en daarin te presteren, met volledige verantwoordelijkheid, effectiviteit en efficiëntie in het management - op elk niveau - op elk gebied van activiteit.

- Verspreiden in de samenleving een cultuur gericht op ethische waarden en rationaliteit in het bedrijfsleven, het creëren van communicatiekanalen tussen de academische en zakelijke wereld en het stimuleren van de zakelijke roeping van onze studenten.

- Bevordering van wetenschappelijk en technisch onderzoek in bedrijfskunde en marketing, niet alleen door het werk dat in de school is ontwikkeld aan te moedigen, maar ook door de gedachte aan onderzoeksacties in de samenleving als geheel te verspreiden.

waarden

  • Overweeg de hele persoon.
  • De persoon draagt de balans.
  • Vorm voor het leven.
  • De persoon ziet zichzelf opgenomen in de samenleving.
  • Het opleiden van geëngageerde mannen en vrouwen die in staat zijn om op een democratische manier verantwoordelijkheden op te nemen in de samenleving, die worden gekenmerkt door de relaties tussen de leden van de gemeenschap.
  • Open en aandachtig zijn, vooral voor de meest behoeftigen, ongeacht de etnische, culturele en sociaal-economische situatie.
  • Commit voor de samenleving.
  • Wetenschappelijke nauwkeurigheid zoeken met universitaire kwaliteit.

Bij ESIC hebben we drie trainingsgebieden gekoppeld aan de bedrijfsrealiteit en nieuwe technologieën.

Afstudeergebied

Een educatief project gebaseerd op kwaliteit en zakelijke realiteit, dat een integratieve training biedt.

De afgestudeerde ESIC zal in staat zijn om zakelijke uitdagingen aan te gaan met de garantie van succes.112994_pexels-photo-1496192.jpegrawpixel.com / Pexels

Postuniversitair gebied

ESIC's graduate programma's vormen bedrijfsleiders op een strategisch, leidinggevend niveau, met een hoge technische capaciteit in combinatie met menselijke verantwoordelijkheid en toewijding om te werken. Deze aanpak resulteert in een prominente participatie in de huidige concurrerende markt.

Executive gebied

Er is op het gebied van Executive Education een uitgebreid aanbod van programma's, open en / of training op maat van de behoeften van het bedrijf.

Onze integrale trainingservice. genereert programma's die de professionele ontwikkeling van managers en werkteams verbeteren.

Andere variëteiten van training

Als een International Business School bieden we boeken, handleidingen en publicaties van gerenommeerde auteurs die niet alleen onderzoek toestaan, maar ook de verspreiding van economische, zakelijke, marketing- en managementvaardigheden.

Opleidingen te volgen in:
  • Portugees
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

De Executive MBA in Business Management - EMBA is gericht op ervaren professionals, die binnen hun organisatie werkzaamheden uitvoeren die worden gekenmerkt door besluitv ... [+]

De Executive MBA in Business Management - EMBA is bedoeld voor ervaren professionals, die binnen hun organisatie werkzaamheden uitvoeren die worden gekenmerkt door besluitvorming en management van bedrijfsmiddelen, evenals die professionals die vergelijkbare en complementaire functies vervullen in het senior management.

Een compleet trainingsprogramma dat zich richt op:

Strategische overwegingen van het topmanagement, waarbij aspecten van milieubegrip en strategische ontwikkeling worden gecombineerd;Impact van technologische en menselijke 'sleutel'-factoren;Financiële technieken en boekhoudkundige informatiesystemen, waarvan de ontwikkeling de internationale aspecten van het management omvat;Strategisch marketingperspectief, inclusief zakelijke overwegingen, die aanwezig moeten zijn in het topmanagement;Processen en bewerkingen die producten en diensten genereren die voldoen aan de behoeften van klanten en hun weerslag hebben in de groep van professionals die in het bedrijf werken;Integratie van de aanpak van de managementvaardigheden die de centrale as vormen van de activiteit van algemene richting.doel... [-]
Brazilië Curitiba
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
600 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
ESIC Business & Marketing School

De Executive MBA in projectmanagement - EMBAP is gericht op uitvoerende professionals die ervaren en / of geïnteresseerd zijn in het projectgebied. Ze bieden een goede ba ... [+]

De Executive MBA in projectmanagement - EMBAP is gericht op uitvoerende professionals die ervaren en / of geïnteresseerd zijn in het projectgebied. Ze bieden een goede basis voor het begrijpen van cursusbeheer en bespreken de rol van manager. Het wordt geleid door de PMBOK-gids, bijgewerkt in de 5e editie.

doel

Naast het begrijpen van de concepten en terminologieën die essentieel zijn voor projectmanagement, kunnen deelnemers:

Speel de rol van projectmanager efficiënt;Diagnose en analyse van situaties gecreëerd in specifieke omstandigheden, het aanbieden van adequate oplossingen;Beheer teams, houd ze gemotiveerd, met adequate communicatie, leiderschap, etc.Integreer projecten met de functionele gebieden van de organisatie, maak het besluitvormingsproces behendig en efficiënt;Gebruik innovatieve methoden om projecten in complexe en dynamische omgevingen te beheren.Studentenprofiel... [-]
Brazilië Curitiba
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
600 uur
Campus
Lees meer in Nederlands