Lees de Officiële Beschrijving

Waarom EDHEC

Gemaakt door en voor ondernemers,

EDHEC, dat opereert vanuit campussen in Lille, Nice, Parijs, Londen en Singapore, is een van de 15 belangrijkste Europese business schools, op de 1e plaats wereldwijd gerangschikt voor zijn Master in Finance. Volledig internationaal en direct verbonden met de bedrijfswereld, is EDHEC een school voor het bedrijfsleven, in plaats van een business school, waar uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek zich richt op innovatie om ondernemerschap en creativiteit te stimuleren. Voor zaken vanaf de geboorte en toegewijd aan het bedrijfsleven, maakt EDHEC ondernemers voor het leven, in staat om te verbouwen of succesvolle bedrijven te creëren waar ze ook werken.

EDHEC fungeert als een echt laboratorium van ideeën en produceert innovatieve oplossingen die door bedrijven worden gewaardeerd. De onderwijsfilosofie van de School, geïnspireerd door zijn bekroonde onderzoeksactiviteiten, richt zich op "leren door te doen".

Een mentaliteit die ons onderscheidt

EDHEC is gemaakt door en voor ondernemers en belichaamt al meer dan een eeuw de fundamentele waarden van het bedrijfsleven.

Ons doel is om de sleutels tot zakelijk succes door te geven aan nieuwe generaties managers en ondernemers, en de overtuiging te verspreiden dat bedrijven een positieve impact kunnen hebben op de economie en de samenleving als geheel.

Onafhankelijkheid

Gepassioneerd om zijn onafhankelijkheid in actie voor de laatste 110 jaar te beschermen, vertrouwt EDHEC op zijn eigen middelen om zijn ontwikkeling te financieren en te begeleiden. Het oefent ook volledige autonomie uit in zijn academische en wetenschappelijke strategie.

zakelijkheid

Sinds de oprichting in 1906 heeft EDHEC zijn reputatie opgebouwd op het gebied van pragmatisme en een pedagogische benadering gericht op het bedrijfsleven. De belangrijkste tools, kennis en gedrag van bedrijven worden doorgegeven aan generaties managers.

Non-conformisme

Door zijn ongebruikelijke model, de inhoud van zijn programma's en de waarde van zijn onderzoek, voedt EDHEC zijn verschillen, en moedigt het studenten en docenten aan om out-of-the-box te denken en hun leiderschapskwaliteiten te bevorderen.

Ondernemersgeest

EDHEC is een business school voor het bedrijfsleven en leidt generaties van sneldenkende, inventieve en vindingrijke ondernemers en managers op die de spelregels kunnen veranderen om de teams en projecten die aan hen zijn toevertrouwd verder te nemen.

Ruimdenkendheid

Omdat effectiviteit in het bedrijfsleven wordt bewezen door uniek te zijn, hecht EDHEC veel waarde aan diversiteit en een combinatie van culturen, profielen, praktijken en disciplines in het onderwijs en de activiteiten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

EDHEC Business School

De Edhec Executive MBA is een drievoudig geaccrediteerd programma van een van de beste business schools in Europa. Het is ontworpen voor ervaren managers, ondernemers en ... [+]

De Edhec Executive MBA is een drievoudig geaccrediteerd programma van een van de beste business schools in Europa. Het is ontworpen voor ervaren managers, ondernemers en hogere leidinggevenden die een professionele transformatie willen ervaren. Het parttime-programma van 16 maanden, gevestigd in Parijs Opera of Lille, stelt je in staat je vaardigheden op executive-niveau te consolideren, je zelfbewustzijn en leiderschapsvaardigheden te vergroten en je mondiale kijk te verscherpen om de prestaties van je organisatie te bestendigen in de uitdagende en constante uitdagingen van vandaag veranderende zakelijke omgeving.

Mensen bouwen om zaken te bouwen

EDHEC Executive MBA is een uitgebalanceerd programma dat is ontworpen door het bedrijfsleven voor uw bedrijf, waarbij een serieuze academische inbreng van ervaren bedrijfsexperts wordt gecombineerd met een praktische benadering van de echte uitdagingen van het bedrijfsleven. Daarom hebben we het programma ontworpen om een combinatie van bedrijfsbenodigdheden te bieden en gepersonaliseerd leren om u in staat te stellen de waarde en ervaring te maximaliseren op basis van uw doelen.... [-]

Frankrijk Parijs Roubaix
September 2019
Engels
Deeltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Global MBA

EDHEC Business School

De EDHEC Global MBA is levensveranderend: door relevante bedrijfseducatie te combineren met een onschatbare menselijke ervaring, kun je een diepgaande invloed hebben op j ... [+]

De EDHEC Global MBA is levensveranderend: door relevante bedrijfseducatie te combineren met een onschatbare menselijke ervaring, kun je een diepgaande invloed hebben op je carrière, je leven en je omgeving.

BELANGRIJKSTE REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EDHEC

ECHTE GLOBALE ERVARING

De klasse omvat meestal meer dan 30 verschillende nationaliteiten. Het programma omvat twee leerexpedities in het buitenland.

GEPERSONALISEERDE CARRIÈREVERGADERING

EDHEC Global MBA CareerSMART-programma is een innovatief carrièreprogramma met persoonlijke loopbaancoaching voor elke deelnemer. Onze Career Services staan ​​nummer 1 in Frankrijk voor de beoordeling van studenten van Career Services (The Economist 2017).... [-]

Frankrijk Nice Parijs Roubaix
September 2019
Engels
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Address
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
Address
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Address
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Frankrijk