Lees de Officiële Beschrijving

Ons project

Ideaal gelegen in het hart van het zakendistrict La Défense, verenigt de Pôle Universitaire Léonard De Vinci meer dan 5500 studenten binnen haar vier scholen die graden leveren die door werkgevers worden erkend: de Graduate School of Engineering (ESILV), de Management School (EMLV) , Het instituut voor internet

Een unieke transversale aanpak

De scholen in de Pôle Universitaire Léonard de Vinci hebben een transversale pedagogische benadering ontwikkeld die de verschillende specialisaties combineert, waardoor studenten kunnen werken in multidisciplinaire teams (managers, ingenieurs, ontwerpers), terwijl ze vorderingen maken in hun studies en digitale kennis opdoen. Deze organisatie die wordt ondersteund door een incubator voor meerdere scholen, leidt tot de mogelijkheid van dubbele graden in ondernemerschap, financiën en digitale marketing.

Gelegen in het hart van het grootste zakendistrict van Europa, worden de scholen van Léonard de Vinci benadrukt op professionalisering, en hun hoofddoel is de succesvolle professionele integratie van de studenten.

Sociale openheid en profielverscheidenheid

Sociale openheid, sport en cultuur voor iedereen zijn enkele van de grondleggers van de Pôle. Deze waarden worden zowel in de programma's als tijdens de toelatingsprocedures gehandhaafd. De Pôle verwelkomt en ondersteunt studenten met een handicap in onze programma's.

Studentenvoorzieningen

De Pôle Léonard de Vinci heeft uitzonderlijke pedagogische voorzieningen die bijdragen aan de ambitie van de studenten. De studenten profiteren ook van begeleiding tijdens hun pedagogische en buitenschoolse activiteiten in een persoonlijke omgeving.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Leonard de Vinci Group

De MBA in Digital Marketing-strategie heeft tot doel de studenten de nodige vaardigheden te bieden om een ​​succesvolle carrière in de digitale sector te realiseren. De k ... [+]

De MBA in Digital Marketing-strategie heeft tot doel de studenten de nodige vaardigheden te bieden om een ​​succesvolle carrière in de digitale sector te realiseren. De kerncursussen van de MBA zijn gericht op digitale marketing en communicatie: digitale en sociale media marketingstrategie, internetmarketing, cross-channelmarketing, digitale communicatie, e-business van internet of things.

Lees meer op de website van de school:

Algemene doelstelling

MBA-afgestudeerden van tegenwoordig stellen prioriteit aan taakdiversiteit, intellectuele uitdaging en een balans tussen werk en privéleven in hun loopbaan.

De MBA in Digital Marketing Strategie heeft tot doel de studenten de nodige vaardigheden te geven om hun weg te banen naar een succesvolle carrière in de digitale sector... [-]

Frankrijk Parijs
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Pôle Universitaire Léonard de Vinci
Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website
Telefoonnr.
+33 1 41 16 70 86