Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De universiteit van Manchester is een van de oorspronkelijke 'redbrick'-universiteiten in het Verenigd Koninkrijk met een trotse geschiedenis, waaronder 25 Nobelprijswinnaars in hun nalatenschap. Het was een plek om kennis te voeden en de slimste mensen te verbinden om innovatieve oplossingen te vinden voor 's werelds grootste uitdagingen. Gerenommeerd UK's grootste campus-gebaseerde universiteit, Manchester biedt gespecialiseerde en interdisciplinaire cursussen met de hoogste academische strengheid.

Het University of Manchester China Center werd opgericht in 2008, oorspronkelijk verantwoordelijk voor het samenbrengen van blended learningcursussen van Alliance Manchester Business Schools naar China. Het is officieel heropend als The University Manchester China Centre op 25 september 2016 door president en vice-kanselier van de universiteit Prof. Dame Nancy Rothwell. Cursussen toegankelijk zijn onder meer Part-time MBA-programma's en samenwerkingsprogramma's met Shanghai Tongji University en Shanghai Jiaotong University. Het MBA-programma, dat drievoudige internationale accreditaties ontvangt (AACSB, AMBA en EQUIS), zorgt ervoor dat we de beste leverancier van bedrijfseducatie van wereldklasse in China blijven.

Enkele van onze draagbare kwaliteitsprogramma's

- Manchester Global MBA

We zijn er trots op de wereldberoemde Manchester-methode naar China te brengen. Het wordt beschouwd als de meest invloedrijke, belangrijkste pedagogiek op het gebied van managementstudies. Een praktische benadering van leren, in tegenstelling tot alle andere, het repliceert echte zakelijke uitdagingen in elk project dat wordt ondernomen om vaardigheden te ontwikkelen die u in uw werk kunt toepassen.

  • Deeltijd / blenden MBA-programma's zijn volledig flexibel en draagbaar;
  • Intensieve face-to-face workshops in Shanghai, VS, Verenigde Arabische Emiraten, VK, Singapore en Hong Kong;
  • Studenten onderwezen door dezelfde faculteit ingevlogen vanaf de thuiscampus in Manchester;
  • Toegekende graad is hetzelfde als onze full-time studenten van de Universiteit van Manchester;
  • MBA's bereiken een gemiddelde stijging van 114% van hun salarissen drie jaar na het afstuderen;
  • Bouw voort op uw contactenportfolio met meer dan 25.000 alumni in 130 landen wereldwijd;
  • Als u ambitieus bent om te slagen, zullen wij uw investering respecteren en tegelijkertijd bevestigen dat onze inspanningen, kennis en middelen u een toonaangevende zakelijke opleiding zullen geven.
http://www.uom.ac.cn/
http://www.uom.ac.cn/contact/us
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Global MBA

The University of Manchester, China Centre

Deze parttime MBA wordt geleverd door de Amerikaanse Kelley School of Business, een wereldleider in de levering van online MBA's en Alliance Manchester Business School, e ... [+]

De wereldwijde MBA van Kelley-Manchester

Studeer met twee elite business schools

Deze parttime MBA wordt geleverd door de Amerikaanse Kelley School of Business, een wereldleider in de levering van online MBA's en Alliance Manchester Business School, een top 30 business school met zes centra over de hele wereld. Samen hebben de scholen bieden een gecombineerde erfenis van bijna 150 jaar innovatie in het bedrijfsleven en het beheer van het onderwijs.

De Kelley-Manchester Global MBA combineert 's werelds beste online MBA-lessen met meeslepend, face-to-face leren op een keuze uit 8 wereldwijde locaties.

Naast het online leren, omvat deze flexibele MBA 18 dagen lesgeven verspreid over drie werkplaatssalons (plus een optionele vijfdaagse workshop in Washington DC).... [-]

China Sjanghai China online
Vraag informatie aan
Engels,Chinese
Deeltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
The University of Manchester, China Centre

Vanaf de eerste dag leert u vaardigheden en kennis die u onmiddellijk kunt toepassen om u te helpen opvallen. Je studeert bedrijfs- en managementcursussen, kiest speciali ... [+]

Bent u een manager die op zoek is naar meer salaris of een andere rol, bedrijfstak of locatie? Transformeer je carrière met deze hands-on, flexibele MBA.

Vanaf de eerste dag leert u vaardigheden en kennis die u onmiddellijk kunt toepassen om u te helpen opvallen. Je studeert bedrijfs- en managementcursussen, kiest specialistische keuzevakken en neemt twee praktische bedrijfsprojecten op. Het komt allemaal neer op zoveel face-face onderwijs als de meeste full-time MBA's en dezelfde kwalificatie - terwijl je maar drie keer per jaar op de campus studeert.

Globale ervaring

Top organisaties willen wereldwijde leidinggevenden met lokale kennis. Je moet gedijen in een multiculturele omgeving en beheersen over grenzen. De Manchester Global Part-time MBA biedt een bijzonder internationale studieervaring om uw leren en zelfontwikkeling te verbeteren. Elke cursus bevat een intensieve driedaagse workshop waarin je studeert naast hoog presterende leidinggevenden met verschillende professionele achtergronden.... [-]

China Sjanghai China online
Vraag informatie aan
Engels,Chinese
Deeltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

The University of Manchester, China Centre