Lees de Officiële Beschrijving

Betrokken zijn bij het bedrijfsleven. In gesprek met jou.

We willen onze studenten voorzien van de tools en kwalificaties om zich te ontwikkelen en te slagen in veranderende en uitdagende tijden.

Over ons

Henley Business School, opgericht in 1945, was de eerste business school in het Verenigd Koninkrijk en is een van de oudste en meest gerespecteerde scholen in Europa.

We staan voortdurend in de top 50 van business schools van de Financial Times en The Economist. We behoren ook tot de weinige business schools - de top 1% ter wereld - die drievoudig zijn geaccrediteerd voor de kwaliteit en het vermogen van onze faculteit en output.

Henley Business School biedt rigoureuze, uitdagende en carrière-georiënteerde programma's die hoge normen van leren stellen. Je krijgt stimulerende concepten en nieuw denken te zien dat onmiddellijk van toepassing is op de werkplek. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om kennis toe te passen op praktijksituaties. Het resultaat zal tastbaar, significant en duurzaam zijn.

Als onderdeel van de University of Reading, werkt Henley binnen een academische instelling die is geplaatst in de top 200 universiteiten wereldwijd.

Onze ambitie

We streven ernaar individuen in staat te stellen geweldige professionals en uitstekende zakelijke leiders te worden die met duidelijkheid denken en met vertrouwen en overtuiging handelen. Onze kracht ligt in onze aanpak. We stellen mensen in staat zichzelf en hun verantwoordelijkheden beter te begrijpen, terwijl we tegelijkertijd de praktijk en theorieën van een succesvol bedrijf combineren.

We proberen altijd alles te verbeteren wat we doen en worden erkend voor:

  • Een echt internationale business school zijn
  • De uitmuntendheid van onze leerervaring
  • Onderzoek en denken van wereldklasse
  • Ons gevoel van gemeenschap en verantwoordelijkheid
  • De kracht van onze netwerken
  • De breedte en diepte van onze relaties met de industrie

We zullen een boeiende, gerichte en onderscheidende business school zijn.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Word de leider die u wilt zijn

We voorzien onze studenten van een dieper en breder begrip van wat actueel, relevant en recht is in het bedrijfsleven - en stellen hen in staat om zeer capabele, verantwoordelijke leiders te worden.

Door de nieuwste theorieën, kennis en praktijken te combineren met een gepassioneerde vastberadenheid om onze studenten te helpen het beste uit zichzelf te halen. We gaan allemaal over zaken, maar nog meer, we gaan allemaal over jou.

Ieder van ons heeft verschillende motivaties en een unieke reeks vaardigheden. Bij Henley maken we het onze taak om u te helpen uw potentieel te vervullen door de echte en nog capabele persoon van binnen te ontgrendelen. We zullen op elk niveau contact met u opnemen om u het vertrouwen, de vaardigheden en de focus te geven om uw uitdagingen aan te gaan en uw doelen te bereiken.

De Henley-ervaring

"De Henley Experience combineert de ontwikkeling van kennis, persoonlijke vaardigheden en gedrag met state-of-the-art onderwijs- en leeromgevingen en overerving van een sterke overtuiging dat de rol van het creëren van rijkdom in de samenleving is om iedereen beter te maken dan slechts enkele. Wat op elk niveau komen mensen naar voren waarvan de waarden en attitudes evenveel over hen zeggen als hun capaciteiten en die bijdragen aan het bouwen aan een betere toekomst in elke levensloop. "

Professor John Board, Dean, Henley Business School

Persoonlijke ontwikkeling

We hanteren een benadering voor het hele individu, die de complexiteit van het evenwicht tussen werk, thuis, studie en carrière erkent. Naast een hoog niveau van individuele ondersteuning tijdens het studeren aan Henley, zijn er services beschikbaar om je carrièreambities te ondersteunen, zoals coaching, netwerken, mentoring en wervingsbronnen. Henley benadert de hele persoon en richt zich op het ontwikkelen van uw vaardigheden als een verantwoordelijke, principiële en ondernemende leider.

Sterke relaties

Relaties bij Henley worden niet alleen opgebouwd tussen studenten en deelnemers - maar ook met de faculteit en medewerkers die uw persoonlijke reis ondersteunen. Veel van onze faculteit zijn internationaal gerenommeerd en wijd gepubliceerd in hun respectieve vakgebieden. Onze medewerkers leveren regelmatig bijdragen aan de media en bieden een schat aan professionele ervaring, waarbij velen hebben gewerkt voor toonaangevende internationale organisaties. Vaak zijn het deze relaties die het verschil kunnen maken in je carrière, en daarom vinden velen de Henley-ervaring zo rijkelijk de moeite waard.

Vanaf uw eerste dag bij Henley maakt u deel uit van een wereldwijd netwerk van professionals uit elke branche en elk niveau van ervaring en senioriteit. Onze alumni-groep heeft meer dan 70.000 leden uit meer dan 150 landen en biedt netwerkmogelijkheden en de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste denken, nieuws en mogelijkheden om uw carrière en opleiding te bevorderen.

Onderzoek en expertise

Veel van onze faculteit zijn internationaal bekend en wijd verspreid in hun respectieve vakgebieden en houden zich bezig met academisch en toegepast onderzoek. Een groot aantal van onze academici put uit hun ervaringen als leiders en consultants voor internationale organisaties op het hoogste niveau. Onderzoek bij Henley is zowel puur als toegepast en wordt gestuurd door zes academische gebieden en 24 internationaal erkende onderzoekscentra en kenniscentra. We werken internationaal nauw samen met overheden en organisaties en helpen de wereldwijde onderzoeksagenda op een uniek breed scala van gebieden te sturen.

Met 150 onderzoeksgestuurde faculteitsleden, wijd gepubliceerde academici en geciteerde experts die regelmatig in de nationale media verschijnen, zijn de faculteitsleden van Henley Business School wereldleider. Sommige zijn beoefenaars in de bedrijfstakken die ze lesgeven, waardoor onze studenten realtime toegang hebben tot zakelijke inzichten en expertise.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Triple-Accredited Business School

We zijn er trots op een van de slechts 88 bedrijfsscholen ter wereld te zijn met een drievoudig geaccrediteerde status van de toonaangevende Britse, Europese en Amerikaanse accreditatie-instanties: AMBA, EQUIS en AACSB.

Onze drievoudig geaccrediteerde status plaatst ons in de top 1% van de business schools ter wereld en biedt onze studenten, programmaleden en organisaties waarmee we samenwerken de zekerheid van de kwaliteit en hoge normen van onze cursussen en faculteit.

Elk van de accreditatie-instellingen bestaat om de normen voor bedrijfseducatie te verhogen en we doorlopen een rigoureus proces met elk van hen, dat aspecten omvat zoals leerervaringen, faculteit en onderzoek.

AACSB

"AACSB biedt internationaal erkende, gespecialiseerde accreditatie voor bedrijfs- en boekhoudprogramma's op bachelor-, master- en doctoraatsniveau. De AACSB-accreditatienormen dagen post-secundaire leraren uit om voortreffelijkheid en voortdurende verbetering na te streven in hun bedrijfsprogramma's.

Het accreditatieproces is een alomvattende evaluatie van de missie van een school, faculteitskwalificaties en curricula, en het proces omvat zelfevaluaties, peer-reviews, commissiebeoordelingen en de ontwikkeling van diepgaande strategische plannen. Accreditatie zorgt ervoor dat studenten materiaal leren dat het meest relevant is voor hun vakgebied, en bereiden hen voor op effectieve leiders na hun afstuderen. "

EQUIS

"De fundamentele doelstelling van EQUIS, gekoppeld aan de missie van EFMD, is het verhogen van de standaard van managementopleidingen wereldwijd.

EQUIS beoordeelt instellingen als geheel. Het beoordeelt niet alleen opleidingen, maar alle activiteiten en subeenheden van de instelling, inclusief onderzoek, e-learningeenheden, voorzieningen voor uitvoerend onderwijs en gemeenschapsbereik. Instellingen moeten primair zijn toegewijd aan managementeducatie.

EQUIS zoekt een evenwicht tussen hoge academische kwaliteit en de professionele relevantie door nauwe interactie met de bedrijfswereld. Instellingen die door EQUIS zijn geaccrediteerd, moeten niet alleen een hoge algemene kwaliteit in alle dimensies van hun activiteiten aantonen, maar ook een hoge mate van internationalisering. "

AMBA

"Accreditatie vormt de kern van het streven van de Association of MBA's om normen te ontwikkelen in het wereldwijde postdoctorale managementonderwijs.

Onze rigoureuze beoordelingscriteria zorgen ervoor dat alleen de programma's van het hoogste kaliber die de beste normen voor onderwijs, curriculum en studentinteractie aantonen, de Association of MBA's-accreditatie behalen.

Wij zijn van mening dat geaccrediteerde programma's van de hoogste standaard moeten zijn en de veranderende trends en innovatie in postdoctoraal managementonderwijs moeten weerspiegelen. "

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

Henley Business School Finland

De wereldwijd verbonden zakelijke wereld vraagt om een breder perspectief, nieuwe vaardigheden en verschillende manieren van denken. De Henley Executive MBA (EMBA) - Glob ... [+]

Praktisch. Globaal. Master diploma.

Onze wereldwijde Executive MBA is ontworpen voor drukke en ervaren managers met de ambitie om hun leiderschap en managementvaardigheden te verbeteren.

Executive MBA (EMBA) - Wereldwijd

De wereldwijd verbonden zakelijke wereld vraagt om een breder perspectief, nieuwe vaardigheden en verschillende manieren van denken. De Henley Executive MBA (EMBA) - Global is ontworpen om uitmuntende bedrijfsleiders te ontwikkelen die klaar zijn om de uitdagingen en kansen aan te gaan om te werken in de complexe en snel evoluerende wereldeconomie van vandaag. Het ontwikkelt leiders die sterk, verantwoordelijk en aanpasbaar zijn.

Door uw leerproces te koppelen aan actuele wereldwijde en relevante organisatorische problemen, kunnen de voordelen van Henley's wereldwijde EMBA duidelijk worden gemeten en biedt u een aanzienlijk ROI voor u persoonlijk en, breder, voor uw bedrijf.... [-]

Finland Helsinki
Maart 2020
Engels
Deeltijd
21 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Pohjoisesplanadi 35 E
00100 Helsinki, Finland