Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

De WHU - Otto Beisheim School of Management, een private universiteit in Vallendar nabij Koblenz, was de eerste school in Duitsland een belangrijke bieden in business administration de nadruk op de strategische leiding van corporaties. De school ziet haar belangrijkste missie in de opleiding van algemene managers en ondernemers die een verscheidenheid van banen kunnen beheersen. WHU is echt internationaal. In de afgelopen twintig jaar heeft WHU een wereldwijd uniek samenwerkingsverband netwerk met meer dan 140 universiteiten uit alle continenten. Het was de eerste Duitse universiteit EQUIS-accreditatie (1998) ontvangen.

De Kellogg School of Management aan de Northwestern University wordt algemeen erkend als een van de beste graduate business schools in de Verenigde Staten. Opgericht in Chicago in 1908, Kellogg een pionier in de theorie dat business management principes kunnen worden toegepast op elk type organisatie. Kellogg is toegewijd aan het behoud van zijn hoge normen van academische excellentie. Kellogg is een van de eerste graduate business schools om uitgebreide educatieve programma's voor mid-career en senior executives te ontwikkelen.

Het Kellogg-WHU Executive MBA programma is consequent gerangschikt een van de top EMBA programma's van Europa. De mate wordt gezamenlijk aangeboden door WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar en de Kellogg School of Management, USA. Dit prestigieuze opleiding integreert alle bestuurlijke disciplines, gericht op een synthese van Amerikaanse en Europese stijl van leidinggeven.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Duits

Deze school biedt ook:

EMBA

Kellogg-WHU Executive MBA Program

Het Executive MBA-programma van Kellogg-WHU is ontworpen voor managers die streven naar effectievere en verantwoordelijke leiders in de hedendaagse hogedruk concurrerende ... [+]

Het Global Executive MBA-programma van Kellogg-WHU is een gevestigd en prestigieus programma dat haar dominante positie in de top 20 EMBA-programma's wereldwijd en top 10 EMBA-programma's in Europa heeft behouden in de Financial Times ranglijst. Het programma profiteert van zowel Amerikaanse als Europese managementkennis door middel van het partnerschap tussen de Kellogg School of Management, de Noordwestelijke Universiteit in de VS en de WHO Otto Beisheim School of Management in Duitsland. Het doel van het programma is om toekomstige senior managers te voorzien van de benodigde tools om organisaties succesvol in een complexe bedrijfsomgeving te leiden. Het programma legt sterk de nadruk op teamleiderschap, persoonlijke ontwikkeling en internationaliteit door groepswerk, coaching en globale modules. Afgestudeerden verdienen een gezamenlijke MBA-graad van de Kellogg School of Management, de Noordwestelijke Universiteit en de WHO Otto Beisheim School of Management en profiteren zelfs van een sterk wereldwijde alumni netwerk zelfs na de afstuderen. De structuur van het Kellogg-WHU Global Executive MBA-programma stelt managers in staat om verder te werken terwijl ze actief deelnemen aan het programma. Studenten hebben de mogelijkheid om hun nieuw verworven vaardigheden onmiddellijk op de werkplek toe te passen. Het programma bestaat uit 30 vakken die een breed scala aan onderwerpen in verband met algemeen management behandelen. Het Kellogg-WHU-programma is modulair gebaseerd, met lessen die plaatsvinden op onze prachtige en rustige campus in Vallendar, Duitsland om de twee maanden met rug-naar-rug-weekenden (Thurs-Sun). Onze wereldwijde kansen bestaan ​​uit een vereiste tweewekelijkse module op de Kellogg campus (Evanston / Chicago) en een wereldwijde... [-]

Duitsland Vallendar Düsseldorf Baden-Baden
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Kellogg-WHU Executive MBA Program - Distinguish Yourself Globally!