Read the Official Description

Waarom EDHEC?

EDHEC is gemaakt door en voor ondernemers en belichaamt al meer dan een eeuw de fundamentele waarden van het bedrijfsleven. Ons doel is om de sleutels tot zakelijk succes door te geven aan nieuwe generaties managers en ondernemers, en de overtuiging te verspreiden dat bedrijven een positief effect kunnen hebben op de economie en de samenleving als geheel.

EDHEC Business School 's programma's

Sinds 2014 maakt EDHEC INTERNATIONAL BBA deel uit van het merk EDHEC. Bijgevolg voldoet het programma aan de kwaliteitscriteria van elke EDHEC Business School :

  • Een strikte selectie van studenten die voldoen aan onze vaardigheden en geschiktheidseisen in management;
  • een wereldwijd toegekende onderwijscursus;
  • een sterke internationale en multiculturele focus;
  • een constante dialoog tussen bedrijven en persoonlijk loopbaanbegeleiding tijdens studies en professionele carrières van onze studenten.

Sleutel figuren

  • 121.5 Geconsolideerd budget 2015-2016 in M €
  • 1000 en meer beurzen toegekend in 5 jaar
  • 100 nationaliteiten
  • 7900 studenten (49% internationale studenten)
  • 25% van ons budget voor onderzoek
  • 30000 afgestudeerden in 125 landen

5 campussen

Twee academische campussen in Lille en Nice bieden faciliteiten en apparatuur op het hoogste niveau wereldwijd, en bieden onderdak aan alle EDHEC-activiteiten, van initiële training tot voortdurende ontwikkeling en onderzoek. De campussen in Parijs, Londen en Singapore zijn voornamelijk gewijd aan voortdurende training en onderzoek, en hebben contacten met bedrijven in beide gebieden.

Faculteit en onderzoekers

EDHEC's faculteit en onderzoekers, die de EDHEC academische gemeenschap vormen, omvatten permanente professoren en onderzoekers evenals gelieerde professoren en onderzoeksmedewerkers, verspreid over de campussen van Lille, Nice, Parijs, Singapore en Londen. Deze faculteit staat centraal in de reputatie en groei van EDHEC op nationale en internationale schaal.

Over EDHEC

EDHEC is actief op campussen in Lille, Nice, Parijs, Londen en Singapore en is een van 's werelds top 20 business schools. Volledig internationaal en direct verbonden met de bedrijfswereld, is EDHEC een school voor het bedrijfsleven, in plaats van een business school, waar uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek zich richt op innovatie om ondernemerschap en creativiteit te stimuleren. Voor zaken vanaf de geboorte en toegewijd aan het bedrijfsleven, maakt EDHEC ondernemers voor het leven, in staat om te verbouwen of succesvolle bedrijven te creëren waar ze ook werken.

EDHEC fungeert als een echt laboratorium van ideeën en produceert innovatieve oplossingen die door bedrijven worden gewaardeerd. De onderwijsfilosofie van de School, geïnspireerd door zijn bekroonde onderzoeksactiviteiten, richt zich op "leren door te doen".

Programs taught in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Address
Avenue Gustave Delory,24
59100 Roubaix, Hauts-de-France, Frankrijk
Address
Promenade des Anglais,393
06200 Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
Address
18 Rue du 4 septembre
75002 Parijs, Île-de-France, Frankrijk