Read the Official Description

IEMI - Internationale Business School Traint jonge professionals en ondernemers in International Business Management om te voldoen aan de behoeften van bedrijven in het zoeken naar ervaren, operationele professionals met een echte internationale mentaliteit en aanpassingsvermogen.

Globalisering en sterke concurrentie van over de hele wereld leiden tot een nieuwe mba Aanpak gericht op het verwerven van een uitgebreide en strategische visie, technische en technologische vaardigheden.

We moeten op de juiste tijd kunnen anticiperen, plannen en maken de juiste beslissingen! Leer om responsief en proactief te zijn.

In een multiculturele omgeving met Studenten uit 41 landen, Gekwalificeerde docenten van bekende handelsscholen en universiteiten, professionals en experts op hoog niveau, bieden studenten de juiste kennis om de zakelijke wereld in de gaten te houden.

Onze programma's zijn tweetalig, Geleerd in het Frans en Engels, Of internationaal, volledig in het Engels geleerd.

IEMI / CMH 2016 afstudeerceremonie

De afstudeerceremonie van IEMI / CMH vond plaats op vrijdag 29 april 2016 in Salons Hoche, Parijs.

De ceremonie werd voorgezeten door Alain Hermelin, CEO en oprichter van IEMI / CMH. Er waren verschillende academische en professionele faculteitsleden aanwezig.

De 2016 IEMI / CMH graduatie vierde de afgestudeerde van MBA International Hospitality and Luxury Brand Management, Bachelor of Science in International Hospitality Management en European Bachelor in International Hotel & Tourism Management.

Karine Fleury - Programma Directeur van IEMI / CMH bekroond de ACBSP "Uitstekende studenteleidingstoekenning" en "outstanding leadership award" aan Violetta, MBA student en Florent Nadal BSC, zowel voor hun voorbeeldige academische en professionele ontwikkeling!

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

IEMI International Business School

... [+]

Doelstellingen Core Cursussen International Project Management Corporate finance International Economics International Business Law Strategisch Human Resources Management TOEFL [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands