University Canada West (UCW)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit Canada West (UCW) is Canada's hedendaagse onafhankelijke universiteit. Opgericht in 2004, UCW biedt programma's op hun Vancouver campus en online. Programma's is de Master of Business Administration, Bachelor of Commerce en de Bachelor of Arts in Media en Communicatie.

Onze visie als Canada's hedendaagse onafhankelijke universiteit betekent dat we toegankelijk en wereldwijd gerespecteerde. We transformeren studenten in leiderschap-klaar afgestudeerden voor gemeenschappen over de hele wereld.

Onze missie is om een ​​uitzonderlijke service en ondersteuning aan studenten. We stimuleren een gevarieerde en uitdagende leeromgeving gericht op de praktische toepassing van kennis en het opbouwen van competenties voor de beurs, leiderschap en verantwoordelijk burgerschap in een mondiale context. Wij zijn trots op onze alumni die bereid zijn om het leiderschap en de gemeenschap mogelijkheden die hen te wachten omarmen.

UCW is erkend door en staat onder het gezag van de British Columbia Ministerie van Advanced Onderwijs en Arbeidsmarkt Ontwikkeling op voordracht van de Degree Quality Assessment Board. Programma's van de universiteit worden aangeboden onder de schriftelijke toestemming van de minister van Advanced Onderwijs, de regering van British Columbia, Canada een kwaliteitsbeoordeling proces hebben ondergaan en is gebleken dat de door de minister criteria voldoen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • English (Canada)

Bekijk MBA's » Bekijk Associate of Arts » Bekijk BA's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

MBA

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Canada Vancouver

De Master of Business Administration (MBA) -programma van UCW bereidt je voor op leiderschap op het wereldtoneel. Dit programma is geaccrediteerd door ACBSP. [+]

MBA

De Master of Business Administration (MBA) -programma van UCW bereidt je voor op leiderschap op het wereldtoneel. Dit programma is geaccrediteerd door ACBSP. Je neemt de meest uitdagende situaties in je schreden, past pragmatische oplossingen toe op de problemen die je tegenkomt en leidt uiteindelijk het succes van een organisatie met je weloverwogen besluitvorming.

Het programma is uitgebreid om u in staat te stellen meer specifieke kennis en vaardigheden te verwerven door uw 3 keuzevakken uit een van de volgende vakgebieden te kiezen: Leiderschap, Marketing of Financiën. Het programma wordt afgesloten met een groot onderzoeksproject dat is ontworpen om uw nieuw geleerde vaardigheden in een realistische omgeving te presenteren.... [-]


Contact
Bezoekadres
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, Brits-Columbia, CA