ESP - School of Communication & Marketing

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ESP (Ecole supérieure de Publicité) is een school voor hoger onderwijs op het gebied van reclame, communicatie, marketing en management - gevestigd in Parijs. Sinds 1927: ESP heeft ervaren professionals op die gebieden opgeleid en is actief betrokken geweest bij communicatiebureaus, mediaorganisaties en adverteerders. Een baanbrekende school met (bijna 90 jaar!) Ervaring, ESP is trots op zijn erkende expertise:

ESP IS DE OUDSTE COMMUNICATIE SCHOOL IN FRANKRIJK

Een snelle geschiedenis van ESP: in de vroege 20e eeuw vonden de Verenigde Staten reclame uit. Een groep Franse professionals sloot zich vervolgens aan om advertentie-knowhow in Frankrijk te ontwikkelen. Op dat moment: - PUBLICIS, het eerste Franse reclamebureau, werd opgericht in 1926. - ESP, de baanbrekende school voor reclame in Frankrijk, werd opgericht in 1927.

ESP-CERTIFICERINGEN

Nationale certificering: ESP is een particuliere school voor hoger technisch onderwijs, gecertificeerd door de Franse overheid. ESP levert «professionaliserende» graden die training bieden voor specifieke professionele vaardigheden. Dienovereenkomstig zijn deze graden (Bachelors en Masters) gecertificeerd door de overheidsorganisatie RNCP (National Register of Professional Certifications). IAA-certificering: internationale erkenning, uitgereikt door de IAA na een gedetailleerde beoordeling van cursussen («Elke cursus is geaccrediteerd en individueel beoordeeld Scored, door middel van een rigoureus, gebenchmarkt IAA Education Council-proces, waardoor een internationaal erkende kwaliteit van het onderwijs wordt vereist door de wereldwijde communicatie-industrie voor zijn toekomstige studenten en jonge professionals »). ESP IS DE EERSTE PARIJSE PRIVÉSCHOOL [SMBG EDUNIVERSAL RANKING] ESP heeft sinds 1927 haar leidende positie behouden en is door SMBG EDUNIVERSAL (2013/2014) gerangschikt als de 'beste particuliere school in Parijs'. Deze classificatie is gebaseerd op drie essentiële criteria: de voortreffelijkheid van opleiding, het aanvangssalaris (van afgestudeerden) en het tevredenheidsniveau van studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk 1-jarige MBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Mba - internationale marketing & communicatie strategie met focus op luxe-industrie

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

Luxemerken evolueert in snel tempo en dus veranderen vaardigheden die nodig zijn in deze sectoren: investeren in nieuwe technologieën om de merkbeleving te verbeteren, de meest geschikte segmentatie toe te passen, en profiteren van de digitale [+]

Luxemerken evolueert in snel tempo en dus veranderen vaardigheden die nodig zijn in deze sectoren: investeren in nieuwe technologieën om de merkbeleving te verbeteren, de meest geschikte segmentatie toe te passen, en profiteren van digitale en sociale media om te communiceren met klanten.

Doelstellingen van het programma Effectief communiceren tussen culturen in een steeds meer geglobaliseerde markt Denken en bouwen van innovatieve communicatie Begrijpen de essentie van luxe Bouw een unieke merkbeleving Interactie met de klanten BELANGRIJKE PUNTEN & TOEGEVOEGD-WAARDEN Innovation Award (Van SMBG-EDUNIVERSAL) 12 maanden MBA-programma - 2 innamen: Herfst / Lente Alternate ritme: Stage training / Studieprogramma Cursussen in het Engels door gespecialiseerde en ervaren docenten Exclusive-partnerschappen & Bedrijfsbezoeken Franse cultuur & Europese exposure Sterke persoonlijke coaching CARRIÈREMOGELIJKHEDEN International Marketing / Communicatie Manager Global Communication Manager Global Media Manager International Account Manager International Market Research Manager International Brand Manager ondernemer Toelatingseisen Bachelor Degree (4 jaar) of Master Degree (MSc, Master 1 Bac 4, Master 2 Bac +5) op het gebied van Management, Marketing, Communicatie, Recht, Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen ... Of 3 jaar professionele ervaring in leidinggevende functie Minimum niveau van het Engels taal: TOEIC score van 750 punten of 6 punten op de IELTS (Internationaal Engels Language Testing System) of een score van 75 op de TOEFL Ibt [-]

Videos

Video de Présentation de l'école ESP

Contact
Bezoekadres
Ecole Supérieure de Publicité, de Communication et de Marketing
9 RUE LÉO-DELIBES

Paris, Île-de-France, 75116 FR