Leonard de Vinci Group

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Leonard de Vinci Group

De Léonard de Vinci Group is een gerenommeerde particuliere instelling voor hoger onderwijs in Parijs. De Vinci bestaat uit drie scholen die hoogwaardige, geaccrediteerde graden toekennen: EMLV (Business School), ESILV (Graduate School of Engineering) en IIM (School of Web Design and Multimedia). Het unieke aanbod van vakken op deze campus creëert een stimulerende interdisciplinaire en interculturele sfeer.

De campus

Gelegen in het hart van het grootste zakendistrict van Europa, worden de scholen van Léonard de Vinci benadrukt op professionalisering, en hun hoofddoel is de succesvolle professionele integratie van de studenten.

De moderne campus is gelegen nabij de Grande Arche in het hart van Europa's grootste zakelijke district - La Défense. Gelegen in het bruisende centrum, is de de Vinci Campus uniek in het bieden van een nauwe verbinding met de bedrijfswereld. De campus is omgeven door vele attracties, waaronder moderne sculpturen, winkelcentra, bioscopen, cafés en restaurants. Gebouwen zijn veilig en zeer beveiligd. De Campus is vooral een optimale plek om te leren vanwege de combinatie van moderne technologische bronnen (online cursussen, databases, wifi) en traditionele collegezalen en klaslokalen naast toegang tot het leercentrum, het FabLab, sporthallen, restaurants en tal van recreatieve gebieden.

Sociale openheid en profielverscheidenheid

Sociale openheid, sport en cultuur voor iedereen zijn enkele van de grondleggers van de Pôle. Deze waarden worden zowel in de programma's als tijdens de toelatingsprocedures gehandhaafd. De Pôle verwelkomt en ondersteunt studenten met een handicap in onze programma's.

Studentenvoorzieningen

De Pôle Léonard de Vinci heeft uitzonderlijke pedagogische voorzieningen die bijdragen aan de ambitie van de studenten. De studenten profiteren ook van begeleiding tijdens hun pedagogische en buitenschoolse activiteiten in een persoonlijke omgeving.

Een unieke transversale aanpak

De scholen in de Pôle Universitaire Léonard de Vinci hebben een transversale pedagogische benadering ontwikkeld die de verschillende specialisaties combineert, waardoor studenten kunnen werken in multidisciplinaire teams (managers, ingenieurs, ontwerpers), terwijl ze vorderingen maken in hun studies en digitale kennis opdoen. Deze organisatie die wordt ondersteund door een incubator voor meerdere scholen, leidt tot de mogelijkheid van dubbele graden in ondernemerschap, financiën en digitale marketing.

Locaties

Parijs

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 41 16 70 86

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden