Faculty of Management - Laurentian University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Laurentian University is genesteld in een ongerept 765 hectare groot schiereiland in Sudbury - minder dan vier uur ten noorden van Toronto.

Wij zijn een van de snelst groeiende universiteiten in Canada in de afgelopen tien jaar, die nu dienst doet dicht bij 9.500 studenten. Onze belangrijkste campus is in Sudbury, en we bieden nu een groeiend aantal programma's in Barrie aan de 1.000 studenten studeren op dat de campus. We hebben de hoogste post-afstuderen arbeidsparticipatie in Ontario na 6 maanden bij 93% en 95% na twee jaar. We krijgen een hoge waardering voor onze benijdenswaardige klassen, met een van de laagste gemiddelde klassengrootte in Canada.

Onze twee thuis steden zijn vergelijkbaar in veel belangrijke opzichten: ze zijn beide levendige, veilige, betaalbare middelgrote steden met alle stedelijke voorzieningen, elk met een ware zin van de gemeenschap, en beide gelegen in de beroemde natuurlijke omgeving van de regio Muskoka . Voorbij het drukke leven op de campus, dan heb je genoeg te doen en te genieten in onze beide Laurentian gaststeden vinden. Beide gemeenschappen hebben efficiënt en zuinig openbaar vervoer en zijn relatief eenvoudig te navigeren met de auto of te voet.

Faculteit Bedrijfskunde

De Faculteit Bedrijfskunde omvat programma's die studenten voor te bereiden voor dynamische loopbaan in business administration en sport administratie. Onze afgestudeerden zijn werkzaam in alle economische sectoren. Studenten ontwikkelen een grondige kennis van alle aspecten van het bedrijfsleven, waaronder de boekhouding, financiën, marketing, human resource management en strategische planning. Talloze stage en co-op stagemogelijkheden wachten studenten op zoek naar een carrière in het bedrijfsleven voort te zetten.

Wat onze studenten zeggen: "De MBA-graad voorzien me met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om mijn carrière te beginnen. Met verschillende jobaanbiedingen, was ik in staat om een ​​die de juiste pasvorm was voor mij te kiezen. "Anthony Ward, MBA Graduate, Fall 2014.

Laurentian VANDAAG

Vandaag, de universiteit telt meer dan 52.000 alumni met vele internationale alumni hoofdstukken waaronder de meest recentelijk opgericht in China. Sterk in zijn tweetalig en tricultural tradities en met een mondiaal perspectief, Laurentian University blijft zijn programma-aanbod, onderzoek en partnerschappen in Canada en in het buitenland uit te breiden.

FEITEN & CIJFERS

Jaar van oprichting: 1960 INSCHRIJVING: 9.500 PROGRAMMA'S

Undergraduate: 94 Certificaten en diploma's: 22 Masters: 18 Doctoral: 6 Professional Degree (Geneeskunde): 1

GRADUATE PLAATSING RATE: 92,6% Faculteit: 355 full-time campussen Sudbury & Barrie

Locaties

Sudbury

Laurentian University Bookstore

Address
Sudbury Campus
935 Ramsey Lake Road

P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Canada
Telefoonnr.
+1 705-675-1151

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden