NYIT-Vancouver

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Waar kunt u beter uw MBA of Master of Science te verdienen in Cybersecurity, Energy Management, of Instructional Technology dan levendige Vancouver? Onze campus, gelegen in het centrum van de stad in de nabijheid van alle openbare voorzieningen, weerspiegelt de reputatie van Vancouver als een leider van innovatie, technologie en duurzaamheid. Als een van de meest populaire reisbestemmingen in de wereld, Vancouver heeft een matige weer en wordt consequent gerangschikt in de top drie steden in de wereld om te leven.

Wanneer u een master's degree van NYIT-Vancouver te verdienen, zul je ook een deel van de wereldwijde universitaire NYIT geworden. U kunt ervoor kiezen om je programma te starten in Vancouver en vul het in New York of andere wereldwijde campussen.

NYIT-Vancouver biedt de volgende programma's:

Energy Management, MS Information, Network en Computer Security, MS Instructional Technology, MS Master of Business Administration, MBA Master of Business Administration, MBA, Finance concentratie

de campus ligt in het hart van het centrum van de stad, in de buurt van zakelijke hoofdkantoren van financiën, het bankwezen, de mijnbouw, de dienstensector, natuurlijke hulpbronnen en IT-bedrijven bevinden, beschikt over computerlokalen, student lounges, en een afstand-learning center. Kleine klassen leiden tot grote kansen voor stages, practica, en mentoring programma's op toonaangevende commerciële en financiële instellingen in de regio.

Onze on-campus gemeenschap omvat special-interest clubs, een student adviesraad, en een eer de maatschappij, en organiseert een scala aan sociale en recreatieve activiteiten gedurende het hele jaar. Direct buiten en rondom is een spectaculaire kuststad, rijk aan diversiteit, leven met de kunst en cultuur, en prachtig uit in haar natuurlijke schoonheid.

Studeren in New York

Begin je opleiding in Vancouver en vul hem in New York, het vlaggenschip campus van NYIT's Global Exchange programma. U kunt er ook voor kiezen om te studeren aan onze campus in Abu Dhabi of China. Of u kunt bezoeken NYIT in New York via onze Vancouver-based Study Tours programma en ontdek deze geweldige stad. Verkennen van nieuwe culturen en loopbaantrajecten, terwijl je vrienden met klasgenoten te maken uit de hele wereld.

Accreditatie

New York Institute of Technology is geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs in de Verenigde Staten.

De School of Management is geaccrediteerd door AACSB International (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business), een wereldwijde accreditatie dat alle NYIT's zakelijke programma's over de hele wereld, met inbegrip van Vancouver bevat.

In British Columbia, Canada, wordt NYIT goedgekeurd door het ministerie van Advanced Onderwijs en is een van British Columbia-EQA aangewezen Post-Middelbaar Onderwijs.

NYIT wordt ook vermeld op de website van Citizenship and Immigration Canada (CIC) als een deelnemer aan de off-campus werkvergunning programma en wordt vermeld op de website van de Canadese Information Centre for International Geloofsbrieven.

Career Services

Als een brug tussen de universiteit en werkgevers, bereiden we NYIT-Vancouver studenten en alumni voor de wereld van het werk door het aanbieden van:

Persoonlijke carrière adviseren Training in CV-schrijven en interview vaardigheden Stage en werkgelegenheid Graduate school voorbereiding en advisering Industrie-specifieke workshops en panel presentaties Carrière-georiënteerde excursies naar bedrijven Netwerkevenementen voor studenten, alumni en professionals uit de industrie Actieve werkgever databases voor carrière dienst outreach Alle carrière diensten mogelijkheden en diensten die worden aangeboden door de belangrijkste kantoor van Career Services NYIT's.

In tegenstelling tot andere universiteiten, NYIT biedt deze waardevolle carrière diensten aan u voor het leven.

Deze school biedt programma's in:
  • English (Canada)

Bekijk MBA's » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Canada Vancouver

Onze Master of Business Administration (MBA) is een veelzijdig, multidisciplinair programma dat uw carrière naar een hoger niveau. Leer te evalueren en activiteiten te verbeteren, werken samen met sociaal-economische problemen aan te pakken met een mondiale mentaliteit en analyseer duurzaamheid en winstgevendheid. [+]

Onze Master of Business Administration (MBA) is een veelzijdig, multidisciplinair programma dat uw carrière naar een hoger niveau. Leer te evalueren en activiteiten te verbeteren, werken samen met sociaal-economische problemen aan te pakken met een mondiale mentaliteit en analyseer duurzaamheid en winstgevendheid.

NYITs AACSB-geaccrediteerde graden plaatst u in het centrum van New York City, de hoofdstad van de financiën en het bedrijfsleven. Gain leiderschap en professionele ervaring door deelname aan brancheorganisaties en dienstverlening aan de gemeenschap initiatieven; bezoeken startups, gevestigde bedrijven, en de belangrijkste financiële instellingen; en te leren van professoren en top leidinggevenden in de branche, die tientallen jaren van real-world ervaring te delen.... [-]


Mba Met De Concentratie In De Financiële Wereld

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Canada Vancouver

Onze-AACSB geaccrediteerde MBA-programma met een financiële concentratie plaatst u in het centrum van New York City, de hoofdstad van de financiën en het bedrijfsleven. Je leert van ervaren professoren en top leidinggevenden in de branche hoe financiële concepten toe te passen, financiële gegevens uit meerdere bronnen te analyseren en beleggingsstrategieën te evalueren. U zult gebruik maken van cutting edge financiële technologie die live marktgegevens bevat beter te begrijpen zakelijke besluitvorming, portfolio management, en de waardering van financiële activa, inclusief derivaten. [+]

Onze-AACSB geaccrediteerde MBA-programma met een financiële concentratie plaatst u in het centrum van New York City, de hoofdstad van de financiën en het bedrijfsleven. Je leert van ervaren professoren en top leidinggevenden in de branche hoe financiële concepten toe te passen, financiële gegevens uit meerdere bronnen te analyseren en beleggingsstrategieën te evalueren. U zult gebruik maken van cutting edge financiële technologie die live marktgegevens bevat beter te begrijpen zakelijke besluitvorming, portfolio management, en de waardering van financiële activa, inclusief derivaten.

Na de voltooiing van onze MBA-programma, zult u in staat om:

Maak gebruik van technologische ondersteuning systemen om organisatorische besluitvormingsprocessen te versterken. Conduct industrie, bedrijfsspecifieke of milieu-business analyse met behulp van de juiste gegevens en informatiebronnen om de kloof tussen abstracte theorie en praktijk te overbruggen. Identificeren en analyseren van land / regio-specifieke hedendaagse zakelijke kwesties, en vast te stellen, ondersteuning en effectief te communiceren strategische aanbevelingen. ... [-]