Renewables Academy AG (RENAC)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The Renewables Academy AG (RENAC) , gevestigd in Berlijn, Duitsland, is een van de toonaangevende internationale aanbieders van trainings- en capaciteitsopbouwdiensten op het gebied van hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. Sinds onze oprichting in januari 2008 hebben meer dan 4.500 deelnemers uit meer dan 135 landen over de hele wereld geprofiteerd van onze expertise op het gebied van technologie, financiering, beheer en marktontwikkeling van groene energie.

Onze diensten omvatten:

  • Master-opleidingen
  • Face-to-face en online open training
  • Op maat gemaakte training
  • Capaciteitsopbouw: beoordeling van capaciteitsbehoeften, trainingsmateriaal, Train-the-Trainer, turn-key trainingscentra, kwaliteitszorg
  • Consulting: deskundigen voor internationale missies en organisatie van delegaties

Master-opleidingen

In samenwerking met de Beuth University for Applied Science Berlin, voert RENAC het programma voor afstandsonderwijs uit: MBA Renewables .

Beuth University of Applied Science Berlin is een staatseigen universiteit die meer dan 70 erkende opleidingen in engineering, wetenschappen en bedrijfskunde aanbiedt. Het heeft meer dan 30 jaar erkende ervaring met het uitvoeren van programma's voor afstandsonderwijs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

MBA Renewables

Online Online en Campus gecombineerd Deeltijd 5 semesters October 2019 Duitsland Berlijn +1 more

De online mastergraad MBA Renewables biedt een Master of Business Administration met een focus op hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. [+]

De Beuth University of Applied Sciences Berlin en de Renewables Academy (RENAC) bieden gezamenlijk het eerste programma voor afstandsonderwijs met de kans om een Master of Business Administration-diploma te behalen dat zich richt op hernieuwbare energie en energie-efficiëntie - de MBA Renewables.

Het programma combineert economische, technische, juridische, politieke en organisatorische kennis op maat van de sectoren hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. Dankzij de holistische benadering krijgen studenten een overzicht van en begrijpen ze:

verschillende RE-technologieën en hun toepassingen en voordeleninternationaal energiebeleidondersteuningsmechanismen voor groene energietechnologieënhoe deze technologieën rendabel in de industrie kunnen worden gebruikt... [-]

Contact
Bezoekadres
Renewables Academy AG
Schönhauser Allee 10-11

Berlin, Berlin, 10119 DE