FGV

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Geschiedenis

Fundação Getulio Vargas werd opgericht op 20 december 1944. Haar oorspronkelijke doel was om gekwalificeerde mensen voor te bereiden op het werken in publieke en private administratie in Brazilië. In die tijd begon het land al de basis te leggen voor de groei die de volgende decennia zou komen. Vooruitlopend op de komst van een nieuw tijdperk, besloot FGV haar focus op actie uit te breiden en, vanuit het beperkte bestuurlijk gebied, betrad het FGV het bredere gebied van de sociale en economische wetenschappen. De instelling ging verder dan de grenzen van het onderwijs, ook op het gebied van onderzoek en informatie, en werd bekend als een centre of excellence.

Een pionier en gedurfd merk, Fundação Getulio Vargas, voorzag de eerste undergraduate van Brazilië, MA en Ph.D. cursussen in openbare en particuliere administratie, evenals afgestudeerde cursussen in economie, psychologie, boekhouding en onderwijs. FGV effende ook de weg voor een goed gefundeerde economie, door haar betalingsbalans, openbare rekeningen en andere economische indicatoren te analyseren. Initiatieven zoals deze hebben professionals geholpen om kwalificaties te verwerven en het grote publiek om een ​​beter inzicht te krijgen in de economische en sociale prestaties van Brazilië.

Talent

De betrouwbaarheid van de indicatoren en activiteiten van FGV is in de loop van de generaties opgebouwd door het talent en de toewijding van mensen zoals Luiz Narciso Alves de Mattos, Eugenio Gudin, Themistocles Brandão Cavalcanti, Alexandre Kafka, Octavio Gouvêa de Bulhões, Emílio Mira y Lopes, en Mario Henrique Simonsen. Hun wilskracht heeft altijd alle obstakels overwonnen. Dankzij de inspanningen van deze idealisten hebben politieke en zakelijke leiders, leidinggevenden, onderzoekers en studenten voortdurend hun vertrouwen in de reputatie en principes van de instelling hernieuwd, waardoor het prestige binnen en buiten Brazilië wordt versterkt.

De producten en diensten die worden aangeboden door Fundação Getulio Vargas dragen voortdurend bij aan de verbetering van de productiviteit en het concurrentievermogen van veel bedrijven en verbeteren de activiteiten van gemeentelijke, provinciale en federale overheidsorganisaties. De gedegen kennis van marktdynamiek en -praktijken, grote academische competentie en internationale ervaring van haar faculteit hebben FGV in staat gesteld om een ​​gediversifieerde en uitgebreide set van producten te creëren, ontworpen om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van haar stakeholders, zowel in de publieke als private sector.

Aanmoediging van academisch onderzoek

Als leider in het creëren en verfijnen van ideeën die bijdragen aan nationale ontwikkeling, investeert en stimuleert FGV wetenschappelijk onderzoek, wat resulteert in een aanzienlijke output, nationaal en internationaal erkend. De onderzochte onderwerpen omvatten macro-economie, micro-economie, financiën, wetgeving, gezondheid, sociale zekerheid, armoede en werkloosheid, vervuiling en duurzame ontwikkeling. De Stichting voert ook onderzoeksprogramma's uit op het gebied van geschiedenis, sociale wetenschappen, onderwijs, justitie, burgerschap en politiek.

FGV krijgt ook de opdracht om werk te doen voor de publieke sector, bedrijven en internationale organisaties zoals de Wereldbank. Bovendien genereert en publiceert het via het Braziliaanse Instituut voor Economie (IBRE) indicatoren en rapporten om de Braziliaanse economie vorm te geven, als een openbare dienst.

Missie

Om de sociaaleconomische ontwikkeling van Brazilië te stimuleren.

Visie

Te worden erkend als een innovatieve instelling die zich inzet voor de ontwikkeling van Brazilië, de vorming van een academische elite en het genereren van collectieve goederen in sociale en aanverwante gebieden, waardoor onze financiële duurzaamheid wordt gegarandeerd door het leveren van hoogwaardige diensten en hoge ethische normen.

Institutionele waarden

We willen de nationale verbeeldingskracht vastleggen door een veelzijdige afbeelding te creëren:

  • Wij zijn een instelling met een staat van dienst van ernst en competentie, die al meer dan 70 jaar diensten levert. Tegelijkertijd zijn we innovatief en dynamisch;
  • We zijn een niet-partijgebonden instelling, hoewel we ons sterk inzetten voor het nationale belang van Brazilië;
  • Terwijl we streven naar gelijke kansen, verdedigen we het recht op ongelijke resultaten als een resultaat van verdienste;
  • Technisch gezien willen we de beste zijn in alle gebieden waarin we actief zijn.

Ethische code

Deze ethische code is bedoeld om menselijke relaties te begeleiden binnen het bereik van Fundação Getulio Vargas. Het bevat universele principes en aanbevelingen die specifiek zijn voor FGV, een particuliere liefdadigheidsorganisatie zonder winstoogmerk die technische, wetenschappelijke en educatieve activiteiten uitvoert.

In overeenstemming met deze geest moet iedereen die een baan of educatieve band heeft met FGV ervoor zorgen dat hun individuele waarden verenigbaar zijn met die bepaald in deze ethische code.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portugees

Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk Health Cursus » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Graduaat toediening

Campus Deeltijd 2 jaar February 2019 Brazilië São Paulo

CEAG eerste MBA-programma in Brazilië geaccrediteerd door AMBA, is bedoeld om professionals met globale visie en modern management, een combinatie van theorie, praktijk en excellentie in het onderwijs voor te bereiden. [+]

over CEAG

CEAG eerste MBA-programma in Brazilië geaccrediteerd door AMBA, is bedoeld om professionals met globale visie en modern management, een combinatie van theorie, praktijk en excellentie in het onderwijs voor te bereiden. De cursus is altijd in ontwikkeling te ontmoeten en te anticiperen op de eisen van de huidige markt. Met stevige wortels en visie op de toekomst voor meer dan 40 jaar een combinatie van theorie en praktijk om excellentie in het onderwijs.

De methodologie van de cursus gaat ervan uit dat tijdens de realisatie van de student kent en het gebruik van interpersoonlijke communicatie middelen, werken in groepen van verschillende samenstellingen in de ontwikkeling van de oefening en tonen het vermogen om te herkennen en specifieke problemen en oplossingen te analyseren naar voren in praktische situaties.... [-]


OneMBA

Campus Deeltijd 21 maanden September 2019 Brazilië São Paulo

[+]

Deze projecten zijn bedoeld om waarde toe te voegen aan het sponsoren van bedrijven op een permanente basis. Telkens na de OneMBA Program, kaderleden krijgen de OneMBA certificaat van de vijf universiteiten, evenals een MBA van hun eigen universiteit.

"Er is gewoon geen andere MBA-programma op de markt met dezelfde mate van internationaliteit, regionale gevoeligheid en de nadruk op duurzame zakelijke oplossingen die alle stakeholders daarvan profiteren".

Lestijden Curriculum Overzicht [-]