Lees de Officiële Beschrijving

registratie

de School

Gebouwd op een fundament van meer dan 40 jaar van consulting activiteiten, de Graduate School Roberto Miranda Zakelijk Onderwijs had zijn DNA gevormd door de vraag van de klant voor effectieve resultaten in gedrag, technische vaardigheden en talenten van hun teams.

Terwijl de traditionele scholen werden betaald voor hun certificaten, werd Roberto Miranda aangeklaagd om content kunnen bevorderen significante veranderingen in veel verschillende multinationals te leveren.

Deze beweging, door de jaren heen, geslepen een school vol effectief leren systemen in staat om echte verandering in het leven en het succes van de studenten en de bedrijven waar ze werken tot stand te brengen.

op

learning Systems

student

voorbereiding modules

Om ervoor te zorgen dat de inhoud van de programma's aangeboden kan alleen omgaan met problemen en geavanceerde onderwerpen, de School biedt voorbereidende modules voor de toegang tot de belangrijkste disciplines, zodat er vooraf een gelijkschakeling van kennis onder studenten in de klas.

De voorbereidende modules kan worden geëlimineerd door degenen die een minimum aan kennis die nodig is voor opname in elke discipline door middel van tests tonen aan online of in persoon.

Pre-Works

Voor sommige klassen is verplicht voorafgaand aan de voltooiing van de werken die helpen om de problemen aan te passen aan worden aangepakt, ten gunste van het leerproces.

FIT - Inleiding tot Learning Sheet

Elke klasse is een inleiding tot het leren record dat beschikbaar is in de virtuele omgeving is en kan direct op de Ipad leerlingen worden gedownload.

De chip, ook wel de inleiding op het onderwerp vorm, heeft tot doel studenten te instrueren over wat zijn de problemen in de klas (inputs), waarin wordt aanbevolen bibliografie worden aangepakt, die het doel van de school om deze zaak en wat onderwijzen verwacht dat de student na de les (outputs).

Leren Sedimentatie oefening

Om ervoor te zorgen dat wat werd gegeven in de kamer is bezonken zo effectief leren, leraren bereiden unieke oefeningen voor de MBA School, waarbij uit onderzoek, tot de ontwikkeling van een Business Plan.

De kopgroep - Advanced Study Group

De kopgroep is de groep van geavanceerde studies van Roberto Miranda Zakelijk Onderwijs. onderwezen modules uitsluitend in een vreemde taal op de actualiteit van de wereldmarkt.

Deze groep is toegankelijk voor alle studenten en werken onder mentorschap van internationale docenten.

Video, audio podcasts en andere activiteiten op de site zijn de basis voor de rondetafelgesprekken groepen gevormd door studenten is geïnteresseerd om verder te gaan.

Menthoring

Studenten hebben tot hun beschikking, mentoren die als leidraad voor het bedrijfsleven, het leven en de carrière. Vergaderingen op afspraak en exclusieve aandacht voor uw succes.

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Roberto Miranda Educação Corporativa

Gericht op ondernemers en professionals die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun kennis op het wereldwijde luxe gastvrijheid zijn. Met 15 klassen gevormd in het ... [+]

MBA - Management in Hospitality Luxo®

Gericht op ondernemers en professionals die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun kennis op het wereldwijde luxe gastvrijheid zijn. Met 15 klassen gevormd in het Hotel Fasano in Sao Paulo, Hotel Ritz, George V en Plaza Athenee in Parijs.

programma De luxe zakelijke omgeving Het hotel Luxury Innovatie en Ondernemerschap Ontwikkeling Talentos® and Skills Planning en Hotel Implantatie Uitvoering van projecten in Luxury Hospitality Marketing toegepast op Luxury Hospitality Internationale marketing en zakelijke netwerk Operations management financieel beheer organisatorische prestaties Continu Human Performance Improvement Data, tijden en duur ... [-]
Brazilië São Paulo
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Roberto Miranda Educação Corporativa

event management, vanaf de conceptie, planning en een onberispelijke uitvoering, omvat een breed spectrum van kennis. Dit programma biedt de deelnemers met de tools en ex ... [+]

MBA - Event Management en Ceremonials van Luxo®

event management, vanaf de conceptie, planning en een onberispelijke uitvoering, omvat een breed spectrum van kennis. Dit programma biedt de deelnemers met de tools en expertise die nodig is om complexe, unieke evenementen en een hoge luxe te beheren.

programma Event design Exclusive Fondsenwerving Montage en Infrastructuur Architectuur en Toegankelijkheid Veiligheid en Logistiek Event Planning Complex Geweldige shows en muzikale evenementen sportieve Evenementen Mega-Events luxe ceremoniën Protocollen en andere culturen luxe Weddings Professioneel management Event Bedrijven Data, tijden en duur Type I - Inschrijvingen Open Start: 11 maart 2017 Elke woensdag van 19h00 tot 23h00 en één (1) zaterdag per maand van 09h00 tot 18h00 Duur: drie (3) semesters Uren: 432 uur / a Type II (met name voor deelnemers uit andere landen) - Inschrijvingen Open Start: 11 maart 2017 Een (1) weekend elke 60 dagen en een duik vijf (5) dagen aan het einde van elk semester. Duur: vier (4) semesters Uren: 432 uur / a Lokaal ... [-]
Brazilië São Paulo
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Roberto Miranda Educação Corporativa

Sta niet toe dat je creativiteit wordt beperkt door het budget van de klant. Maak je klaar om deel te nemen in een universum waar er geen grenzen aan het gebruik van hun ... [+]

MBA Luxo® Architectuur

Sta niet toe dat je creativiteit wordt beperkt door het budget van de klant. Maak je klaar om deel te nemen in een universum waar er geen grenzen aan het gebruik van hun talent en innovatie. De architectuur voor de luxe markt is een realiteit in de wereld. Ken uw bijzonderheden, de materialen, de onderdelen en grondstoffen. En vooral de concepten die geboren zijn absoluut unieke projecten.

programma Luxe Landhuizen en huizen projecten Appartementen en luxe Penthouses Luxury Beach Houses Pieren en jachthavens projecten Villa, boerderijen en ranches Haras, en paard trainen tracks Heliplatforms, helihavens en luchthavens Grote speelplaatsen Bioscopen, theaters en domotica Het aantrekken van klanten en contracten Beheer van projecten en werken Levering van de werken uitbreiding op internationaal niveau ... [-]
Brazilië São Paulo
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands