Lees de Officiële Beschrijving

OVER IBSS

International Business School of Scandinavia met regionaal hoofdkwartier in het Verenigd Koninkrijk en Denemarken. IBSS heeft een focus op blended learning-programma's die de nieuwste trainingsmethoden aan onze doelgroep brengen en de focus voornamelijk internationaal is.

IBSS geven training op Diploma, BA MBA en Doctorate Levels. Onze programma's worden vaak ontwikkeld en uitgevoerd als duale graden met lokale partners in Europa, Azië, Afrika en het Midden-Oosten. De wens van IBSS is werken aan het waarborgen van hoge kwaliteit, maar tegen een redelijke prijs, terwijl het internationale onderwijs wordt voorzien van flexibele, hoogwaardige en internationaal erkende graden.

Het belangrijkste product is het eigen, intern ontwikkelde IBSS MBA-programma. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met andere internationale partnerbedrijven en trainingsinstituten. Verder werkt IBSS ook samen met andere onderwijsaanbieders om BBA- en DBA-programma's te verzorgen.

We hebben een grote externe faculteit met academische facilitators uit alle delen van de wereld. We proberen de best mogelijke installatie voor internationale programma's te beveiligen.

De wereldwijde zakelijke omgeving is de afgelopen vijf jaar veel meer veranderd dan in de vorige 50. Om vooruitgang te maken en te concurreren, heb je een diploma nodig dat past bij de internationale vaardigheden die je nodig hebt, die overal ter wereld wordt erkend, die je kunt verkrijgen bij thuis in plaats van in het buitenland, en verstandig, dat is betaalbaar.

De International Business School of Scandinavia (IBSS) biedt u dit alles in een hoog ontwikkeld module-gebaseerd programma, en met zijn eigen opties die u kunt aanpassen en uw opleiding kunt specialiseren terwijl u door de modules heengaat.

IBSS is toegewijd aan het leveren van kennis van hoge kwaliteit, evenals state-of-the-art vaardigheden, waardoor studenten van vandaag zich kunnen bezighouden met zakelijke managementkwesties met relevantie en zelfvertrouwen. Het materiaal is zowel theoretisch als praktisch; de faculteit is internationaal met uitgebreide branchespecifieke ervaring; de teksten en klassikale instructies worden in de lokale taal afgeleverd.

De doelstellingen van de programma's bij IBSS zijn:

 • Om blended learning van hoge kwaliteit in het volgende decennium te brengen
 • Internationale kwaliteitsonderwijsonderwijs aanbieden aan mensen in de opkomende economieën wereldwijd
 • Om internationaal kwaliteitsonderwijs aan te bieden voor een betaalbare prijs
 • Ontwikkeling van toegepast management en vaardigheden voor bedrijfsontwikkeling

Visie en missie

Motto:

Iedereen heeft recht op een kwaliteitsprogramma tegen een redelijk lesgeld.

Missie:

We willen onze studenten toegang geven tot kwaliteitsonderwijs.

Visie:

Word een wereldwijde aanbieder van onderwijs op het gebied van Business, IT en Management.

Waarde ingesteld:

Als een professionele internationale onderwijsinstelling willen we onze werknemers, klanten en zakelijke partners een samenwerking aanbieden op basis van het volgende;

studenten:

 • Internationaal perspectief
 • Bereidheid om een ​​eigen bedrijf te ontwikkelen en in hun land

werknemers:

 • Betrokkenheid bij blended leermethoden
 • Onderwijs met een internationale geest

Universiteiten en hogescholen:

 • Modern en vooruit bewegend
 • Open voor volledige samenwerking

partners:

 • Betrouwbaar
 • Betrokkenheid op lange termijn
 • accuraat
 • Hoog academisch niveau
 • Draag bij aan het wereldvredesproces door de opleiding van internationale studenten

Doelgroepen:

IBSS richten zich primair op volwassenen in banen. Het doel is om hun vaardigheden te verbeteren op elk niveau waarop ze zich bevinden.

IBSS EGYPTE

International Business School of Scandinavia (IBSS) met Head Quarter gevestigd in Denemarken. IBSS heeft een focus op blended learning-programma's die de nieuwste trainingsmethoden aan onze doelgroep brengen en de focus voornamelijk internationaal is.

IBSS is sinds 2010 in Egypte gevestigd.

IBSS Egypte ondersteunt de studenten door te functioneren als een lescentrum. Terwijl de training online via het IBSS-platform wordt gedaan, staat de lokale aanwezigheid van IBSS Egypte studenten toe om zich aan te sluiten bij lokale ondersteuning voor collegegeld.

De wens van IBSS werkt aan het waarborgen van hoge kwaliteit, maar tegen een redelijke prijs, terwijl het internationale onderwijs wordt voorzien van flexibele, hoogwaardige en internationaal geaccrediteerde graden.

Het belangrijkste product is het eigen, intern ontwikkelde IBSS MBA-programma. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met andere internationale partnerbedrijven en trainingsinstituten.

IBSS heeft een lijst met bedrijfscontracten met de bekende bedrijven in Egypte, en gedurende de laatste twee jaar studeert IBSS bijna vierhonderd MBA-studenten af ​​en 50 DBA-studenten.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

Het algemene MBA-programma is bedoeld voor studenten of werknemers die hun carrière willen verbeteren en uitblinken. Het is opgezet om de huidige loopbaan verder te breng ... [+]

POST AFGESTUDEERD NIVEAU

U hoeft niet te stoppen met werken om uw MBA te verdienen. Je gaat door met je werk en neemt deel aan onze lessen, meestal één avond per week en in het weekend, waar je rechtstreeks contact hebt met onze docenten uit de faculteit en de industrie. De cursussen worden ook aangeboden in eLearning-indeling en kunnen op grote afstand worden gedaan met groepssessies.

Het programma benadrukt het belang van je ontwikkeling als manager en omvat persoonlijke ondersteuning en business coaching. Je werkt aan bedrijfsgerichte projecten in krachtige leergroepen. Dit programma is ideaal voor managers die naar hogere rollen streven en hun loopbaan willen behouden tijdens het studeren voor een MBA.... [-]

Egypte Nasr City
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Address
2 Saied Zakaria st
Nasr City, Gouvernement Caïro, Egypte