Lees de Officiële Beschrijving

Manchester Business School werd opgericht in 1965 en is een van de eerste Britse business schools. In 2015 vierden we ons 50-jarig bestaan.

We werden de grootste business en management school in het Verenigd Koninkrijk in 2004, toen we samengevoegd met het The Victoria Universiteit van Manchester's School of Accounting and Finance, UMIST's School of Management en het programma in Research in Science and Technology.

Wij zijn een full-service business school, het verstrekken van de industrie gerichte opleiding aan studenten, promovendi en executives over de hele wereld.

Original Denken Applied is de kern van wat wij doen - het draaien van de theorie in de praktijk in al onze activiteiten, door middel van onze programma's, advies en onderzoek.

Wij informeren, inspireren en gaan met het bedrijfsleven door middel van onze zakelijke betrokkenheid activiteiten en we werken om gemeenschappen te ondersteunen door middel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid agenda.

Rankings en accreditatie

Alliance Manchester Business School blijft een aantal rankings en accreditaties ontvangen van talrijke toekenning planken - niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar uit de hele wereld.

ranking

In 2016 de Financial Times enquête gelederen onze MBA 7 in het Verenigd Koninkrijk, 14 in Europa en 38 in de wereld. Volgens de FT, kan MBA-studenten verwachten dat een 96% salaris verhoging van drie jaar na het afstuderen. Alliance MBS is ook geplaatst op de 12e in de wereld voor carrière vooruitgang. We zijn gerangschikt 6 in de wereld, buiten de VS, door het bedrijfsleven titel Forbes. De Forbes cijfer gebruik return on investment (ROI) als belangrijkste maatregel, in combinatie met feedback verzameld van Alliance MBS 'global alumni community. We zijn gerangschikt 2e in het Verenigd Koninkrijk voor onderzoek macht en 4 voor de diepte en de breedte van het onderzoek (REF 2014). Bloomberg Business Week gerangschikt Alliance MBS op 19 in de wereld en 9 in de alumni enquête.

Accreditatie

Alliance MBS is een onderdeel van een kleine selecte groep van instellingen in de wereld, dat is geaccrediteerd door alle drie de grote lichamen - AACSB International, AMBA en EQUIS.

Plaats

Waar u zijn gebaseerd, onze expertise is nooit ver weg. Wij zijn de enige Britse business school met een aanwezigheid in zes wereldwijde hubs. Al onze centra hebben sterke banden met het lokale bedrijfsleven en we hebben ook een wereldwijd netwerk van meer dan 50.000 alumni, verspreid over 169 landen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Global MBA

Alliance Manchester Business School - South America Centre

De Manchester Global Part-time MBA is ontworpen om te passen rond werk en persoonlijke verplichtingen, waardoor u de flexibiliteit hebt om te studeren wanneer het u het b ... [+]

De wereldwijde part-time MBA

Stap op. Verander richting. Transformeer je carrière.

Locatie: Sao Paulo, Brazilië

Ervaar workshops die motiveren, projecten groeperen die uitdagen en collega's die inspireren. Met dit flexibele, wereldwijde programma kunt u met ons studeren in Manchester, Dubai, Shanghai, Singapore, Hong Kong of São Paulo. Onderscheid uzelf vanaf de eerste dag op de werkplek.

De Manchester Global Part-time MBA is ontworpen om te passen rond werk en persoonlijke verplichtingen, waardoor u de flexibiliteit hebt om te studeren wanneer het u het beste uitkomt.... [-]

Brazilië São Paulo Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Global Part-time MBA