Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Waar kun je je MBA of Master of Science beter verdienen in Cybersecurity, Energy Management of Instructional Technology dan het bruisende Vancouver? Onze campus, gelegen in het stadscentrum in de nabijheid van alle openbare voorzieningen, weerspiegelt de reputatie van Vancouver als marktleider op het gebied van innovatie, technologie en duurzaamheid. Als een van de meest populaire reisbestemmingen in de wereld, heeft Vancouver gematigd weer en wordt consequent gerekend tot de top drie steden ter wereld om te leven. Als je een masterdiploma behaalt bij NYIT-Vancouver, word je ook een onderdeel van NYIT's wereldwijde universiteit. Je kunt ervoor kiezen om je programma in Vancouver te starten en het te voltooien in New York of andere wereldwijde campussen. NYIT-Vancouver biedt de volgende programma's:

 • Energiebeheer, MS
 • Informatie, netwerk- en computerbeveiliging, MS
 • Instructietechnologie, MS
 • Master of Business Administration, MBA
 • Master of Business Administration, MBA, Finance-concentratie

Gelegen in het hart van het centrum van de stad, in de buurt van hoofdkantoren van financiële instellingen, banken, mijnbouw, dienstensector, natuurlijke hulpbronnen en IT-bedrijven, beschikt de campus over computerlokalen, studentenlounges en een afstandsonderwijscentrum. Kleine klassen leiden tot grote kansen voor stages, practica en mentorprogramma's bij toonaangevende commerciële en financiële instellingen in de regio. Onze gemeenschap op de campus bestaat uit speciale clubs, een studentenadviesraad en een eregemeenschap en organiseert het hele jaar door een verscheidenheid aan sociale en recreatieve activiteiten. Net buiten en rondom is een spectaculaire kuststad, rijk aan diversiteit, levend met kunst en cultuur, en prachtig in zijn natuurlijke schoonheid.

Studeer in New York

Start je opleiding in Vancouver en voltooi het in New York, de vlaggenschipcampus van NYIT's Global Exchange-programma. Je kunt er ook voor kiezen om te studeren op onze campus in Abu Dhabi of China. Of bezoek NYIT in New York via ons Vancouver-based Study Tours-programma en ontdek deze geweldige stad. Verken nieuwe culturen en loopbaantrajecten terwijl je vrienden maakt met klasgenoten van over de hele wereld.

accreditatie

New York Institute of Technology is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education in de Verenigde Staten. De School of Management is geaccrediteerd door AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), een wereldwijde accreditatie die alle bedrijfsprogramma's van NYIT over de hele wereld omvat, inclusief Vancouver. In British Columbia, Canada, is NYIT geautoriseerd door het ministerie van Advanced Education en is het een van de door EQA aangewezen Post-Secondary Schools van British Columbia. NYIT staat ook vermeld op de website van Citizenship and Immigration Canada (CIC) als deelnemer aan het werkvergunningprogramma buiten de campus en staat vermeld op de website van het Canadian Information Centre for International Credentials.

Career Services

Als brug tussen de universiteit en werkgevers bereiden we NYIT-Vancouver-studenten en alumni voor op de arbeidsmarkt door het aanbieden van:

 • Persoonlijke loopbaanadvies
 • Training in vaardigheden om te schrijven en te interviewen
 • Stage en werkgelegenheid
 • Graduate school voorbereiding en advies
 • Branchespecifieke workshops en panelpresentaties
 • Carrière-georiënteerde excursies naar bedrijven
 • Netwerkevenementen voor studenten, alumni en professionals uit de industrie
 • Actieve werkgeversdatabanken voor carrièrebereik
 • Alle kansen en diensten voor carrièreservices die worden aangeboden door het hoofdkantoor van Career Services van NYIT.

In tegenstelling tot andere universiteiten biedt NYIT deze waardevolle carrièreservices voor het leven aan.

Opleidingen te volgen in:
English (Canada)

Deze school biedt ook:

MBA

NYIT - Vancouver

Onze Master of Business Administration (MBA) is een veelzijdig, multidisciplinair programma dat je carrière naar een hoger niveau tilt. Leer om operaties te evalueren en ... [+]

Onze Master of Business Administration (MBA) is een veelzijdig, multidisciplinair programma dat je carrière naar een hoger niveau tilt. Leer om operaties te evalueren en te verbeteren, werk samen om sociaaleconomische problemen met een wereldwijde mindset aan te pakken en analyseer de duurzaamheid en winstgevendheid van bedrijven.

NYITs AACSB-geaccrediteerde graad plaatst je in het centrum van New York City, de wereldhoofdstad van financiën en bedrijven. Leiderschap en professionele ervaring opdoen door deel te nemen aan brancheverenigingen en initiatieven voor maatschappelijke dienstverlening; bezoek startups, gevestigde bedrijven en belangrijke financiële instellingen; en leer van professoren en topfunctionarissen uit de industrie die tientallen jaren van echte ervaring delen.... [-]

Canada Vancouver
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
NYIT - Vancouver

Ons AACSB-geaccrediteerd MBA-programma met een financiële concentratie plaatst je in het centrum van New York City, de wereldhoofdstad van financiën en bedrijven. Je leer ... [+]

Ons AACSB-geaccrediteerd MBA-programma met een financiële concentratie plaatst je in het centrum van New York City, de wereldhoofdstad van financiën en bedrijven. Je leert van ervaren hoogleraren en topfunctionarissen uit de industrie hoe je financiële concepten kunt toepassen, financiële gegevens uit meerdere bronnen kunt analyseren en beleggingsstrategieën kunt evalueren. U maakt gebruik van de allernieuwste financiële technologie die live marktgegevens bevat om de besluitvorming door bedrijven, portefeuillebeheer en de waardering van financiële activa, inclusief derivaten, beter te begrijpen.

Na het voltooien van ons MBA-programma, kunt u:

Gebruik technologieondersteunende systemen om de besluitvormingsprocessen van organisaties te versterken.Voer industrie-, bedrijfsspecifieke of milieuanalyse uit met behulp van geschikte gegevens en informatieve bronnen om de kloof tussen abstracte theorie en praktijk te overbruggen.Identificeer en analyseer land / regiospecifieke hedendaagse bedrijfsproblemen en stel strategische aanbevelingen vast, ondersteun en communiceer effectief.... [-]
Canada Vancouver
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

We are NYIT-Vancouver. And the future is ours.