Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis

Het College heeft zijn wortels in het vlaggenschip Training Center van Ghana Telecom , dat uniek was in West-Afrika. Het werd voor het eerst gebruikt als een Royal Air Force (RAF) trainingsschool tijdens de Tweede Wereldoorlog en vervolgens overgedragen aan Cable and Wireless om telecommunicatietechnici te trainen voor Britse West-Afrikaanse landen (dwz Ghana, Nigeria, Sierra Leone en Gambia).

Het Training Centre vorderde snel door deregulering en privatisering om de belangrijkste bron van onderwijs en certificering te worden in Telecommunicatie Engineering voor medewerkers van Ghana Telecom en andere instellingen in Ghana en West-Afrika.

In 2005 heeft het management van Ghana Telecom de infrastructuur en apparatuur geüpgraded naar moderne normen ter voorbereiding op de conversie van het trainingscentrum naar een universiteit voor telecommunicatie en multimedia-engineering.

Missie

GTUC is een centrum voor academische excellentie dat een gunstig klimaat biedt voor kwaliteitsonderwijs en -onderwijs, onderzoek, intellectuele creativiteit, innovatie en dienstverlening aan de gemeenschap. De universiteit zal relevante geavanceerde technologie, leiderschapsontwikkeling en een bedrijfscultuur promoten om waarde te leveren aan Ghana en de wereld.

Onderzoek

In zijn rol als onderzoeksuniversiteit, bevordert GTUC de ontdekking en studie van kritieke problemen op het gebied van academische en professionele studie. Rigoureuze evaluaties en beoordelingen staan ​​centraal bij het bevorderen van haar onderzoeksprogramma's en creatieve activiteiten, evenals participatie en leiderschap in nationale en internationale academische disciplines.

Maatschappelijke betrokkenheid

In zijn rol als medewerker aan het openbare leven, bevordert GTUC reflectie op de waarden en doelen van de samenleving. De universiteit vergroot haar eigen programma's en verrijkt de grotere gemeenschap met haar bibliotheken, expertise, faciliteiten en andere activiteiten.

Faculteit, staf en studenten van de universiteit worden aangemoedigd om tijd en expertise bij te dragen aan gemeenschaps- en professionele dienstverlening.

Visie

GTUC ambieert een universiteitsuniversiteit te zijn die onderzoek, innovatief onderzoek, geavanceerde technologie, ondernemerschap en uitstekende studenten en medewerkers voor nationale en internationale ontwikkeling bevordert.

Kernwaarden

GTUC is gebouwd op een fundamentele inzet voor studenten, leren, service en respect voor alle soorten personen. We zijn trots op onze waarden en ons engagement voor de lange termijn om:

  • Uitmuntendheid
  • Student-Centered
  • Academische vrijheid
  • Innovatie
  • Integriteit
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Ghana Technology University College

Het MBA International-programma is bedoeld om studenten carrièremogelijkheden te bieden in een internationale context. Het zorgt er ook voor dat studenten blootstelling h ... [+]

Het MBA International-programma is bedoeld om studenten carrièremogelijkheden te bieden in een internationale context. Het zorgt er ook voor dat studenten blootstelling hebben aan internationale zaken door middel van een intensieve cursus in strategisch management die uiteindelijk persoonlijke en loopbaanontwikkeling verbetert. Om dit te vergemakkelijken, zullen studenten hun ervaringen naast anderen in hun respectieve leerteams gebruiken, delen en reflecteren.

Cursusinhoud

De MBA International biedt studenten een grondige kennis van internationaal management door de belangrijkste functionele gebieden van het bedrijf te integreren door wereldwijd strategisch management toe te passen.... [-]

Ghana Accra
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands