EDHEC Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom EDHEC

Gemaakt door en voor ondernemers,

EDHEC, dat opereert vanuit campussen in Lille, Nice, Parijs, Londen en Singapore, is een van de 15 belangrijkste Europese business schools, op de 1e plaats wereldwijd gerangschikt voor zijn Master in Finance. Volledig internationaal en direct verbonden met de bedrijfswereld, is EDHEC een school voor het bedrijfsleven, in plaats van een business school, waar uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek zich richt op innovatie om ondernemerschap en creativiteit te stimuleren. Voor zaken vanaf de geboorte en toegewijd aan het bedrijfsleven, maakt EDHEC ondernemers voor het leven, in staat om te verbouwen of succesvolle bedrijven te creëren waar ze ook werken.

EDHEC fungeert als een echt laboratorium van ideeën en produceert innovatieve oplossingen die door bedrijven worden gewaardeerd. De onderwijsfilosofie van de School, geïnspireerd door zijn bekroonde onderzoeksactiviteiten, richt zich op "leren door te doen".

Een mentaliteit die ons onderscheidt

EDHEC is gemaakt door en voor ondernemers en belichaamt al meer dan een eeuw de fundamentele waarden van het bedrijfsleven.

Ons doel is om de sleutels tot zakelijk succes door te geven aan nieuwe generaties managers en ondernemers, en de overtuiging te verspreiden dat bedrijven een positieve impact kunnen hebben op de economie en de samenleving als geheel.

Onafhankelijkheid

Gepassioneerd om zijn onafhankelijkheid in actie voor de laatste 110 jaar te beschermen, vertrouwt EDHEC op zijn eigen middelen om zijn ontwikkeling te financieren en te begeleiden. Het oefent ook volledige autonomie uit in zijn academische en wetenschappelijke strategie.

zakelijkheid

Sinds de oprichting in 1906 heeft EDHEC zijn reputatie opgebouwd op het gebied van pragmatisme en een pedagogische benadering gericht op het bedrijfsleven. De belangrijkste tools, kennis en gedrag van bedrijven worden doorgegeven aan generaties managers.

Non-conformisme

Door zijn ongebruikelijke model, de inhoud van zijn programma's en de waarde van zijn onderzoek, voedt EDHEC zijn verschillen, en moedigt het studenten en docenten aan om out-of-the-box te denken en hun leiderschapskwaliteiten te bevorderen.

Ondernemersgeest

EDHEC is een business school voor het bedrijfsleven en leidt generaties van sneldenkende, inventieve en vindingrijke ondernemers en managers op die de spelregels kunnen veranderen om de teams en projecten die aan hen zijn toevertrouwd verder te nemen.

Ruimdenkendheid

Omdat effectiviteit in het bedrijfsleven wordt bewezen door uniek te zijn, hecht EDHEC veel waarde aan diversiteit en een combinatie van culturen, profielen, praktijken en disciplines in het onderwijs en de activiteiten.

Locaties

Leuk

Address
393, Promenade des Anglais - BP3116
06202 Nice Cedex 3 - France

Leuk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Parijs

Address
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Roubaix

Address
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties