ESP - School of Communication & Marketing

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ESP (Ecole supérieure de Publicité) is een school voor hoger onderwijs op het gebied van reclame, communicatie, marketing en management - gevestigd in Parijs. Sinds 1927: ESP heeft ervaren professionals op die gebieden opgeleid en is actief betrokken geweest bij communicatiebureaus, mediaorganisaties en adverteerders. Een baanbrekende school met (bijna 90 jaar!) Ervaring, ESP is trots op zijn erkende expertise:

ESP IS DE OUDSTE COMMUNICATIE SCHOOL IN FRANKRIJK

Een snelle geschiedenis van ESP: in de vroege 20e eeuw vonden de Verenigde Staten reclame uit. Een groep Franse professionals sloot zich vervolgens aan om advertentie-knowhow in Frankrijk te ontwikkelen. Op dat moment: - PUBLICIS, het eerste Franse reclamebureau, werd opgericht in 1926. - ESP, de baanbrekende school voor reclame in Frankrijk, werd opgericht in 1927.

ESP-CERTIFICERINGEN

Nationale certificering: ESP is een particuliere school voor hoger technisch onderwijs, gecertificeerd door de Franse overheid. ESP levert «professionaliserende» graden die training bieden voor specifieke professionele vaardigheden. Dienovereenkomstig zijn deze graden (Bachelors en Masters) gecertificeerd door de overheidsorganisatie RNCP (National Register of Professional Certifications). IAA-certificering: internationale erkenning, uitgereikt door de IAA na een gedetailleerde beoordeling van cursussen («Elke cursus is geaccrediteerd en individueel beoordeeld Scored, door middel van een rigoureus, gebenchmarkt IAA Education Council-proces, waardoor een internationaal erkende kwaliteit van het onderwijs wordt vereist door de wereldwijde communicatie-industrie voor zijn toekomstige studenten en jonge professionals »). ESP IS DE EERSTE PARIJSE PRIVÉSCHOOL [SMBG EDUNIVERSAL RANKING] ESP heeft sinds 1927 haar leidende positie behouden en is door SMBG EDUNIVERSAL (2013/2014) gerangschikt als de 'beste particuliere school in Parijs'. Deze classificatie is gebaseerd op drie essentiële criteria: de voortreffelijkheid van opleiding, het aanvangssalaris (van afgestudeerden) en het tevredenheidsniveau van studenten.

Locaties

Parijs

Address
Ecole Supérieure de Publicité, de Communication et de Marketing
9 RUE LÉO-DELIBES

75116 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden