Lees de Officiële Beschrijving

Ilci

Het Institut de Langues et de Commerce International (ILCI) is een particuliere instelling voor hoger onderwijs.

Het Institut de Langues et de Commerce International, opgericht in 2004, is een International Business School en een taleninstituut met een breed scala aan gespecialiseerde programma's in algemeen management, internationaal zakendoen, marketing, communicatie en talen in 3 of 5 jaar.

De ILCI is een Business School die gediversifieerde profielen verwelkomt in een internationale omgeving gericht op business, innovatie en communicatie. We streven er ook naar dat onze studenten hun taalvaardigheden in het Frans, Engels of Chinees verbeteren om bedrijfsleiders te worden die initiatieven nemen en kunnen werken in multiculturele teams.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Studeren aan de ILCI biedt je de mogelijkheid om je persoonlijke doelen en carrièredoelen te bereiken.

  • De doelstellingen van het educatieve team zijn bedoeld om voort te bouwen op bestaande vaardigheden om de huidige prestaties te verbeteren en vaardigheden te ontwikkelen voor toekomstige persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Ons belangrijkste doel is om studenten te helpen hun carrièredoelen te bereiken, hun vaardigheden om een bedrijf te leiden te verbeteren en de vaardigheden en kennis te verwerven met betrekking tot belangrijke digitale innovaties.
  • De ILCI bevindt zich in Parijs (13e arrondissement), vlakbij een van de grootste bibliotheek van de stad. Al onze klaslokalen zijn uitgerust met interactieve borden die state-of-the-art technologie bieden in cursussen om het leren efficiënter te maken en onze gebouwen zijn Wi-Fi toegankelijk, zodat de studenten gratis toegang hebben tot het internet, zelfstudie en extra oefenen.
  • De internationale omgeving van het ILCI bevordert een positieve leeromgeving die helpt elke student te betrekken, gedrag versterkt en beloont dat leidt tot academisch succes en karaktervorming. Onze leraren zorgen voor een koesterende, positieve multiculturele omgeving waarin ons studentenlichaam gemotiveerd voelt om te leren en te groeien.

Bericht van onze directeur

Ons hoofddoel is om onze studenten de beste leeromgeving te bieden zodat ze “plezier hebben” tijdens het studeren.

De missie van het ILCI is ervoor te zorgen dat elke student optimaal academisch en persoonlijk potentieel bereikt.

In een steeds veranderende werkomgeving is het up-to-date houden met technologie essentieel voor het succes van academische doelen en professionele carrière.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Certificeringen erkend in heel Frankrijk

De ILCI biedt programma's die op niveau I en II zijn geregistreerd door de RNCP. De RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - certificering biedt garanties voor de kwaliteit van de training en de graden toegekend door een instituut.

MBA Affaires Internationales, Titel "Manager du développement d'affaires internationales", geregistreerd niveau I door de RNCP, gelijkwaardige BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, Titel “Responsable du Marketing Touristique”, geregistreerd niveau II door de RNCP, equivalent BAC 3, met onze partner: de EFHT.

La CNCP: Commission nationale de la certificatie professionnelle

Het nationale comité voor professionele certificering is opgericht onder de Franse wet op de sociale modernisering nr. 2002-73 van 17 januari 2002 en staat onder het gezag van de Franse minister die verantwoordelijk is voor de beroepsopleiding.

Haar missie is om:

  • Lijst van het aanbod van beroepscertificeringen (nationaal register van beroepscertificeringen),
  • Mensen en bedrijven informeren over de certificeringen in het nationale register en de erkende certificeringen in de lidstaten van de Europese Unie,
  • Controleer de samenhang, complementariteit en vernieuwing van diploma's en kwalificatiedocumenten, samen met hun aanpassing aan de evolutie in kwalificaties en werkorganisatie.

Waarom kiezen voor de ILCI

“Onze school is resoluut internationaal en ondersteunt uw project in Frankrijk en in het buitenland, door cursussen, stages, bedrijfsbezoeken… We roepen gekwalificeerde belanghebbenden op om u nauw te trainen in uw professionele project.

De ILCI biedt intensieve ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat je studies en stages soepel en succesvol verlopen. We zijn professioneel en geregistreerd bij de RNCP. ”

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

ILCI Business School

In twee jaar, het MBA-programma in International Business Specialization Marketing ... [+]

organisatie

Of het nu gaat om de aanwezigheid van een bedrijf op een beurs, om de juiste communicatiekanalen te identificeren, om zijn product aan te passen aan de lokale markt, om het koopgedrag van consumenten te begrijpen of om zijn producten, gerelateerde functies te markeren Internationale marketing is essentieel om een merk te laten slagen in zijn internationale ontwikkeling. Om aan deze behoefte aan vaardigheden te voldoen, heeft ILCI Business School besloten een specialisatie in marketing en digitaal te openen.

In twee jaar, het MBA- programma in International Business Specialization Marketing

Gebaseerd op de International Business MBA, stelt het studenten in staat om de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om een internationaal bedrijf te ontwikkelen, terwijl ze zich specialiseren in een van de 5 vaardigheden van certificering, namelijk het ontwerpen van marketingelementen die het mogelijk maken aan het bedrijf om producten en diensten internationaal te promoten.... [-]

Frankrijk Parijs
Januari 2020
Frans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ILCI Business School

De educatieve inhoud van de MBA International Business Development, option Luxury en Hospitality Management aan de ILCI Business School zorgt voor een voortdurende inspan ... [+]

Organisatie

Het groeiende profiel van de markt voor luxemerken biedt een unieke kans. U kunt uw marketing- en managementexpertise bevorderen en deze specifieke en dynamische marktsector in Parijs betreden.

De educatieve inhoud van de MBA International Business Development, option Luxury en Hospitality Management aan de ILCI Business School zorgt voor een voortdurende inspanning om internationale managementvaardigheden te verbeteren en de optimale ontwikkeling van persoonlijke kwaliteiten zoals initiatief, teamwerk of kritisch denken te bieden.

Aan het einde van deze cursussen heeft u de kennis, technieken en knowhow verworven voor effectieve besluitvorming in internationaal management en internationale marketing op het gebied van luxe en gastvrijheid.... [-]

Frankrijk Parijs
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ILCI Business School

De MBA in International Business Development helpt, in 2 jaar, bij het begrijpen van de management-, functionele en operationele eisen van internationale organisaties om ... [+]

Organisatie

Dankzij de liberalisering van handel en investeringen en de ontwikkeling van technologie is de prevalentie van internationale handel aanzienlijk toegenomen in het laatste deel van de twintigste eeuw. Tegenwoordig beïnvloedt wereldwijde concurrentie bijna elk bedrijf - ongeacht de grootte. Veel leveranciers uit het buitenland en nog meer concurreren tegen producten of diensten die afkomstig zijn uit het buitenland. Het internationale bedrijf blijft een breed concept dat de kleinste bedrijven omvat die kunnen exporteren of importeren met verschillende landen, evenals de grootste wereldwijde bedrijven met geïntegreerde activiteiten en strategische allianties over de hele wereld.... [-]

Frankrijk Parijs
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ILCI Business School

Het MBA International Purchasing Management biedt een specialisatie in twee jaar om studenten op te leiden in de verschillende tools en technieken van internationale inko ... [+]

organisatie

Het MBA International Purchasing Management biedt een specialisatie in twee jaar om studenten op te leiden in de verschillende tools en technieken van internationale inkoopontwikkeling. Het doel van de MBA MACI is om professionele vaardigheden te ontwikkelen waarmee u leveranciers kunt selecteren, inkoopprocedures kunt implementeren, specificaties kunt ontwikkelen en kunt reageren op aanbestedingen. Aan het einde van de training kunt u ook internationale leveranciersmarkten bestuderen, onderhandelingen voeren, leveranciersrisico's evalueren en beheren, contracten opvolgen en geschillen behandelen. de inkoopactiviteiten op financieel, douane- en juridisch niveau beheren, het "Supply Chain Management" begrijpen, maar ook een team van kopers beheren.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2020
Frans,Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands