Lees de Officiële Beschrijving

Waarom ISM?

De International School of Management is een van de beste business International School of Management in Duitsland. Dit wordt bewezen door talloze rankings van onafhankelijke organisaties. Onder andere de internationale oriëntatie en praktische relevantie, de kwaliteit van het onderwijs en de kleine leergroepen zullen worden geëerd.

10 goede redenen om te studeren aan ISM

Internationaliteit op alle gebieden

Studeren aan ISM is afgestemd op de hoogste internationale normen en bereidt je optimaal voor op een wereldwijde carrière. Je zult ten minste een geïntegreerd semester in het buitenland of module doorbrengen aan een van onze 199 gerenommeerde partneruniversiteiten. Stages in het buitenland, die zijn geïntegreerd in de voltijdse bachelor, zorgen voor internationale praktische ervaring tijdens hun studie. De mogelijkheid - soms zelfs zonder tijdverlies - om master-diploma's te behalen aan geselecteerde partneruniversiteiten wordt door de helft van onze studenten gebruikt. Intensieve training in vreemde talen bereid je voor op wereldwijde communicatie.

Modern onderwijs

Met behulp van moderne lesmethoden wordt inhoud van onze professoren, alle doorgewinterde beoefenaars, onderwezen in kleine groepsgroottes. In praktijkprojecten, workshops of partnerbedrijven wordt de geleerde kennis direct geïmplementeerd. Ons ISM Net zorgt voor een goede voorbereiding en follow-up van de lezingen en bevat onder andere de digitale scripts van de lezingen.

Uitstekend in ranglijsten

Niet alleen certificeringsorganisaties certificeren de hoge kwaliteit van de ISM. We staan ​​ook al meer dan twee decennia in de topgroep in nationale en internationale ranglijsten - de prestaties zijn gecertificeerd door studenten, afgestudeerden en personeel. De huidige CHE-ranglijst bevestigt de uitstekende ondersteuningsverhouding met een cijfer van 1,3 en ook in de Trendence Barometer 2016 krijgt ISM de beste FH in de kwaliteit van zijn docenten. Dit heeft ook invloed op het salaris: uit de Universum Professional Survey bleek dat ISM-afgestudeerden slechts vijf jaar na hun afstuderen een salaris behalen dat aanzienlijk hoger ligt dan het gemiddelde van afgestudeerden.

119133_rsz_adobestock_250661602.jpg

Werk met grote merken

Onze studenten krijgen niet alleen intensieve werkervaring op stages en stages in Duitsland en in het buitenland, maar werken ook consequent aan projecten met grote merken en bekende bedrijven in de cursussen. Of Procter

Dicht bij de economie

De ISM is op vele manieren nauw verbonden met de economie. De aangesloten bedrijven in de Board of Trustees wisselen regelmatig informatie uit om onze opleidingen optimaal aan te passen aan de behoeften en eisen van de arbeidsmarkt. Vacatures of stage-aanbiedingen worden exclusief doorgegeven aan onze studenten. Zelfs de lezingen zelf zijn niet alleen praktijkgericht met casestudy's en workshops met echte bedrijven. De studieprogramma's zijn allemaal ingebed in de economie.

Compacte studie

Het uitgekiende studieconcept en de optimale organisatie van examens stellen je in staat om op een compacte manier te studeren, die ook realistisch kan worden afgerond tijdens de reguliere studieperiode. Ondanks de korte studieduur zijn verblijf in het buitenland en intensieve praktijkervaring stevig geïntegreerd in de cursus. Het ISM-aanbod gaat veel verder dan het leveren van specialistische kennis. Ze leren presentaties te bedenken, presenteren, presenteren zichzelf optimaal en gebruiken verschillende retoriektechnieken. Optioneel kunnen verdere talen en verdere IT-cursussen worden gevolgd.

Volledige ondersteuning

Of het nu een studentensecretariaat, een internationaal kantoor, een carrièrecentrum, een plaatsing of een bibliotheek is - de deuren van onze servicefaciliteiten staan ​​open voor vragen en suggesties. Er zijn slechts 30 studenten bij ISM op de ISM, dus we kunnen u helpen en adviseren over alle zaken met betrekking tot uw studies. Of het nu uw semester in het buitenland is, de perfecte toepassing of het juiste literatuuronderzoek.

Persoonlijke sfeer

Overvolle collegezalen en anonieme lezingen zijn niet te vinden op de ISM. De persoonlijke sfeer van de kleine groepen (32 studenten in de bacheloropleidingen, 25 in de masteropleidingen en 15 in de MBA) bevorderen gemeenschapscohesie en bieden ruimte voor individuele coaching op hoog niveau. In taallessen trainen slechts 15 tot 18 deelnemers hun vaardigheden, waardoor een actieve sprekende component wordt gewaarborgd. We hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten. Ons 100% open deurbeleid ondersteunt regelmatige professionele en persoonlijke uitwisseling tussen professoren, medewerkers en studenten.

119134_rsz_adobestock_126228815.jpg

Een sterk netwerk - voor een heel leven

Vanaf de eerste dag bent u ISMler en verlaat u ons niet alleen met een internationaal erkende studie, maar ook met een sterk netwerk achterin. Gespecialiseerde lezingen, sollicitatietrainingen en alumni-evenementen zorgen ervoor dat je in een vroeg stadium in contact kunt komen met bedrijven en oud-studenten van de ISM. Niets staat uw succesvolle start in het professionele leven dus in de weg. We houden contact!

Geaccrediteerd, getest

Het ISM is permanent erkend door het ministerie van Wetenschap en Cultuur van Noord-Rijnland-Westfalen. De behaalde graden aan de ISM zijn dus absoluut gelijk aan die behaald aan openbare universiteiten. De kwaliteit van de onderzoeken bij ISM wordt ook regelmatig geëvalueerd en bevestigd door externe toezichthoudende instanties. Zo was de ISM in juni 2016, de eerste particuliere school voor bedrijven in het hele land, voor de tweede keer op rij geaccrediteerd door de Wetenschapsraad voor de maximale periode van tien jaar.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

International School of Management

Met de fulltime MBA kunt u specifiek uw kennis van bedrijfskunde en management uitbreiden en de ideale voorwaarden creëren voor een leidende positie in het bedrijfsleven. ... [+]

Studieprofiel MBA Algemeen management

Met de fulltime MBA kunt u specifiek uw kennis van bedrijfskunde en management uitbreiden en de ideale voorwaarden creëren voor een leidende positie in het bedrijfsleven .

theorie

Kwalificatie in een internationale context

Het MBA-programma biedt een uitgebreid overzicht van alle managementgebieden met de combinatie van bedrijfsadministratie en functionele kennis op gebieden zoals marketing, financiën of ondernemerschap.

Het Engelstalige programma motiveert studenten om hun kennis en vaardigheden in een internationale context door te brengen tijdens een verblijf van een week in het buitenland in Spanje.

Je rondt je studie af met een praktijkgerichte masterproef.... [-]

Duitsland München
September 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

MBA General Management at ISM