Lees de Officiële Beschrijving

Over Henley

Henley Business school Germany ondersteunt mensen bij het vormgeven van de 21e eeuw met anderen.

De 21e eeuw biedt een breed scala aan mogelijkheden en veel mensen observeren ze met een mengeling van enthousiasme en scepsis. Vragen ze zichzelf af? Wat zal ik doen? Welke kansen grijp ik? Welke niet? En wat is de basis voor mijn beslissing?

Veel mensen kunnen deze vragen niet beantwoorden. Ze hebben dit niet geleerd op school of universiteit.

Wij bij Henley ondersteunen deze mensen bij het beantwoorden van deze vragen op verschillende manieren:

  • We ondersteunen managers en leiders bij het mede vormgeven van de toekomst door hun technische expertise, de zakelijke knowhow van Henley en onze focus op het menselijke element te combineren. We doen dit in onze Executive MBA - Global.
  • We ontwikkelen de reflectieve en interpersoonlijke vaardigheden van managers, HR-specialisten en ervaren coaches voor gebruik bij coaching en andere manieren om relaties op te bouwen in ons Professional Certificate in Coaching in München en Keulen.
  • We ondersteunen direct leren op het werk door onze reflectieve leerbenadering te gebruiken in de Henley Business Insights-programma's.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

Henley Business school Germany

Triple erkend door AMBA, EQUIS en AACSB, en een van de meest gerenommeerde MBA's ter wereld, de Henley Executive MBA - Global is ontworpen om u te helpen de best mogelijk ... [+]

The Henley Executive MBA - Wereldwijd in een notendopStart: oktober en maartDuur: 21 maanden (met verlengingsoptie van 9 maanden)Workshops: 61 dagen, meestal donderdag tot zondagWorkshop locaties:32 workshopdagen in München met uw regionale groep van 15 ervaren managers29 workshopdagen in het VK, Denemarken, Zuid-Afrika en China / Verenigde Staten met uw Europese groep van 60 ervaren managerse-bronnen: e-learning online databasesECTS: 90Taal EngelsFaculteit: UK InternationalDocenten: vakgebiedsprofessoren Ondersteuning van persoonlijke tutorenTarief: 46.500 €, Early Bird voor aanbiedingen die twee maanden voor aanvang van het programma zijn geaccepteerd: 39.000 € - altijd exclusief reiskosten.Wees de leider die je wilt zijn... [-]
Duitsland München
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Vision of Henley | Managing Director Felix Müller of Henley Business School Germany

Address
Maximilianstraße 40
80539 München, Beieren, Duitsland