Lees de Officiële Beschrijving

De School of Business van de Adolfo Ibáñez University werd in 1953 in de stad Valparaíso opgericht en is met meer dan 65 jaar ervaring een van de meest prestigieuze business schools in Chili en Latijns-Amerika geworden. verwijzend naar regionaal en ook wereldwijd niveau.

Het is de enige Chileense school voor bedrijven die een drievoudige kroon heeft van internationale accreditatie (AACSB, EQUIS en AMBA), waardoor deze wordt geplaatst binnen de selecte groep van 1% van de beste business schools ter wereld.

Haar internationale erkenning wordt ook ondersteund door de positionering van haar programma's op prominente plaatsen van wereldwijde ranglijsten, zoals América Economía, Innovation Management, Financial Times en QS-ranking, onder anderen.

Op dit moment heeft de Business School kantoren in de steden Valparaíso (Chili), Santiago (Chili) en vestigingen in Lima (Peru) en Miami (Verenigde Staten).

De UAI Business School wordt gekenmerkt door een educatief model gebaseerd op de Liberal Arts, dat is bedoeld om studenten te trainen met kritisch denken, in staat om positieve impact te genereren en veranderingsagenten binnen hun organisaties te zijn, waarbij theoretische kennis wordt geïntegreerd met praktische ervaringen in hun training en een sterke ethische verplichting.

Onder de strategische pijlers springen vooral de creatie van kennis, duurzaamheid, innovatie, ondernemerschap, academisch leiderschap en globalisering in het oog. Momenteel heeft de Business School meer dan 5.000 studenten, zowel in de pre- als de postgraduaatsopleiding, en een netwerk van meer dan 13.000 afgestudeerden die in 40 landen werken.

Het heeft een academisch lichaam van 92 full-time professoren, waarvan 30% buitenlanders zijn, uit landen zoals Argentinië, Brazilië, China, Costa Rica, El Salvador, Spanje, Frankrijk, Mexico, Peru, Uruguay, VS, Venezuela . Haar leraren hebben doctoraten in de belangrijkste universiteiten van de wereld, waaronder Harvard, MIT, Princeton, Cambridge, Oxford, Californië in Berkeley, UCLA, NYU, Chicago, Maryland, Michigan, Boston, Georgia Tech, Texas in Austin , Carnegie Mellon, onder anderen. 48% van de faculteit komt van de top 100 van universiteiten, volgens de QS-ranglijst.

"Onze School of Business streeft ernaar een instelling van wereldklasse te zijn, afgeleid van onze onderwijsvaardigheden, ervaring in de bedrijfswereld en de kennis die we hebben opgedaan met ons onderzoek, om innovatieve leiders te ontwikkelen die inspireren en transformeren zijn organisaties en de maatschappij als geheel, zijnde de Business School een model van ethisch gedrag, kritisch denken en effectieve communicatie. "

uitzicht

De Business School van de universiteit Adolfo Ibáñez richt zich op:

 • Word een wereldwijde business school door de ontwikkeling van haar onderwijsproject, de constructie en het onderhoud van het integreren van strategische allianties in onderzoek en onderwijs op internationaal niveau.
 • Versterken van baanbrekend onderzoek op bedrijfsgebieden, aantrekken van een faculteit van wereldklasse en creëren van een onderzoeksomgeving die multidisciplinair onderzoek faciliteert en promoot.
 • Bijdragen tot de ontwikkeling en implementatie van studieplannen die studenten helpen hun maximale potentieel te bereiken, wat een verschil maakt in de markt.
 • Verspreid de intellectuele bijdrage van de school door de uitbreiding van activiteiten op het gebied van executive education en extensies om de industrie te beïnvloeden en beïnvloeden.
 • Ontwikkel en profiteer van het communicatienetwerk dat de school moet hebben om haar participatie en verbinding met bedrijfsleiders en beleidsmakers te verbeteren.114551_25.jpg

Educatief model

In lijn met het onderwijsmodel van de universiteit Adolfo Ibáñez, neemt de UAI Business School een Liberal Arts-programma op, geïnspireerd door de beste universiteiten ter wereld. Dit model wil studenten aanmoedigen om samen na te denken over de meest voorkomende kwesties van mens en leven, waardoor niet alleen in een beroep kan worden getraind, maar ook een meer verfijnd, kritisch en multidisciplinair denken kan worden ontwikkeld.

Het bovenstaande wordt vertaald in het Core Curriculum, een reeks van 8 cursussen, geïnspireerd door de 100-jarige ervaring van Columbia University, waar studenten klassieke teksten van filosofie, politiek, literatuur en wetenschap lezen, analyseren en bespreken.

Specifiek, in het geval van de Business School, zoeken alle programma's van de entiteit via de verschillende leernetwerken naar de vorming van de volgende vaardigheden:

 • Leiderschap.
 • Kritisch denken
 • Effectieve communicatie
 • Ethisch gedrag

In het specifieke geval van de loopbaan van Commercial Engineering, baseert het zijn leren op twee pijlers, wat zich vertaalt in academische excellentie en methodologieën die 'Learning by Doing' aanmoedigen, studenten vroegtijdig dichter bij de bedrijfswereld brengen en hen verder brengen de puur kennisverwerving, die hen in staat stelt om met voordeel de zakenwereld te betreden.

De onderwijsmethodologie concentreert zich dus op de student en verandert het paradigma van de leraar die kennis overdraagt naar een waar de studenten managers zijn van hun eigen leerproces.

Om deze reden omvat het onderwijsmodel de methodiek van workshops, waar projecten worden uitgevoerd die interactie met de echte bedrijfswereld mogelijk maken. Daarnaast wordt algemene training gecombineerd met twee keuzemogelijkheden: bedrijfsbeheer en economie, en een masteropleiding aan het einde van de carrière.

De integratie van deze elementen maakt het mogelijk om professionals op te leiden die in staat zijn om zich aan te passen en succesvol te zijn in een steeds dynamischere omgeving. Op deze manier worden de commerciële ingenieurs van de Adolfo Ibáñez-universiteit "opgeleid om problemen op te lossen die nog niet bestaan".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Spaans

Deze school biedt ook:

EMBA

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

De Executive MBA LATAM is een part-time programma dat de loopbanen van zijn deelnemers internationaliseert en promoot en onmiddellijke waarde creëert voor hun organisatie ... [+]

De Executive MBA LATAM is een part-time programma dat de loopbanen van zijn deelnemers internationaliseert en promoot en onmiddellijke waarde creëert voor hun organisaties.

Het wordt gekenmerkt omdat het de enige is met brede en exclusieve focus in Latijns-Amerika, onder een modulaire indeling. Het programma is gericht op professionals met minstens 5 tot 6 jaar bestuurlijke ervaring, die de zorg hebben om Latijns-Amerika als een markt te zien en nieuwe horizonten in hun carrière of organisatie te zoeken.

Ons programma12 maanden duur Modulaire indeling mengen.7 face-to-face modules van een week Chili, Colombia, Brazilië, Panama, Mexico * en Miami *.Gericht op senior professionals Met 5 jaar managementervaring.De enige MBA-manager met een brede en exclusieve focus in Latijns-Amerika.... [-]
Chili Peñalolén
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Global MBA

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

De multinational MBA heeft meer dan 10 succesvolle jarenlange ervaring in de markt en wordt door afgestudeerden beschouwd als de beste MBA voor senior managers in de regi ... [+]

De multinational MBA heeft meer dan 10 succesvolle jarenlange ervaring in de markt en wordt door afgestudeerden beschouwd als de beste MBA voor senior managers in de regio. Dit double degree-programma met ESADE bestaat uit 8 modules van 1 week om de 2 maanden en vindt plaats tussen de ontwikkelde en de opkomende wereld.

Het programma is disruptief en is gestructureerd rond de 8 stappen van het proces van het genereren en uitvoeren van bedrijfsstrategieën.

De deelnemers leren live hoe ze zaken doen op 3 continenten. Deze multinationale ervaring stelt hen in staat om een nieuwe visie voor hun bedrijven te creëren en hen te transformeren als leiders met directe impact op de groei van hun bedrijven, waarbij de impact van mondiaal en lokaal in een digitale economie wordt geïntegreerd, waarin de niet-innovator sterft.... [-]

Chili Peñalolén
December 2019
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MBA

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Word een leider om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden. In de Full-time MBA geven we je de kans om te groeien en een leider te worden die in staat is om de toekom ... [+]

Wil je een verschil maken?Gebruik je professionele ervaring en versterk je leiderschap om een sprong in je carrière te maken.Begrijp de dynamiek van markten en economische, sociaal-politieke en technologische veranderingen.Breid uw managementvaardigheden uit, leer tools waarmee u uw bedrijfsuitdagingen met vertrouwen kunt evalueren en aanpakken.Vergroot je zelfbewustzijn en ontwikkel je morele kompas om te navigeren in managementdilemma's.Profiteer van persoonlijk leren en een individueel coachingprogramma, waarbij je ervaringen en kennis deelt met een selecte groep uitzonderlijke collega's en internationale topmanagers.Leef een waar proces van verandering en transformatie.Sluit je aan bij een van de belangrijkste netwerken van leidinggevenden in Latijns-Amerika.Een zeer selectief en transformatief programma10 maanden intensieve studie waarbij avant-garde kennis, individuele follow-up tutorials en internationale consultingprojecten worden gecombineerd met toonaangevende bedrijven in Latam.Personalisatie van het programma door middel van keuzevakken, sectorale projecten en interdisciplinaire workshops.Internationale reis om meer te weten te komen over de nieuwste wereldtrends, de evolutie van markten te begrijpen, nieuwe opkomende bedrijfsmodellen te bespreken en aan te passen aan stakeholdermanagement.Individuele en groepscoaching gericht op persoonlijke en loopbaanontwikkeling om een zakelijke mindset, vaardigheden, zelfkennis en leiderschap te bevorderen.Een selectief en transformerend programma voor professionals die een verschil willen maken in de vierde industriële revolutie.prominenten29... [-]
Chili Peñalolén
Maart 2020
Spaans
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad