Lees de Officiële Beschrijving

Laurentian University is genesteld in een ongerept 765 hectare groot schiereiland in Sudbury - minder dan vier uur ten noorden van Toronto.

Wij zijn een van de snelst groeiende universiteiten in Canada in de afgelopen tien jaar, die nu dienst doet dicht bij 9.500 studenten. Onze belangrijkste campus is in Sudbury, en we bieden nu een groeiend aantal programma's in Barrie aan de 1.000 studenten studeren op dat de campus. We hebben de hoogste post-afstuderen arbeidsparticipatie in Ontario na 6 maanden bij 93% en 95% na twee jaar. We krijgen een hoge waardering voor onze benijdenswaardige klassen, met een van de laagste gemiddelde klassengrootte in Canada.

Onze twee thuis steden zijn vergelijkbaar in veel belangrijke opzichten: ze zijn beide levendige, veilige, betaalbare middelgrote steden met alle stedelijke voorzieningen, elk met een ware zin van de gemeenschap, en beide gelegen in de beroemde natuurlijke omgeving van de regio Muskoka . Voorbij het drukke leven op de campus, dan heb je genoeg te doen en te genieten in onze beide Laurentian gaststeden vinden. Beide gemeenschappen hebben efficiënt en zuinig openbaar vervoer en zijn relatief eenvoudig te navigeren met de auto of te voet.

Faculteit Bedrijfskunde

De Faculteit Bedrijfskunde omvat programma's die studenten voor te bereiden voor dynamische loopbaan in business administration en sport administratie. Onze afgestudeerden zijn werkzaam in alle economische sectoren. Studenten ontwikkelen een grondige kennis van alle aspecten van het bedrijfsleven, waaronder de boekhouding, financiën, marketing, human resource management en strategische planning. Talloze stage en co-op stagemogelijkheden wachten studenten op zoek naar een carrière in het bedrijfsleven voort te zetten.

Wat onze studenten zeggen: "De MBA-graad voorzien me met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om mijn carrière te beginnen. Met verschillende jobaanbiedingen, was ik in staat om een ​​die de juiste pasvorm was voor mij te kiezen. "Anthony Ward, MBA Graduate, Fall 2014.

Laurentian VANDAAG

Vandaag, de universiteit telt meer dan 52.000 alumni met vele internationale alumni hoofdstukken waaronder de meest recentelijk opgericht in China. Sterk in zijn tweetalig en tricultural tradities en met een mondiaal perspectief, Laurentian University blijft zijn programma-aanbod, onderzoek en partnerschappen in Canada en in het buitenland uit te breiden.

FEITEN & CIJFERS

Jaar van oprichting: 1960 INSCHRIJVING: 9.500 PROGRAMMA'S

Undergraduate: 94 Certificaten en diploma's: 22 Masters: 18 Doctoral: 6 Professional Degree (Geneeskunde): 1

GRADUATE PLAATSING RATE: 92,6% Faculteit: 355 full-time campussen Sudbury & Barrie

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Faculty of Management - Laurentian University

De Master of Business Administration (MBA) programma aan Laurentian University is afgestemd op uw snelle, uiterst competitieve wereld. Zet ons op de proef. ... [+]

De Master of Business Administration (MBA) programma op Laurentian University is afgestemd op uw snelle, uiterst competitieve wereld. Zet ons op de proef.

De lancering van een onlangs herziene curriculum in het najaar van 2015, het MBA-programma is verkrijgbaar in een flexibele indeling, waardoor voor volledige of part-time online studies afgerond, op de campus of door een combinatie van beide formaten. Leren wanneer en waar is echt aan jou!

Voortbouwend op core business fundamenten, de MBA-programma biedt leerlingen met de kennis en vaardigheden die klanten eisen om hun bedrijf te nemen naar het volgende niveau. Cursussen richten zich op ethisch leiderschap, geavanceerde financiële en marketing concepten, het beheren van informatie systemen, business-strategie en verkent de complexiteit van het beheren binnen een mondiale context. Een sluitstuk consulting project biedt een directe link naar de industrie en de toepassing van de kennis die is opgedaan door het programma. Recent afgestudeerden nodig zal zijn om een ​​werk geïntegreerd leerprogramma dat ze de ervaring die nodig is om hun carrière vooruit te gaan geven voltooien. ... [-]

Canada Sudbury
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Laurentian University Bookstore
Address
Sudbury Campus 935 Ramsey Lake Road
P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Canada
Website
Telefoonnr.
+1 705-675-1151