Lees de Officiële Beschrijving

Waarom EDHEC

Gemaakt door en voor ondernemers,

EDHEC, dat opereert vanuit campussen in Lille, Nice, Parijs, Londen en Singapore, is een van de 15 belangrijkste Europese business schools, op de 1e plaats wereldwijd gerangschikt voor zijn Master in Finance. Volledig internationaal en direct verbonden met de bedrijfswereld, is EDHEC een school voor het bedrijfsleven, in plaats van een business school, waar uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek zich richt op innovatie om ondernemerschap en creativiteit te stimuleren. Voor zaken vanaf de geboorte en toegewijd aan het bedrijfsleven, maakt EDHEC ondernemers voor het leven, in staat om te verbouwen of succesvolle bedrijven te creëren waar ze ook werken.

EDHEC fungeert als een echt laboratorium van ideeën en produceert innovatieve oplossingen die door bedrijven worden gewaardeerd. De onderwijsfilosofie van de School, geïnspireerd door zijn bekroonde onderzoeksactiviteiten, richt zich op "leren door te doen".

Een mentaliteit die ons onderscheidt

EDHEC is gemaakt door en voor ondernemers en belichaamt al meer dan een eeuw de fundamentele waarden van het bedrijfsleven.

Ons doel is om de sleutels tot zakelijk succes door te geven aan nieuwe generaties managers en ondernemers, en de overtuiging te verspreiden dat bedrijven een positieve impact kunnen hebben op de economie en de samenleving als geheel.

Onafhankelijkheid

Gepassioneerd om zijn onafhankelijkheid in actie voor de laatste 110 jaar te beschermen, vertrouwt EDHEC op zijn eigen middelen om zijn ontwikkeling te financieren en te begeleiden. Het oefent ook volledige autonomie uit in zijn academische en wetenschappelijke strategie.

zakelijkheid

Sinds de oprichting in 1906 heeft EDHEC zijn reputatie opgebouwd op het gebied van pragmatisme en een pedagogische benadering gericht op het bedrijfsleven. De belangrijkste tools, kennis en gedrag van bedrijven worden doorgegeven aan generaties managers.

Non-conformisme

Door zijn ongebruikelijke model, de inhoud van zijn programma's en de waarde van zijn onderzoek, voedt EDHEC zijn verschillen, en moedigt het studenten en docenten aan om out-of-the-box te denken en hun leiderschapskwaliteiten te bevorderen.

Ondernemersgeest

EDHEC is een business school voor het bedrijfsleven en leidt generaties van sneldenkende, inventieve en vindingrijke ondernemers en managers op die de spelregels kunnen veranderen om de teams en projecten die aan hen zijn toevertrouwd verder te nemen.

Ruimdenkendheid

Omdat effectiviteit in het bedrijfsleven wordt bewezen door uniek te zijn, hecht EDHEC veel waarde aan diversiteit en een combinatie van culturen, profielen, praktijken en disciplines in het onderwijs en de activiteiten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

EDHEC Business School

De Edhec Executive MBA is een drievoudig geaccrediteerd programma van een van de beste business schools in Europa. Het is ontworpen voor ervaren managers, ondernemers en ... [+]

De Edhec Executive MBA is een drievoudig geaccrediteerd programma van een van de beste business schools in Europa. Het is ontworpen voor ervaren managers, ondernemers en hogere leidinggevenden die een professionele transformatie willen ervaren. Het parttime-programma van 16 maanden, gevestigd in Parijs Opera of Lille, stelt je in staat je vaardigheden op executive-niveau te consolideren, je zelfbewustzijn en leiderschapsvaardigheden te vergroten en je mondiale kijk te verscherpen om de prestaties van je organisatie te bestendigen in de uitdagende en constante uitdagingen van vandaag veranderende zakelijke omgeving.

Mensen bouwen om zaken te bouwen

EDHEC Executive MBA is een uitgebalanceerd programma dat is ontworpen door het bedrijfsleven voor uw bedrijf, waarbij een serieuze academische inbreng van ervaren bedrijfsexperts wordt gecombineerd met een praktische benadering van de echte uitdagingen van het bedrijfsleven. Daarom hebben we het programma ontworpen om een combinatie van bedrijfsbenodigdheden te bieden en gepersonaliseerd leren om u in staat te stellen de waarde en ervaring te maximaliseren op basis van uw doelen.... [-]

Frankrijk Parijs Roubaix
Februari 2020
Engels
Deeltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Global MBA

EDHEC Business School

De EDHEC Global MBA is levensveranderend: door relevant bedrijfsonderwijs te combineren met een onschatbare menselijke ervaring, kunt u een grote impact hebben op uw carr ... [+]

Als je op zoek bent naar een echte bedrijfsopleiding en een internationaal perspectief wilt ontwikkelen om je te helpen je carrièrepad te ontwikkelen, te versnellen of te veranderen, dan is het EDHEC Global MBA-programma in Nice, Zuid-Frankrijk een ideale keuze voor jou.

Tijdens het 10 maanden durende programma krijg je de kans om te delen, te leren en contact te maken met collega-deelnemers van elk continent ter wereld - meestal hebben we ongeveer 100 studenten van 30 verschillende nationaliteiten gecombineerd met een zeer diverse en uitstekende internationale faculteit waardoor het een echt wereldwijde ervaring. Gepersonaliseerde opties inclusief gespecialiseerde tracks en op maat gemaakte projecten zijn goed voor 3 maanden van uw programma, zodat u het programma kunt afstemmen op uw professionele doelen.... [-]

Frankrijk Leuk Parijs Roubaix
Januari 2020
Engels
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Address
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Leuk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
Address
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Address
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Frankrijk