Lees de Officiële Beschrijving

Onze Missie

De Edwards School of Business ontwikkelt zakelijke professionals om naties te bouwen.

De Edwards School of Business biedt kansen voor dynamische leren en kritisch denken. We zijn geworteld in onze waarden van authenticiteit en integriteit. Wij omarmen de leraar-leerling model, en leveren onze missie door docenten met een sterke academische en professionele expertise. Onze cultuur viert diversiteit en omarmt pluralisme. We gaan onze stakeholders om waarde in hun gemeenschappen op te bouwen.

Over de Edwards School of Business

Terwijl de loop der jaren de naam van het bedrijfsleven programmering is veranderd wat niet veranderd is, is een totale toewijding aan een uitstekende educatieve ervaring voor studenten. In de afgelopen bijna 100 jaar als we zijn gegroeid van een klein programma in verband met de professionele boekhouding gemeenschap om een ​​uitgebreide Business School wij naar u geluisterd! U vertelde ons dat een bedrijf het onderwijs diepe functionele wortels in de kerndisciplines van de boekhouding en financiën, marketing en management, human resources en strategie moet hebben. Maar je vertelde ons ook dat deze diepe functionele wortels moet worden uitgebreid met geïntegreerde besluitvorming vaardigheden. Tot slot, vertelde u ons te herinneren dat effectieve besluitvorming vereist belangrijke professionele competenties van de communicatie en leiderschap binnen een kader van ethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid. U vindt deze kenmerken ingebed in al onze programma's te vinden.

Een blik op de Edwards School of Business vandaag:

  • Meer dan $ 20 miljoen jaarlijkse begroting
  • Meer dan 121 docenten en personeel
  • Meer dan 2200 studenten
  • Vijf opleidingen (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Accounting, Master of Science in Finance, Master of Science in Marketing)
  • Twee certificaat programma's (Business Administration Certificate, Aboriginal Business Administration Certificate)
  • Meer dan 23.500 Alumni
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Het intensieve en sterk geïntegreerde format van de Edwards MBA zal uw managementvaardigheden op een toegepaste en nuttige manier ontwikkelen. Meer dan dat, je leert de m ... [+]

Over

Het intensieve en sterk geïntegreerde format van de Edwards MBA zal uw managementvaardigheden op een toegepaste en nuttige manier ontwikkelen. Meer dan dat, je leert de menselijke vaardigheden van management, zoals hoe te beheren, hoe effectief te communiceren en hoe te leiden.

Een beslist uniek aspect van dit innovatieve MBA-programma is gericht leren en integreren van bedrijfsconcepten. Elke cursus wordt opeenvolgend aangeboden in een modulair formaat. Cursussen worden gepland in een periode van drie weken, waardoor een intensieve leeromgeving wordt gecreëerd die studenten onderdompelt in het vakgebied, terwijl flexibiliteit wordt geboden bij het plannen van je MBA-opleiding. Bovendien leren onze studenten hoe bedrijfsconcepten worden geïntegreerd in zakelijke beslissingen door een combinatie van toegepaste cursussen, oefeningen, casestudies en projecten waarin elk functioneel bedrijfsgebied is geïntegreerd.... [-]

Canada Saskatoon
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Saskatoon, Saskatchewan, S7N 5A7 CA
Location address
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

Saskatoon, Saskatchewan, SK S7K 1L9 CA