LUMS, McGill, YNU, FGV/EBAPE, IIMB

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WAT IS DE IMPM ?

De IMPM is een internationaal programma voor managers dat leidt tot een Masters Degree. Het kernprogramma bestaat uit een reeks van vijf modules van elk tien dagen die plaatsvinden over een periode van 18 maanden, georganiseerd door managementmindsets.

Het begeleiden van deze modules zijn allerlei intrigerende activiteiten, zowel in de klas als daarbuiten: co-coaching, vriendelijk advies, speciale tafels, managementuitwisselingen en impactteams. Het bijwonen van de vijf modules en het afronden van de papers en managementuitwisseling zal resulteren in de toekenning van het IMPM certificaat.

Degenen die de Masters in Management Degree van de McGill University of een MSc International Masters in Executive Management van de Lancaster University willen ontvangen, buiten het IMPM certificaat, schrijven een IMPM waarmee ze dieper kunnen IMPM over een kwestie die voor hen van groot belang is.

FRIENDLY CONSULTING

Betrokken managers zijn meer dan alleen maar workshops geven en ideeën bespreken. Managers die de IMPM bijwonen, halen bezorgdheid uit hun eigen werk weg, zodat ze kunnen profiteren van de ervaring van hun collega's.

Dit is aan de gang in het programma - altijd rond de tafels. Het is ook geïnstitutionaliseerd in een proces dat we vriendelijk advies vragen, waarbij kleine teams van uw collega's met u samenwerken om uw zorgen weg te nemen. Deze inbreng in uw problemen helpt u wijzigingen in uw organisatie aan te brengen op basis van de ervaring van collega-klasgenoten die belang hechten aan uw succes.

REFLECTERENDE PAPIEREN EN PEER COACHING

Leren van elkaar en de faculteit blijft niet in de klas. Na elke module schrijft u een reflectiepapier. Dit is geen academische paper: u bekijkt wat u in het bijzonder tijdens de module opviel en vertelt uw persoonlijke behoeften, op uw eigen werk of binnen uw organisatie. Tijdens het schrijfproces maak je contact met een team van collega's en een docent van de faculteit, die met je samenwerken om deze papers zo nuttig mogelijk te maken. We noemen dit peer coaching.

MANAGERUELE UITWISSELING

Halverwege het programma combineer je met een collega en breng je het grootste deel van een week door als gast en als bezoeker op elkaars werkplek. Dit proces van observeren van een andere manager op het werk en het geven van feedback is eenvoudig maar krachtig. Het is best verbazingwekkend wat er uit deze uitwisselingen is voortgekomen.

Toen ik bij een van mijn LG-collega's in Korea op bezoek was, besefte ik dat ons bedrijf kwetsbaar is voor een ontwrichtende technologie. Als gevolg daarvan lanceerden we een startup-bedrijf samen met een top IT-universiteit in Brazilië. We denken dat dit ons bedrijf zal redden. "- Gustavo Miotti, bestuursvoorzitter, Soprano Eletrometalugica Ltd., Brazilië

IMPACT TEAMS

"Stuur nooit een veranderd persoon terug naar een ongewijzigde organisatie." Maar dat is wat bijna alle ontwikkelingsprogramma's doen. We hebben dat veranderd. U krijgt de kans, met onze begeleiding en ondersteunend materiaal, om een ​​impactteam aan te wijzen op het werk, collega's of directe rapporten, om u te helpen uw kennis terug te dragen in de organisatie. In feite doen deze mensen de IMPM virtueel. Je evalueert je team na elke module en bespreekt hoe je het leren kunt gebruiken voor constructieve verandering.

Zo wordt managementontwikkeling organisatieontwikkeling. Een opleiding die misschien prijzig lijkt voor een HR-afdeling, wordt een slimme investering voor de organisatie - door verschillende managers op te leiden voor de prijs van één organisatie en voor de diepgaande veranderingen die ze kunnen doorstaan. Waarom zou u geen team van bedrijven naar de IMPM om aan een belangrijk probleem te werken?

Ik heb mijn team gecoacht zoals ik heb geleerd. Ik groeide mijn team terwijl ik groeide. Terwijl ik door de modules ging, nam ik de basisprincipes en ze werden zo gewaardeerd door mijn team op het werk dat ze bleven vragen: "Wanneer ga je naar de volgende module?" - Daniel Smedo, VP en General Manager, Metro Supply Chain Group, Canada

TOEGELATEN TABELLEN

We hebben een 50:50 regel in de IMPM : de helft van de tijd aan u op uw agenda's. Je zit aan de rondetafel om je ervaringen te delen en te leren met je leeftijdsgenoten. Meestal ben je in gemengde groepen om te profiteren van de diversiteit aan ervaringen. Maar nu hebben we ook speciale tafels, waar u een deel van de discussietijd kunt doorbrengen met gerelateerde managers.

U kunt lid worden van een tabel met ondernemers of eigenaren van een familiebedrijf, of u kunt naar het programma komen met collega's uit uw branche of uw eigen bedrijf. (LG en Lufthansa sturen teams van managers voor bijna al onze eenentwintig jaar.)

DE SCHOLEN

Lancaster University Management School (LUMS)

Bij LUMS vindt u een echt internationale, gevestigde en ambitieuze gemeenschap. We zijn drievoudig geaccrediteerd en wereldwijd gerangschikt. Onderzoek vormt de kern van ons succes en informeert ons onderwijs, verlegt grenzen en transformeert levens. Onze gezamenlijke aanpak en toegang tot geavanceerde kennis maken ons een baken voor toptalent; de plek om te zijn.

McGill University's Desautels Faculteit Management

Desautels is door BusinessWeek, Canadian Business, Forbes, The Economist en de Financial Times gerangschikt als een van 's werelds top internationale business schools. De innovatieve programma's en historische reputatie van de faculteit blijven de beste studenten en de meest prominente professoren van over de hele wereld aantrekken, evenals de meest veeleisende recruiters van 's werelds topwerkgevers.

Yokohama National University

Het MBA-programma aan de Yokohama National University (YNU) behoort consequent tot de hoogste van de studententevredenheid met een van de laagste acceptatiegraden van business schools in Japan. YNU ligt op 30 minuten met de trein van Tokio en heeft zich altijd ingezet voor een wereldwijde rol met een langetermijnperspectief dat past bij Yokohama, de op een na grootste stad van het land en de belangrijkste toegangspoort tot het moderne Japan.

FGV / EBAPE

FGV / EBAPE biedt haar studenten een nadruk op internationale studies. De school werd opgericht in de jaren vijftig en was een pionier in formele administratieve opleidingen in Latijns-Amerika. Het is gerangschikt als de beste School of Administration voor het tweede jaar op rij en behoort tot de top drie van instellingen voor hoger onderwijs in Brazilië.

IIM Bangalore

IIMB is gerangschikt als de beste business school in Centraal-Azië door Eduniversal, Parijs voor het zevende achtereenvolgende jaar. Het onderscheidende kenmerk van IIMB is de sterke focus op leiderschap en ondernemersvaardigheden die nodig zijn om te slagen in de dynamische zakelijke omgeving van vandaag. Het werkt samen met meer dan 114 beste B-scholen ter wereld voor verschillende onderzoeksinitiatieven en studenten

Locaties

Yokohama

Address
〒240-8501 Kanagawa Prefecture, Yokohama, Hodogaya-ku, 常盤台79−1
Yokohama, Kanagawa-prefectuur, Japan

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: