Read the Official Description

EFMD Equis Accredited

Over RBS

De School of Business (RBS) is een bestanddeel school van de Renmin Universiteit van China. Het groeide uit van de afdeling Factory management, het ministerie van Handel Economie en het Programma van Financiën en Accounting. Deze drie afdelingen werden in 1950 opgericht en was de eerste business administration programma's in China. Met een geschiedenis van meer dan 60 jaar, heeft RBS aanzienlijk aantal professionele managers geproduceerd voor bedrijven en overheidsinstellingen, opgeleid faculteit voor instellingen voor hoger onderwijs, en ontwikkelde een groot aantal nieuwe programma's en onderzoeksgebieden. Als een pionier in het beheer van het onderwijs in China, heeft RBS schoolboeken veel gebruikt in Chinese universiteiten auteur en adviseerde de overheid en bedrijven in de besluitvorming en de hervorming van staatsbedrijven.

RBS heeft zeven afdelingen: General Management, organisatie en Human Resources, Marketing, Management Science and Engineering, Handel Economie, Accounting en Finance. RBS heeft 148 full-time faculteit leden met specialisaties in alle belangrijke disciplines, met inbegrip van zowel cutting-edge onderzoekers en effectieve instructeurs.

Business Administration programma van de School wordt door het ministerie van Onderwijs als een Level I Nationale Key onderwerp aangewezen en is daarom in aanmerking voor steun van de overheid. Slechts vier andere programma's in China hebben dezelfde erkenning. Business Administration programma RBS 'werd de eerste plaats in China tijdens de laatste nationale evaluaties in 2012. Enterprise Management, Industrial Economics and Accounting zijn ook gerangschikt als Level II Nationale Key onderwerpen. RBS heeft 2 PhD-programma's in 7 disciplines, 5 professionele masteropleidingen en 2 undergraduate programma's in 6 disciplines, dat alle terreinen van bedrijfskunde onderwijs.

In de afgelopen jaren, is de internationalisering uitgegroeid tot een hoeksteen van RBS 'strategische focus. In 2013 werd de School geaccrediteerd door AACSB en is in het proces van de EQUIS-accreditatie te vernieuwen. RBS heeft op lange termijn partnerships met meer dan 55 prestigieuze universiteiten in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Ierland, Finland, Frankrijk, Japan, Korea, Australië, België, Nederland, Hong Kong en Taiwan. Deze partnerschappen betrekken faculteit bezoeken, uitwisselingsprogramma's voor studenten en samenwerking op onderzoeksgebied. Overseas faculteit en internationale studenten neemt gestaag toe. In 2011, RBS trad GNAM (Global Network for Advanced Management), een initiatief van de School of Management aan de Yale University. Het heeft nu 23 leden. Al deze initiatieven zijn het vergroten van RBS 'global profiel.

Als onderdeel van de Renmin Universiteit van China, de School ondersteunt de principes van "De mensen van de universiteit, een geest van het humanisme en een focus op de humaniora en sociale wetenschappen" van de universiteit. De universiteit motto "zoeken naar waarheid van de feiten" informeert de aanpak van de School voor onderwijs en onderzoek. RBS 'missie is om "te creëren management kennis, opleiden leiderschap talenten, en vorm zakelijke praktijken lokaal en wereldwijd, de sociale vooruitgang te bevorderen." De school biedt management expertise dat China's ontwikkeling ondersteunt en produceert wereldleiders. Door het vervullen van zijn missie, RBS wil haar visie te realiseren: "Om een ​​van de meest gerespecteerde business schools in de wereld".

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Renmin University of China, School of Business

Het IMBA programma biedt een Inspiration Track waar studenten betrekken bij ervaringsleren door middel van bezoeken Company (tenminste 5 / semester) en aansluitingen aan ... [+]

International MBA Overzicht

Engels

2 jaar full-time

Inspiration Track

Het IMBA programma biedt een Inspiration Track waar studenten betrekken bij ervaringsleren door middel van bezoeken Company (tenminste 5 / semester) en aansluitingen aan de industrie. Gastdocenten en CEO's worden uitgenodigd om de klas om direct te communiceren met MBA-studenten. IMBA lessen en bedrijfsbezoeken worden vaak samengevoegd om de optimale leeromgeving voor onze studenten te creëren.

Financiering van uw MBA

De School of Business biedt studenten met veel verdienste gebaseerd beurzen, GMAT beloningen, de financiële steun en uitwisseling subsidies. Meer dan 85% van onze internationale studenten worden aangeboden een soort van beurs / financiële hulp.... [-]

China Peking
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands