TUM School of Management Executive Programs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Executive Education Center:

De Executive Education Center (EEG) van de TUM School of Management combineert het voortgezet onderwijs activiteiten op de faculteit en zorgt voor de overdracht van kennis en de dialoog tussen de universiteit en het bedrijfsleven als een belangrijk werkterrein. Onze executive onderwijs initiatieven zijn gericht op de belangrijkste onderwijs en onderzoek onderwerpen van de school, zorgen voor de meest recente onderzoeksresultaten in de kerngebieden zullen hun weg rechtstreeks in de evidence-based executive education vinden. Speciale aandacht wordt altijd gegeven aan de praktische aspecten en de mogelijke toepassingen van de bevindingen die regelmatig worden bevestigd door een high-profile Executive Education Board.

Met een enthousiasme voor het beheer en toekomstgerichte technologieën, de EEG biedt een uitgebreid voortgezet onderwijs programma: In ons Executive Education programma's, Evidence-based management kennis voldoet aan kennis van de industrie. Het doel is om senior managers en technische experts 'kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling naar steeds zeer effectieve en verantwoordelijke leiders en deskundigen te bevorderen. Gevestigd in München, de EEG onderhoudt een wereldwijd netwerk van toonaangevende organisaties, waardoor de programma's aantrekkelijk voor top executives uit de hele wereld.

Programma's van de Executive Education Center:

Executive MBA Executive MBA in Innovation & Business Creation Executive MBA in Business & IT Aangepaste programma's Certificate Programs & Executive Trainingen Intensieve Leren & E-Learning / Blended Learning

Locaties

München

Address
Technical University of Munich
TUM School of Management
Arcisstraße 21

80333 München, Beieren, Duitsland

München

Address
Technische Universität München
Arcisstraße 21

D-80333 München, Beieren, Duitsland

München

Address
TUM Campus Heilbronn at the Bildungscampus Heilbronn
Am Bildungscampus 3
74076 Heilbronn

74076 München, Beieren, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden