Lees de Officiële Beschrijving

1

Aros Business Academy - Mini MBA's en training

We streven ernaar een einde te maken aan in massa geproduceerde leiderschapsopleidingen en in plaats daarvan ontwerpen we Mini MBA-leiderschapsopleidingen, die een merkbare verandering creëren - voor u en voor uw werkplek.

De internationale Mini MBA
Wij bieden u de International Mini MBA , een volledig online Mini MBA.

We zijn ervan overtuigd dat u dol op ons zult zijn
Je hebt waarschijnlijk veel spannende leiderschapstrainingen bijgewoond waar je weer bent opgekrikt en weer bent opgeladen. Maar hoeveel van deze training heeft een blijvende verandering voor je gecreëerd? Als u de statistieken volgt, zijn het er maar heel weinig. Bij Aros Business Academy zijn we gepassioneerd over het maken van deze verandering - dus is het logisch dat je tijd spendeert aan een Mini MBA, en daarom is het logisch dat je op de werkplek bent die je stuurt. We maken het met zowel grote als kleine maten - en sommige zijn zelfs volledig onzichtbaar voor jou.

Waarom kiezen voor een Mini MBA?
Laten we eerst vaststellen dat een Mini MBA geen MBA is. Natuurlijk is men geneigd om te zeggen. Het woord 'Mini' zegt vrij openlijk dat we te maken hebben met een korte, verkorte en vereenvoudigde versie van een MBA. Een MBA duurt meestal twee jaar, terwijl een Mini MBA doorgaans zes maanden in beslag neemt. Een Mini MBA is bedoeld voor werknemers die hun kennis en tools in het management moeten verbeteren, maar niet van plan zijn om een ​​MBA of een Diploma in Management te volgen (vanwege tijd, geld of neiging) - in ieder geval niet nu. Het kunnen leiders zijn met uitgebreide managementervaring, en het kunnen mensen zijn die graag een volgende stap willen zetten en in de toekomst een managementpositie willen innemen.

Het belangrijkste zijn bekwame (echt bekwame) docenten die verliefd zijn op hun vakgebied
Om een bekwame instructeur te zijn bij onze Mini MBA's, moet je professionele leiderschapsexpertise hebben, geen twijfel mogelijk. Dat zijn meer dan 40 docenten, uiteraard, terwijl ze tegelijkertijd een van de leidende experts in hun vakgebied zijn. Maar we eisen meer van hen! Ze moeten gepassioneerd zijn over wat ze leren, zodat ze de deelnemers maximaal kunnen betrekken. En dan moeten ze bekwame facilitators zijn die JOU uitdaging kunnen zien en de substantie kunnen relateren aan jou. Misschien is dat de reden waarom 97,9% van onze studenten van mening was dat de docent "goed" of "zeer goed" was in het aanpassen van de Mini MBA specifiek voor hen. Een figuur waar we redelijk trots op zijn omdat het niet eenvoudig te bereiken is. We bieden de twee Mini MBA-programma's Aros Mini MBA en ABA Mini MBA . We bieden ook de Mini MBA in Duitsland (Deutschland) .

We beloven dat de Mini MBA is aangepast aan uw problemen en uitdagingen
Bij Aros zijn we erg tegen de vlucht van de routine met hetzelfde oude materiaal. Wij geloven dat u het maximale uit uw Mini MBA kunt halen als de theorie in het licht wordt gesteld van de problemen die u tegenkomt in uw dagelijks leven en dat de cases verband houden met uw werk. Daarom ontvang je voor het begin van de Mini MBA een korte e-cursus over leren. En we sturen u een vragenlijst over uw aannames en uitdagingen, zodat de instructeur en onze experts het cursusmateriaal kunnen aanpassen aan uw exacte behoeften.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Deens

Deze school biedt ook:

MBA

Aros Business Academy

De International Mini MBA is waarschijnlijk de meest ambitieuze Mini MBA ter wereld. Het programma voor leiderschapstraining maakt je bekend met de klassieke MBA-discipli ... [+]

De International Mini MBA (online)

ABA Mini MBA is waarschijnlijk de meest ambitieuze Mini MBA in Denemarken. Het programma voor leiderschapstraining maakt je bekend met de klassieke MBA-disciplines en geeft je het nieuwste op het gebied van management. Je wordt ook lid van ABA Leaders Club, waar je als lid automatisch gratis toegang krijgt tot exclusieve lezingen, masterclasses en netwerkevenementen.

De 6 beste redenen om een ​​ABA Mini MBA te nemen!

Je krijgt een extreem ambitieuze Mini MBA die is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende managementexpertsJe krijgt een 6 maanden lange leiderschapsopleiding, bestaande uit intensieve trainingsdagen, e-learning, oefeningen en een eindexamenDe leiderschapseducatie laat je kennismaken met de klassieke MBA-disciplines en biedt je aanvullende informatie over toekomstig managementJe wordt lid van de exclusieve ABA Leaders ClubHet curriculum bestaat volledig uit literatuur van gerespecteerde schrijvers en onderzoekers! Bovendien is het voornamelijk in het DeensJe krijgt een Mini MBA die zich richt op je persoonlijke ontwikkeling als leider.... [-]
Denemarken Kopenhagen
Open Inschrijving
Engels,Deens
Deeltijd
1 - 6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Aros Business Academy

Een Mini-MBA is een kans voor jou om je perspectief als leider te verbreden, waar je kennismaakt met de klassieke MBA-disciplines. We werken samen met een van de toonaang ... [+]

De International Mini MBA (online)

Laat professor Steen Hildebrandt je begeleiden door de MBA-disciplines Professor Steen Hildebrandt is waarschijnlijk de bekendste naam van Denemarken op het gebied van management. Het is daarom geen toeval dat wij hem hebben gevraagd om de Aros Mini MBA te ontwerpen.

Hildebrandt heeft de bouwstenen gelegd, de belangrijkste inhoud geselecteerd en een aantal van de meest bekwame instructeurs uitgekozen. Samen hebben we een ambitieus leerproces ontworpen dat u zowel professionele als praktische kennis van het management biedt en uw persoonlijke ontwikkeling als leider garandeert.

Wat is een Mini MBA? Een Mini-MBA is een kans voor jou om je perspectief als leider te verbreden, waar je kennismaakt met de klassieke MBA-disciplines.... [-]

Denemarken Kopenhagen
Open Inschrijving
Engels,Deens
Deeltijd
1 - 6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Aros Business Academy
Address
Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Kopenhagen, Denemarken