Lingnan University College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sun Yat-sen University is een uitgebreide universiteit die werd opgericht door Dr. Sun Yat-sen in 1924. De universiteit is een van de beste universiteiten in China en stond in de Times Higher Education Ranking 2011-2012 op nummer 6 van alle Chinese universiteiten en nummer 1 in Zuid-China.


Het Lingnan University College is ontstaan ​​aan de Lingnan University, een gerenommeerde privé-universiteit aan het begin van de 20e eeuw. Het werd in 1988 opnieuw opgericht binnen de Sun Yat-sen University en is nu een van de beste scholen voor economie en management in China. Geleid door het motto "Education for Service" van Lingnan University, biedt het College hoogwaardige economie en managementonderwijs dat de kracht put uit de vrije kunsten en onvermoeibaar streeft naar de vooruitgang van onderwijs en onderzoek naar de kennis van economie en management.


Lingnan heeft 3 academische afdelingen in economie, financiën en management. Het College biedt gediversifieerde programma's in economie en management voor bachelor-, master- en doctorale graden. Het biedt ook professionele programma's, zoals MBA, Executive MBA en gespecialiseerde masteropleiding in de financiële wereld. Al deze programma's behoren tot de meest competitieve programma's in China en worden beschouwd als de beste in Zuid-China. In 2014 werd het MBA-programma door Forbes China gerangschikt als het meest waardevolle full-time MBA-programma en nr. 11 als het meest waardevolle parttime MBA-programma in China.


Het College heeft momenteel 92 voltijds faculteitsleden en streeft continu naar academische excellentie. De faculteitsleden voeren rigoureus en origineel onderzoek uit, met bijzondere aandacht voor China's voortdurende economische en managementontwikkeling door te publiceren in vooraanstaande internationale en nationale onderzoeksjournalen.


Globalisering is het handelsmerk van Lingnan en als een pionier van wereldwijd gaan, heeft Lingnan in 1998 een gezamenlijk internationaal MBA-programma opgezet met MIT Sloan School of Management, een China Executive MBA-programma met Carlson School of Management van de Universiteit van Minnesota in 1999, en een China-Frankrijk MBA-programma met de Universiteit van Jean-Moulin Lyon3 en EM Lyon in 1998. Lingnan heeft ook een uitgebreid netwerk van partnerschappen opgezet met meer dan 40 toonaangevende universiteiten over de hele wereld. Internationale samenwerking richt zich op studentenuitwisseling, facultaire uitwisseling, duale opleidingen, gezamenlijk onderzoek en dergelijke. Dit wereldwijde partnernetwerk biedt studenten en faculteiten een platform voor internationale uitwisselingen dat de samenwerking tussen onderwijs, leren en onderzoek verbetert.


Momenteel is Lingnan geaccrediteerd door AACSB, EQUIS en AMBA Accreditations, waarin Lingnan opnieuw werd bevestigd als een van de enkele Chinese scholen die internationale reputatie en reputatie kunnen claimen. In de toekomst zal Lingnan (University) College voortdurende verbetering en excellentie van onderwijs en onderzoek bevorderen om te leven in haar voortdurende doel om een ​​van de leidende scholen voor economie en management te zijn in zowel China als de wereld.


Visie

We willen wereldwijd erkend worden als een toonaangevende business school uit China.


Missie

We leiden leiders op en bevorderen kennis om de toekomst van China en de wereldgemeenschap te dienen.


Kernwaarden

Voortreffelijkheid, Wereldwijd, Integriteit en Service.

Locaties

Guangzhou

Address
No.135, Xingang Xi Road
510275 Guangzhou, Guangdong, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties