Satakunta University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM BIJ SAMK !

Satakunta University of Applied Sciences ( SAMK ) ligt aan de westkust van Finland, in de regio Satakunta. Er zijn in totaal ongeveer 6000 studenten en meer dan tweehonderd internationale studenten studeren elk jaar op onze campussen. Ben je klaar om met ons mee te doen? SAMK biedt zowel bachelor- als masterdiploma's aan in de faculteiten Gezondheid en Welzijn, Logistiek en Maritieme Techniek, Service Business en Technologie.

GLOEDNIEUWE CAMPUSSEN

We hebben campussen in de grootste steden in de regio Satakunta.

SAMK campus Pori is een gloednieuwe faciliteit gelegen in het centrum van Pori naast het openbaar vervoerscentrum. De nieuwe campus is de modernste leeromgeving in Finland. De moderne en veelzijdige campus biedt onderwijs in bedrijven, gezondheidszorg en sociale voorzieningen, technologie en toerisme.

SAMK campus Rauma is onlangs gerenoveerd en ligt dicht bij de haven. De campus is een veelzijdig en internationaal studiecentrum voor offshore-technologie, internationale handel en logistiek.

De steden bieden ruime en veilige leefomstandigheden, veel groene natuur en uitstekende mogelijkheden voor recreatieve activiteiten. De steden zijn groot genoeg om alle noodzakelijke diensten te bieden, maar ook klein genoeg om een ​​gezellige en vriendelijke sfeer te hebben.

HET BESTE ONDERWIJS

SAMK staat bekend om de kwaliteit van het onderwijs: volgens afgestudeerde bachelorstudenten is SAMK de beste universiteit voor toegepaste wetenschappen in Finland op het gebied van onderwijsbekwaamheid. Bovendien zijn masterstudenten van SAMK over het algemeen zeer tevreden met hun studies. Het onderzoek is uitgevoerd door het Finse ministerie van Cultuur en Onderwijs.

SAMK PROFIEL EN VISIE

SAMK profileert zich als een industriële instelling voor hoger onderwijs.

SAMK 's profiel is gebaseerd op de behoeften van het gebied en SAMK richt zich op onderwijs, onderzoek, innovatie en ontwikkelingsactiviteiten, die industriële herstructurering ondersteunen. Het Satakunta-gebied heeft een veelzijdige economische en industriële structuur. Daarom moet SAMK zelfs in de toekomst onderzoek en uitgebreide studieprogramma's aanbieden op het gebied van technologie, bedrijven en administratie en sociale en gezondheidszorg.

Onze visie is dat alle SAMK studenten in dienst zullen zijn.

Studenten worden voorzien van de best mogelijke vaardigheden voor werkgelegenheid door onderwijs op maat van de behoeften van het gebied, uitgebreide samenwerking met de arbeidsmarkt en een ondernemende houding.

SAMK in cijfers

 • Steden: 4
 • Campussen: 4
 • Degree studenten 2017: c. 5500
 • Graadstudenten per gemeente 2017: Pori 3.622, Rauma 1.344, Huittinen 454 en Kankaanpää 111
 • Internationale studenten: c. 350
 • Studenten in open studies: c. 1100
 • Medewerkers 2016: c. 400, met doctoraat of licentiaatsdiploma: 71
 • Bacheloropleidingen: 19
 • Masteropleidingen: 9
 • Opleidingen in het Engels: 10
 • Bachelorgraden 2016: 953
 • Mastergraden 2016: 83
 • Graden volledig toegekend: meer dan 18.000
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk MBA's » Bekijk Master » Bekijk Bachelor » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

Master In Bedrijfsmanagement En Ondernemerschap

Online en Campus gecombineerd Deeltijd Finland Pori Rauma

Ben je op zoek naar een manier om vooruit te komen in je professionele en academische leven? De masteropleiding Business Management and Entrepreneurship is nauw verbonden met het beroepsleven. [+]

Master diploma 90 ECTS 20 Intake Master of Business Administration

verkiesbaarheid

Vereisten voor toepassingBachelor's Degree uitgereikt door een universiteit of een hogeschool.Minimaal 40 ECTS-credits van bedrijfsstudies.Drie jaar relevante werkervaring na de BBA of secundair onderwijs.Voldoende Engelse vaardigheden.

Deskundige in bedrijfsmanagement en ondernemerschap

Nieuw strategisch denken, nieuwe bedrijfsconcepten, uitstekende netwerk- en leiderschapsvaardigheden zijn erg gewild in de wereldwijde zakelijke omgeving. Business Management and Entrepreneurship (BME) ontwikkelt de competenties die nodig zijn voor strategisch management en de ontwikkeling van bedrijfsactiviteiten. De focus ligt op kleine en middelgrote ondernemingen, vooral op hun internationale bedrijfsactiviteiten. BME bevordert ook internationale netwerken tussen het beroepsleven en het hoger onderwijs. Geavanceerde professionele studies omvatten bijvoorbeeld strategiewerk, strategische marketing, bedrijfsprocessen, innovatie en verandermanagement, evenals multicultureel teamwork en leiderschap.... [-]


Videos

President of SAMK tells why you should come to Finland to study

Contact
Bezoekadres
Tiedepuisto Campus
Tiedepuisto 3

Pori, 28601 FI
Bezoekadres
Tiilimäki Campus
Maamiehenkatu 10

Pori, 28601 FI
Bezoekadres
SAMK Campus Rauma
Satamakatu 26
Suojantie 2 (Merimäki)

Rauma, 26101 FI
Bezoekadres
Kuninkainen Campus
Risto Rytin katu 70

Huittinen, 32701 FI
Bezoekadres
Fine Arts Campus
Paasikivenkatu 24

Kankaanpää, 38701 FI
Bezoekadres
Finland Online, FI
Social Media