Lees de Officiële Beschrijving

De Global Executive MBA (gemba) in Shanghai is een krachtig partnerschap tussen de University of Southern California Marshall School of Business en Shanghai Jiao Tong University's Antai College van Economie & Management, het vastleggen van de beste van een werkelijk wereldwijde educatieve ervaring.

GEMBA studenten komen samen uit de hele wereld om te leren van uitstekende docenten en delen van onschatbare ervaringen. Het programma trekt een brede dwarsdoorsnede van professionals: ze zijn senior executives van multinationals, private en publieke bedrijven, ondernemers en leiders van familiebedrijven.

De voordelen van een GEMBA graad zijn onmiskenbaar: relevante klassen onderwezen door uitstekende faculteit, een uitstekend wereldwijd netwerk, en vriendschappen voor het leven binnen de wereldwijde USC Trojan Family.

gEMBA PARTNERSHIP

University of Southern California

USC (De Universiteit van Zuid-Californië) is een particuliere, not-for-profit, non-sektarische, universiteit, opgericht in 1880 met haar belangrijkste campus in Los Angeles, Californië. Als oudste particuliere universiteit van Californië, heeft USC historisch opgeleide een groot aantal van de regio's zakelijke leiders en professionals. In de afgelopen decennia, heeft de universiteit ook leveraged haar ligging in Los Angeles om de relaties met onderzoeks- en culturele instellingen in heel Azië en de Pacific Rim vast te stellen. Als gevolg van de status van Los Angeles als een global city, USC heeft het grootste aantal internationale studenten van een universiteit in de Verenigde Staten. In 2011 werd USC genoemd onder de Top 10 Dream Hogescholen in de natie.

Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) wordt algemeen erkend als een van China's top vijf universiteiten. SJTU werd in 1896 opgericht door ShengXuanhuai en is daarmee een van de oudste universiteiten in China. SJTU heeft een groot aantal uitstaande individuen gekoesterd en belangrijke bijdragen geleverd aan de welvaart van het land, met name in de ontwikkeling van wetenschap en technologie. Onze beroemde alumni omvatten voormalig secretaris-generaal van de Communistische Partij JiangZemin, de stichter van de Volksrepubliek China raketten programma Qian Xuesen, en honderden others.More dan 200 academici van de Chinese Academie van Wetenschappen en Academy of Engineering zijn alumni van SJTU.

Marshall School of Business

De USC Marshall School of Business is een prive-onderzoek en academische instelling inzetten voor het opleiden van wereldleiders van morgen. Gerangschikt als een van 's lands hoogste school voor de boekhouding, financiën, ondernemerschap en het internationale bedrijfsleven studies, Marshall deelt ook de rijke geschiedenis en levendige gemeenschap van het USC academische systeem.

Antai College of Economics and Management

Zoals het geval is met onze moederinstelling, SJTU, wordt de Antai College of Economics and Management (ACEM) algemeen erkend als een top-vijf business school in China. Met een totale studentenpopulatie van bijna 6.000, en een vermogen van 200, ACEM blijft het bedrijfsleven het onderwijs leiden vooruit in China en in Azië. ACEM is de enige business school in China te worden triple-geaccrediteerd: door AACSB, Equis en AMBA, en is gerangschikt door de Financial Times als No. 2 in China voor internationaal relevant onderzoek.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Real-world zakelijke uitdagingen en kansen zijn niet beperkt tot één onderdeel van een bedrijf organogram (zoals financiën, of marketing, of supply chain). ... [+]

Becoming a Global Leader

U zoekt een steeds succesvolle en wereldwijd relevante C-suite leider te worden. Maar je gezicht barrières. Je mag niet krijgen belangrijke promoties en werkaanbiedingen. Of je vaardigheden mag niet langer voldoende om uw groeiende leiderschap uitdagingen zijn. Of je bent niet de ontvangst van de stijging van de vergoeding die u weet dat je in staat bent te verdienen.

Om de wereldwijde leider die u zoekt te worden, moet je:

Vertrouwen C-suite niveau van meer leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden, om partnerschappen op te bouwen, te beïnvloeden anderen en rijden resulteert in een gevarieerde mondiale omgeving, te bevestigen dat je een globaal machtige leider; Top-tier wereldwijde geloofsbrieven, zodat zakelijke leiders op zoek je uit voor het huren en promotie omdat ze zich zekerder voelen in uw vermogen om te leiden; Een echt wereldwijd netwerk, het uitbreiden van uw bereik van de carrière en zakelijke kansen, evenals uw inzicht in de mondiale zakelijke omgeving, zodat u kunt effectief te leiden over de hele wereld. Het openen van een nieuw universum van carrièremogelijkheden ... [-]
China Sjanghai
September 2020
Engels
Deeltijd
20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands