Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Peter B. Gustavson School of Business

Opgericht in 1990, de Gustavson School of Business staat bekend om zijn unieke pedagogische aanpak, geïnspireerd onderwijs en excellentie in onderzoek. Als leider van 's werelds 12.000 business schools, zijn wij een van slechts 97 tot accreditatie te bereiken met zowel AACSB International (De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business) en de European Foundation for Management Development door middel van haar European Quality Improvement System (EQUIS).

Wij bieden graden in:

· Bachelor of Commerce (BCom)

· Master of Business Administration (MBA)

· Master of Global Business (MGB)

· PhD in International Management & Organisatie

Wij bieden op korte termijn de zomer studies in Ondernemerschap, Service Management, International Business en Business Communications.

In het leveren van deze programma's, zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van leiders van internationale bedrijven. Onze internationaal, integratieve, innovatief en maatschappelijk duurzame aanpak zorgt ervoor dat onze studenten leren om anders te denken in de huidige snel veranderende wereldwijde markt.

De Universiteit van Victoria

Consequent gerangschikt als een van de leidende onderzoek Canadese universiteiten door externe onderzoeken en UVic studenten gelijk, zijn we ook in de top 200 in de wereld door de jaarlijkse Times Higher Education enquête. De universiteit van Victoria toont een buitengewone diepte van excellentie in een breed scala aan academische programma's op de undergraduate en graduate niveau. De universiteit heeft een reputatie voor haar inzet voor onderzoek, wetenschap en co-op onderwijs verdiend, en wordt algemeen erkend voor zijn innovatieve en responsieve programma's, interdisciplinaire en internationale initiatieven, en een divers en gastvrije leergemeenschap. Met meer dan 19.000 studenten uit Canada en over de hele wereld en bijna 5.000 docenten en personeel, heeft de Universiteit van Victoria een uiterst collegiaal leiderschap cultuur gelegd met tastbare esprit de corps over de campus.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

U kunt uw MBA-graad te voltooien binnen 17-21 maanden in de Daytime MBA-programma of in 29-33 maanden in de Avond MBA-programma. ... [+]

Uw MBA avontuur wacht

Het UVic MBA-programma zorgt voor een intense, integratieve, internationale en ervaringsgerichte leeromgeving. Zelfs als uw undergraduate-diploma is niet in het bedrijfsleven, je MBA is dichter en betaalbaarder dan je zou denken.

Onze locatie in Victoria, BC, biedt u zelfs de kans avontuurlijk te zijn, want het geeft je niet alleen de mogelijkheden om verbinding te maken met een diversiteit aan mensen, maar ook drinken in de verbluffende schoonheid van onze natuurlijke landschappen 365 dagen van het jaar.

Doe mee en verdien je MBA in 17 maanden van overdag studeren of 24 maanden weekend studie. Toegeven slechts 45 Daytime MBA en 20 Weekend MBA-studenten elk jaar, kunt u genieten van een intieme leerervaring met een enorme toegang tot hulpbronnen, zoals onze Executive Mentor-programma, mogelijkheden om te netwerken, carrière en professionele middelen ontwikkeling en co-op (betaalde stage) opties.... [-]

Canada Victoria
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
17 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken, de UVic Weekend MBA is een leerzame ervaring als geen ander. ... [+]

Ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken, de UVic Weekend MBA is een leerzame ervaring als geen ander. Hier leert u de kritische vaardigheden die managers moeten omgaan met een complexe wereld, in een weekend-formaat die u toelaat om te blijven werken terwijl u het programma te nemen.

De UVic Weekend MBA opent met een week inleidende module waarin je nauw zal samenwerken met uw cohort, reflecteren op je eigen stijl van leidinggeven en beginnen te worstelen met de complexiteit van zakelijke beslissingen in BC en de wereld. Aangezien het programma zich ontvouwt, wordt u kennis met de kernfuncties van het bedrijfsleven door middel van basiscursussen, leren hoe deze toe te passen in verschillende settings in context cursussen, en verder denken dan de grenzen in integratieve cursussen.... [-]

Canada Victoria
Vraag informatie aan
English (Canada)
Deeltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Studying Business at the University of Victoria

About Gustavson School of Business