Lees de Officiële Beschrijving

Gelegen in Wuhan, de hoofdstad van de provincie Hubei en een belangrijk knooppunt van vervoer in China, Centraal-China Normal University is een sleutel uitgebreide universiteit direct onder het bestuur van het Chinese ministerie van Onderwijs. Het pittoreske campus van meer dan 2.000 Mu (330 acres) is gelegen op Guizi Hill, grenzend aan South Lake. Als een van de universiteiten op de lijst van 211 Nationaal Onderwijs prioritair project, is Centraal-China Normal University zeer erkend als een belangrijke basis voor de teelt van briljante talenten voor het land, evenals een superieure opleidingscentrum voor excellente leraren in instellingen voor hoger onderwijs en high scholen.

Onze universiteit is een van de eerste instellingen van hoger onderwijs in China recht op doctoraal en postdoctorale graden te bieden, te beoordelen en te verlenen de titels van hoogleraar, universitair hoofddocent en ook promotor, en heeft reeds een complete en geoptimaliseerde geavanceerde onderwijs van undergraduate tot graduate programma's , van doctoraal naar post-doctorale programma's, en van full-time aan volwassenenonderwijs programma's.

Ons onderzoek sterkte is getuige van een voortdurende toename van jaar tot jaar. De nationale sociaal-wetenschappelijk onderzoek van CCNU gelederen top 10 gedurende drie opeenvolgende jaren, en de sociaal-wetenschappelijk onderzoek door het ministerie van Onderwijs gelederen top 6 gedurende vier opeenvolgende jaren. Ranking No.8 in het vierde Social Science Prominent Scientific Resultaat Award, een reeks van onze onderzoeksresultaten hebben prijzen, waaronder twee vuist prijzen van de Natural Science Award van Chinese ministerie van Onderwijs en zes eerste prijzen van Hubei provinciale Natural Science Award gewonnen.

We hebben nauwe betrekkingen met een groot aantal belangrijke universiteiten en onderzoeksinstituten gevestigd en hebben de school-to-school uitwisselingen en uitgebreide academische samenwerking met meer dan 100 universiteiten uit meer dan 70 landen zoals de VS, Canada, Duitsland, Japan, Rusland, Frankrijk, Nieuw uitgevoerd -Zeeland, Australië, Zuid-Korea en Vietnam. Buitenlandse experts en leraren worden regelmatig uitgenodigd om les te geven aan de universiteit. In de afgelopen jaren, docenten van de universiteit zijn voortdurend in het buitenland gestuurd voor verdere studie, een meerderheid van wie naar huis zijn teruggekeerd naar de backbone in hun eigen onderwijs en onderzoek vakgebied; een flink aantal van hen zijn actief op internationale academische rostrum en zijn bewonderenswaardige bijdragen aan de wetenschap, technologie, cultuur en onderwijs uitwisseling tussen China en andere landen over de hele wereld.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Chinese

Deze school biedt ook:

MBA

Central China Normal University

De formele tijd van inschrijving voor deze major is 2012. Er zijn 13 voltijds docenten, van wie er 11 een doctorsgraad hebben en een docenten- en onderzoeksteam vormen me ... [+]

Graduaat trainingsprogramma

Professioneel: bedrijfskunde

Schoolsysteem: 2 jaar

I. College Inleiding

College Introductie Het College heeft momenteel 6 afdelingen waaronder 7 niet-gegradueerde majors (Economie, Internationale Economie en Handel, Bedrijfskunde, Human Resources Management, Vastgoedbeheer, Financial Accounting Education en Financial Engineering) en Wiskunde-economie Cross-Culture Course and Law- Cross-curriculum economie klassen en vijf onderzoekscentra. Het college heeft een doctoraat in economische statistiek, een master in de theoretische economie en toegepaste economie, een masteropleiding, 19 tweedegraads masteropleidingen en MBA, MAE en MF professionele masteropleidingen. Toegepaste economie is een provinciale sleuteldiscipline, het Hubei Real Estate Development Research Center is een provinciaal niveau van belangrijke alfa- en gammawetenschappelijk onderzoek en vastgoedbeheer is een specialiteit van het provinciale merk. Op dit moment heeft het college 83 permanente docenten en 71 voltijddocenten, die meer dan 80% van het totale aantal leraren in het ziekenhuis vertegenwoordigen. Het college heeft 18 hoogleraren, 30 universitair hoofddocenten, 23 docenten, 47 master tutoren, 7 doctoraal tutoren, 2 speciale beurzen van de Staatsraad, en 3 nieuwe talenten ondersteuningsprogramma's van het Ministerie van Onderwijs. Chutian Scholars Seminar Professor 1 persoon. In de afgelopen jaren hebben onze docenten bijna 50 nationale onderzoeksprojecten op nationaal niveau geleid, waaronder 2 grote nationale sociale wetenschappenprojecten, en meer dan 10 artikelen gepubliceerd in gezaghebbende wetenschappelijke tijdschriften zoals China Social Science, Economic Research en Management World. CSSCI papers bijna 500, won de provinciale en ministeriële niveau uitstekende social science achievement award meer dan 10, waaronder 3 provinciale en ministeriële niveau eerste prijs. Het college besteedt aandacht aan open onderwijs en onderhoudt langdurige inter-school uitwisselingsrelaties met universiteiten... [-]

China Wuhan
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
华中师范大学
Address
NO.152 Luoyu Road
430079 Wuhan, Hubei, China
Website