Kellogg-WHU Executive MBA Program

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De WHU - Otto Beisheim School of Management, een private universiteit in Vallendar nabij Koblenz, was de eerste school in Duitsland een belangrijke bieden in business administration de nadruk op de strategische leiding van corporaties. De school ziet haar belangrijkste missie in de opleiding van algemene managers en ondernemers die een verscheidenheid van banen kunnen beheersen. WHU is echt internationaal. In de afgelopen twintig jaar heeft WHU een wereldwijd uniek samenwerkingsverband netwerk met meer dan 140 universiteiten uit alle continenten. Het was de eerste Duitse universiteit EQUIS-accreditatie (1998) ontvangen.

De Kellogg School of Management aan de Northwestern University wordt algemeen erkend als een van de beste graduate business schools in de Verenigde Staten. Opgericht in Chicago in 1908, Kellogg een pionier in de theorie dat business management principes kunnen worden toegepast op elk type organisatie. Kellogg is toegewijd aan het behoud van zijn hoge normen van academische excellentie. Kellogg is een van de eerste graduate business schools om uitgebreide educatieve programma's voor mid-career en senior executives te ontwikkelen.

Het Kellogg-WHU Executive MBA programma is consequent gerangschikt een van de top EMBA programma's van Europa. De mate wordt gezamenlijk aangeboden door WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar en de Kellogg School of Management, USA. Dit prestigieuze opleiding integreert alle bestuurlijke disciplines, gericht op een synthese van Amerikaanse en Europese stijl van leidinggeven.

Locaties

Baden-Baden

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management
Burgplatz 2,

56179 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited