Aachen University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

FH Aachen University of Applied Sciences

De FH Aachen University of Applied Sciences werd opgericht in 1971 na de fusie van een aantal technische hogescholen en centra voor beroepsopleiding. Daarbij kijkt het terug op een meer dan 100 jaar oude praktijkgerichte educatieve traditie.

Theorie en praktijk nauw met elkaar verbonden tijdens het gehele verloop van de studie. De nauwe band met de beroepspraktijk, dat meer dan 230 hoogleraren en circa 700 werknemers te behouden in onderwijs en onderzoek, staat garant voor een professionele kwalificatie en wetenschappelijk verantwoorde studie.

Meer dan 12.000 studenten profiteren van deze. De FH Aachen University of Applied Sciences biedt hen een eerste klas onderwijs in modern en trendsettend beroepen. Nauwe samenwerkingsverbanden met regionale en internationale ondernemingen evenals gerenommeerde onderzoeksinstituten zoals het onderzoekscentrum Jülich (FZJ) worden weerspiegeld in de kwaliteit van de aangeboden cursussen: Bij de FH Aken, zijn nieuwe functie-eisen gezien als een kans om voortdurend bij te stellen en uitbreiding van het curriculum op het gebied van content.

Op dit moment kunnen aspirant-studenten kiezen uit 53 bachelor- en 22 masteropleidingen in de ingenieurswetenschappen, business studies en design. Daarnaast worden een aantal opleidingen aangeboden als duaal en extra werk opleidingen.

Een bijkomend, speciaal voordeel van de FH Aachen University of Applied Sciences is de euregionale locatie van Aken en Jülich, in de nabijheid van België en Nederland. Dit internationaliteit in het onderwijs en onderzoek is een essentieel en uniek kenmerk van de FH Aachen. Wij stellen onze studenten voor te bereiden op de eisen van een geglobaliseerde werkende wereld en de mogelijkheden van cross-culturele samenwerking te ontwikkelen. Daartoe ondersteunen we de mobiliteit van onze studenten en docenten in de loop van de studie en in gezamenlijke projecten, alsmede door middel van internationale graden in samenwerking met onze partner universiteiten. Op dit moment is het percentage van de studenten uit het buitenland komt neer op meer dan 19%.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk Deeltijd MBA »

Programma's

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Open grenzen mba

Campus Deeltijd 2 jaar September 2019 België Eupen Luik Duitsland Stolberg +3 more

De Euregionale OpenBordersMBA wordt aangeboden aan de HEC-ULg Luik in samenwerking met de FH Aken en de Universiteit Hasselt. [+]

de OpenBordersMBA

De Euregionale OpenBordersMBA wordt aangeboden aan de HEC-ULg Luik in samenwerking met de FH Aken en de Universiteit Hasselt.

Executive MBA voor ervaren managers

Met samen meer dan honderd jaar ervaring in de academische bedrijfsleven het onderwijs, de FH Aken, de HEC-ULg Luik en de Universiteit Hasselt hebben hun expertise gecombineerd om een ​​meertalige programma, de OpenBordersMBA (OBMBA) aan te bieden.

Het doel van OpenBordersMBA is om leidinggevenden te ondersteunen om voort te bouwen op hun ervaring en vaardigheden te ontwikkelen met behulp van de voordelen van de geografische locatie binnen de Euregio Rijn-Maas, voort te zetten. De deelnemers komen voornamelijk uit Duitsland, Nederland en België, maar ook uit landen over de hele wereld.... [-]


Videos

Tauch' ein ins BWL-Studium