Renewables Academy AG (RENAC)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The Renewables Academy AG (RENAC) , gevestigd in Berlijn, Duitsland, is een van de toonaangevende internationale aanbieders van trainings- en capaciteitsopbouwdiensten op het gebied van hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. Sinds onze oprichting in januari 2008 hebben meer dan 4.500 deelnemers uit meer dan 135 landen over de hele wereld geprofiteerd van onze expertise op het gebied van technologie, financiering, beheer en marktontwikkeling van groene energie.

Onze diensten omvatten:

  • Master-opleidingen
  • Face-to-face en online open training
  • Op maat gemaakte training
  • Capaciteitsopbouw: beoordeling van capaciteitsbehoeften, trainingsmateriaal, Train-the-Trainer, turn-key trainingscentra, kwaliteitszorg
  • Consulting: deskundigen voor internationale missies en organisatie van delegaties

Master-opleidingen

In samenwerking met de Beuth University for Applied Science Berlin, voert RENAC het programma voor afstandsonderwijs uit: MBA Renewables .

Beuth University of Applied Science Berlin is een staatseigen universiteit die meer dan 70 erkende opleidingen in engineering, wetenschappen en bedrijfskunde aanbiedt. Het heeft meer dan 30 jaar erkende ervaring met het uitvoeren van programma's voor afstandsonderwijs.

Locaties

Berlijn

Address
Renewables Academy AG
Schönhauser Allee 10-11

10119 Berlijn, Berlijn, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen