Lees de Officiële Beschrijving

We bieden een breed scala aan praktijkgerichte opleidingen met een hoge academische standaard, die de deur openen naar verschillende aantrekkelijke beroepen. Onze internationale oriëntatie baant de weg naar de mondiale arbeidsmarkt: we bieden niet alleen een breed scala aan taalcursussen en taalleerniveaus, maar we hebben samenwerkingsverbanden met 200 universiteiten wereldwijd. Al onze studenten studeren af met een bachelor- of masteropleiding, in overeenstemming met internationale normen.

Onze focusgebieden zijn demografische veranderingen, hernieuwbare energiebronnen en mobiliteit en logistiek die zich bezighouden met de uitdagende vragen van de toekomst. We behandelen deze vragen oplossingsgericht en trainen onze studenten om deze vragen met creatieve bijdragen te kunnen beantwoorden.

  • Meer dan 15.000 studenten uit meer dan 105 landen
  • Vier faculteiten, 70 graden cursussen
  • 270 docenten, 730 medewerkers, 16 wetenschappelijke instituten
  • Ongeveer 200 partneruniversiteiten in 51 landen op zes continenten
  • Stichtend lid van het consortium van instellingen voor hoger onderwijs in Europese metropolitane regio's ("U! REKA")
  • Sterke focus op onderzoek - demografische verandering, hernieuwbare energie, mobiliteit en logistiek111740_pexels-photo-1368494.jpeg

Vier faculteiten, die het pad effenen voor uw toekomst!

Onze studenten ontwikkelen en ontwerpen de steden van de toekomst. Wij zijn een van de grootste faciliteiten die opleidingen aanbieden voor planning en bouwen binnen de regio Rijn-Main en we bieden onze studenten een brede niet-gegradueerde opleiding aan, evenals een specifieke opleiding in bachelor- en masterprogramma's.

Het onderwijs vindt niet alleen plaats in een collegezaal, maar ook in een laboratorium en in toepassingsgerichte projecten.
Onze onderzoeksthema's omvatten een groot aantal verschillende aspecten, zoals biotechnologie, nanotechnologie, e-business, netwerkbeveiliging en cloud computing.

Degelijke en vertrouwende partnerschappen met politiek en economie ondersteunen onze doelstelling van praktijkgerichte training. Innovaties ontwikkeld in het kader van onze onderzoeksprojecten in samenwerking met de economie, politiek en administratie. Op deze manier kunnen ze optimaal worden geïmplementeerd en zijn ze toegankelijk voor het geïnteresseerde publiek.

Met uitgebreide onderzoeksactiviteiten, evenals via onze internationale contacten en samenwerking, definiëren we de status van het onderzoek en bepalen we de ontwikkeling van de samenleving - regionaal en internationaal.

Onze studenten zijn experts in theorie en praktijk en hebben veel verschillende kansen op werk voor hen.

111741_pexels-photo-1446263.jpeg

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Frankfurt University of Applied Sciences

Met ons goed ingeburgerde programma sinds 2011, zal je carrièrepad vergevorderd zijn in de snelgroeiende luchtvaart- en toerisme-industrie! Na het succesvol afronden van ... [+]

Versterk uw toekomst in luchtvaart en toerismeBestudeer onze gerenommeerde MBA in Frankfurt, Duitsland

Met ons goed ingeburgerde programma sinds 2011, zal je carrièrepad vergevorderd zijn in de snelgroeiende luchtvaart- en toerisme-industrie!

Na het succesvol afronden van ons parttime studieprogramma, word je gekwalificeerd voor uitdagende en veeleisende management- en leiderschapsfuncties in de luchtvaart- en toeristenindustrie.

Jouw voordelen

Geniet van je studie aan een van 's werelds grootste luchtvaarthub en profiteer van ons op maat gemaakt parttime MBA-programma, dat is ontwikkeld in samenwerking met bekende marktleiders zoals DFS, Fraport en MUC Airport.

Verbeter uw kennis... [-]

Duitsland Frankfurt am Main
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Frankfurt University of Applied Sciences

Hoe organiseer je de stroom van productinnovatie in een bedrijf? Wat maakt een bedrijfsmerk uniek? Wat is een duurzaam bedrijfsmodel? Hoe kan de efficiëntie van een nieuw ... [+]

Kijk binnen - creëer morgen!

Hoe organiseer je de stroom van productinnovatie in een bedrijf? Wat maakt een bedrijfsmerk uniek? Wat is een duurzaam bedrijfsmodel? Hoe kan de efficiëntie van een nieuw bedrijfsmodel worden getest? Hoe maak je een familiebedrijf openbaar? Aan het einde van je studie zul je deze vragen kunnen beantwoorden en de juiste methoden en technieken kunnen toepassen in combinatie met vastberadenheid, toewijding en creativiteit en ben je anderen een stap voor.

Deze MBA wordt voornamelijk in het Duits gedoceerd.

[-]
Duitsland Frankfurt am Main
Oktober 2019
Engels,Duits
Voltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands