Professional School of Business & Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universitaire publieke aankondiging

Statuten worden door de universiteiten op eigen verantwoordelijkheid gepubliceerd. De bepalingen van de ordonnantie op de aankondiging van universiteitsstatuten (HSchBekV) van 4 november 1993 (GVBl blz. 848), gewijzigd bij besluit van 15 december 2004 (GVBl blz. 580), moeten worden nageleefd.

Een statuut wordt bekend gemaakt door aftreden in overeenstemming met § 2 HSchBekV. De hogeschool Kempten heeft de volgende procedure gedefinieerd:

De depositie vindt plaats in respectievelijk de zalen van de bibliotheek (87435 Kempten, Bahnhofstrasse 61) en kan daar naar de algemene openingstijden (ma, di

Daarnaast worden de statuten gepubliceerd op de WEB-pagina's van Kempten University of Applied Sciences.

ondertekend.
C. Herrmann
- Kanselier -

Opmerking van het universiteitsbestuur:

De publicatie van deze voorschriften dient voor het snel zoeken naar informatie. Een garantie voor de juistheid kan daarom niet worden aanvaard. De officiële aankondiging wordt niet vervangen door deze webpagina's, alleen de officiële versie is gezaghebbend en juridisch bindend.

De inspectie van de officiële versie kan ook in de bibliotheek worden gedaan. Sinds 1.1.2005 worden universitaire statuten alleen gepubliceerd op internet, dat wil zeggen op de website van de universiteit. De originele versies van de statuten kunnen worden bekeken in de bibliotheek van Kempten University of Applied Sciences.

Nummers - Gegevens - Feiten

De hogeschool Kempten is de enige rijksuniversiteit in de Allgäu die academici aanbiedt op het gebied van techniek, bedrijfskunde en toerisme, informatica en multimedia, en sociale en gezondheidswetenschappen. Sinds de oprichting in 1977 is de onderwijsinstelling aan de rand van de Alpen gestaag gegroeid.

Elk jaar vragen enkele duizenden aanvragers een plaats aan in Kempten. Ongeveer 6.000 studenten zijn momenteel ingeschreven in 18 niet-gegradueerden en 14 masteropleidingen . 140 hoogleraren voeren de meerderheid van de colleges uit, ondersteund door ongeveer 200 docenten uit de private sector. Vanaf het voorlopige startgebouw is in de Bahnhofstraße een universiteitscampus van 53.000 m² met moderne onderwijsgebouwen, laboratoria, bibliotheek en cafetaria gebouwd. Ongeveer 200 niet-wetenschappelijke medewerkers houden de activiteiten van de universiteit in administratie, faculteiten en laboratoria.

Het speciale profiel van de hogeschool Kempten omvat een brede , gefundeerde opleiding in een aantal niet-gegradueerde cursussen met een gematigde specialisatie in het hoofdgerecht. Een bijzondere zorg is de praktische relevantie en internationalisering .

Diverse zakelijke samenwerkingsverbanden vormen de basis voor een toepassingsgerichte studie. Meer dan 80 partneruniversiteiten over de hele wereld maken het mogelijk om een ​​deel van hun studie in het buitenland door te brengen.

Faculteiten van de universiteit van Kempten

De Kempten University of Applied Sciences is verdeeld in het centrale gebied van zes faculteiten. Ze vormen de basisorganisatie-eenheden van de universiteit en zorgen met name voor de aangeboden cursussen. Je opleidingen zijn verdeeld in de vakgebieden van de studie Bedrijfskunde

Locaties

Kempten

Address
University of Applied Sciences Kempten
Bahnhofstraße 61

87435 Kempten, Beieren, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden