ILCI Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ilci

Het Institut de Langues et de Commerce International (ILCI) is een particuliere instelling voor hoger onderwijs.

Het Institut de Langues et de Commerce International, opgericht in 2004, is een International Business School en een taleninstituut met een breed scala aan gespecialiseerde programma's in algemeen management, internationaal zakendoen, marketing, communicatie en talen in 3 of 5 jaar.

De ILCI is een Business School die gediversifieerde profielen verwelkomt in een internationale omgeving gericht op business, innovatie en communicatie. We streven er ook naar dat onze studenten hun taalvaardigheden in het Frans, Engels of Chinees verbeteren om bedrijfsleiders te worden die initiatieven nemen en kunnen werken in multiculturele teams.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Studeren aan de ILCI biedt je de mogelijkheid om je persoonlijke doelen en carrièredoelen te bereiken.

  • De doelstellingen van het educatieve team zijn bedoeld om voort te bouwen op bestaande vaardigheden om de huidige prestaties te verbeteren en vaardigheden te ontwikkelen voor toekomstige persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Ons belangrijkste doel is om studenten te helpen hun carrièredoelen te bereiken, hun vaardigheden om een bedrijf te leiden te verbeteren en de vaardigheden en kennis te verwerven met betrekking tot belangrijke digitale innovaties.
  • De ILCI bevindt zich in Parijs (13e arrondissement), vlakbij een van de grootste bibliotheek van de stad. Al onze klaslokalen zijn uitgerust met interactieve borden die state-of-the-art technologie bieden in cursussen om het leren efficiënter te maken en onze gebouwen zijn Wi-Fi toegankelijk, zodat de studenten gratis toegang hebben tot het internet, zelfstudie en extra oefenen.
  • De internationale omgeving van het ILCI bevordert een positieve leeromgeving die helpt elke student te betrekken, gedrag versterkt en beloont dat leidt tot academisch succes en karaktervorming. Onze leraren zorgen voor een koesterende, positieve multiculturele omgeving waarin ons studentenlichaam gemotiveerd voelt om te leren en te groeien.

Bericht van onze directeur

Ons hoofddoel is om onze studenten de beste leeromgeving te bieden zodat ze “plezier hebben” tijdens het studeren.

De missie van het ILCI is ervoor te zorgen dat elke student optimaal academisch en persoonlijk potentieel bereikt.

In een steeds veranderende werkomgeving is het up-to-date houden met technologie essentieel voor het succes van academische doelen en professionele carrière.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Certificeringen erkend in heel Frankrijk

De ILCI biedt programma's die op niveau I en II zijn geregistreerd door de RNCP. De RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - certificering biedt garanties voor de kwaliteit van de training en de graden toegekend door een instituut.

MBA Affaires Internationales, Titel "Manager du développement d'affaires internationales", geregistreerd niveau I door de RNCP, gelijkwaardige BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, Titel “Responsable du Marketing Touristique”, geregistreerd niveau II door de RNCP, equivalent BAC 3, met onze partner: de EFHT.

La CNCP: Commission nationale de la certificatie professionnelle

Het nationale comité voor professionele certificering is opgericht onder de Franse wet op de sociale modernisering nr. 2002-73 van 17 januari 2002 en staat onder het gezag van de Franse minister die verantwoordelijk is voor de beroepsopleiding.

Haar missie is om:

  • Lijst van het aanbod van beroepscertificeringen (nationaal register van beroepscertificeringen),
  • Mensen en bedrijven informeren over de certificeringen in het nationale register en de erkende certificeringen in de lidstaten van de Europese Unie,
  • Controleer de samenhang, complementariteit en vernieuwing van diploma's en kwalificatiedocumenten, samen met hun aanpassing aan de evolutie in kwalificaties en werkorganisatie.

Waarom kiezen voor de ILCI

“Onze school is resoluut internationaal en ondersteunt uw project in Frankrijk en in het buitenland, door cursussen, stages, bedrijfsbezoeken… We roepen gekwalificeerde belanghebbenden op om u nauw te trainen in uw professionele project.

De ILCI biedt intensieve ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat je studies en stages soepel en succesvol verlopen. We zijn professioneel en geregistreerd bij de RNCP. ”

Locaties

Parijs

Address
77 rue Dunois
75013 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Parijs

Address
4 rue Véronèse
75013 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden