Universidad EAFIT

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EAFIT

EAFIT 50ste verjaardag vieren in 2010 was een kans om opnieuw na te denken over de symbiotische relatie tussen onze instelling en de buitenkant gemeenschap.

De real-world relevantie van de programma's van onze universiteit, in combinatie met onze nauwe banden met de productieve sector en docenten en medewerkers die zijn opgeleid in het kader van de hoogste kwaliteitsnormen, maken onze universiteit een ruimte die directe toegang tot de buitenwereld biedt, terwijl op hetzelfde tijd uitrusten studenten met kennis die het menselijk / ethische component legitimeert en wordt ondersteund door de nieuwe technologieën.

Bestaande academische programma's op dat moment niet volledig voldoen aan de verwachtingen van Antioquia het bedrijfsleven en dat ontevredenheid was de katalysator voor de ondertekening van het handvest voor de Escuela de Administración y Finanzas (School of Administration and Finance, of EAF) op 4 mei 1960 . Drie maanden later, op augustus 17, Amerikaanse professor Bernard J.
Hargadon Jr. begon onderwijs een klasse op Accounting Principles, onderdeel van de Business Administration curriculum, in een klaslokaal in het centrum van Medellín.

Van die bescheiden begin, diverse ontwikkelingen voorgedaan die later zou de instelling in een van de meest vooraanstaande academische centra Colombia transformeren. De eerste verandering vond plaats in 1962, toen het Instituto Tecnológico (Institute of Technology) opende haar deuren en begon het aanbieden van opleidingen in de textiel, industriële en mechanische technieken en het programmeren van computers. Dat was het moment whentwo meer letters (de I en T) werden toegevoegd aan de naam EAF.

In 1963, EAFIT verhuisde naar zijn huidige campus, gelegen in de wijk La Aguacatala op Medellín de zuidzijde. Het is daar dat de belangrijkste veranderingen van de instelling hebben plaatsgevonden, met inbegrip van de erkenning ervan in 1971 als een universiteit en de annulering.
van de technologische programma's te maken voor nieuwe vakgebieden. EAFIT uiteindelijk bestond uit vier scholen: Management (1979), Engineering (1979), Wetenschappen (1997) en de wet (1999). De universiteit vijfde school werd geopend in 2012: Economie en Financiën.

In een andere belangrijke ontwikkeling, het Nationaal Ministerie van Onderwijs van de universiteit accreditatie als een hoogwaardig instituut voor het eerst toegekend in 2003 en in 2010 uitgebreid dat de erkenning voor een periode van acht jaar.

Vandaag, EAFIT is een cutting-edge universiteit die 19 undergraduate programma's, 3 doctoraten, opleidingen 21 master's en meer dan 60 graduate certificaat programma's, evenals permanente educatie programma's, taalcursussen en nog veel meer biedt. De instelling heeft ook een satelliet-campussen in Bogotá, Pereira en Llanogrande (Rionegro).

Colombia springt overzee - Azië-Pacific vooruit. Hier meer over weten: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Aziatische week 2017 - Lees meer over de 11e editie van de Aziatische week bij EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Colombia)

Bekijk MBA's » Bekijk Cursus » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

Beheersing Toediening Mba

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Colombia Medellin

EAFIT University, opgericht in 1960, vormt nu een belangrijke referentie voor regionaal, nationaal en continentaal niveau, voor hun voortdurende evolutie en groei, een van de weinige institutioneel geaccrediteerde Colombiaanse universiteiten voor academische uitmuntendheid. [+]

MBA MBA (Dit MSc wordt aangeboden in de volgende steden) Medellin: SNIES 1265 Bogota: SNIES 102.035 Pereira: 102.034 SNIES Llanogrande: SNIES 1265 Guatemala: SNIES 1265 presentatie EAFIT University, opgericht in 1960, vormt momenteel een belangrijke verwijzing naar regionaal, nationaal en continentaal niveau, voor hun voortdurende ontwikkeling en groei, een van de weinige institutioneel erkende Colombiaanse universiteiten voor academische uitmuntendheid. Van haar kant, de School of Management EAFIT University, is insigne in het proces van executive trainingsprogramma's senior management, wordt als een van de top business schools in Latijns-Amerika gemarkeerd en erkend als de eerste in Colombia in bieden MBA (MBA) uit 1973, die spreekt van carrière ervaring en prestige dat het programma is gepositioneerd ten opzichte van een van de beste in ons land. De titel van "Master in Business Administration", MBA, is tegenwoordig een erkend merk wereldwijd, die de professional die een postdoctorale opleiding op het gebied van management en business management, in staat om beslissingen van het management te maken heeft verkregen identificeert. De MBA is gericht op professionals die verantwoordelijk zijn voor het leiden van het welzijn en de ontwikkeling van voorstellen voor bedrijven en organisaties in het land door het inbrengen in de internationale omgeving, van de identificatie van hun bijzonderheden en lokale potentieel te leiden. Voor dit doel zijn afgestudeerden van de Master gekenmerkt door vakkundig het combineren van hun onderzoek en creatief vermogen, met de bevoegdheid om beslissingen te nemen en passende maatregelen uit te voeren om hun volledige en correcte uitvoering te waarborgen.... [-]


Videos

Video Institucional-Universidad EAFIT

Contact
Bezoekadres
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellin, CO