American College of Thessaloniki

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ACT (American College of Thessaloniki) is de tertiaire verdeling van Anatolië College, een instelling met een lange en prestigieuze geschiedenis die teruggaat tot 1886.

HANDELEN is erkend in de Verenigde Staten door NEASC (New England Vereniging van Scholen en universiteiten) via de Commissie over de instellingen voor hoger onderwijs. Naast de handeling die volledige NEASC accreditatie, de undergraduate programma's geleverd op ACT zijn ook gevalideerd door Open University, UK. HANDELEN Ook is een vergunning verleend door de Griekse regering om te opereren als een private post-secundaire onderwijsinstelling ( "college").

HANDELEN'S uitgebreide undergraduate curriculum aanbiedingen Bachelor diploma in Business (Met 4 concentraties), computer science, Zakelijk computergebruik, internationale betrekkingen, Engels (Met 2 concentraties) en gecombineerde bachelor diploma in Toerisme en hospitality in samenwerking met gerenommeerde onderwijsinstellingen in Zwitserland en de Verenigde Staten. Bovendien, het college biedt een Master of Science (MS) in Hospitality en Toerisme Management AND a Master in Business Administration (MBA) met concentraties in de Banking & Finance, Ondernemerschap, Management en Marketing in het digitale tijdperk.

HANDELEN biedt ook een uitgebreide behoefte en financiële hulp programma op verdiensten gebaseerde.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Mba

Campus Deeltijd 1 jaar September 2019 Griekenland Thessaloniki

De MBA-programma is een algemeen programma gericht op universitair afgestudeerden van verschillende disciplines, waaronder natuurlijk die met een diploma in Economie, Business en aanverwante disciplines. Het programma is gericht op werkende professionals tegemoet te komen en de mate eisen kunnen één of twee jaar worden afgerond. Concentraties zijn verkrijgbaar in Marketing, Management, Finance, ondernemerschap en Digital Marketing. [+]

De MBA-programma is een algemeen programma gericht op universitair afgestudeerden van verschillende disciplines, waaronder natuurlijk die met een diploma in Economie, Business en aanverwante disciplines. Het programma is gericht op werkende professionals tegemoet te komen en de mate eisen kunnen één of twee jaar worden afgerond. Concentraties zijn verkrijgbaar in Marketing, Management, Finance, ondernemerschap en Digital Marketing.

MBA Degree Programs bankwezen en financiën Ondernemingsschap beheer Marketing in het digitale tijdperk Waarom kiezen voor de MBA bij ACT? Een uitdagend programma van de studie die praktische vaardigheden onmiddellijk van toepassing in een mondiale markt zich ontwikkelt. Een flexibel programma dat is afgestemd op uw wensen. De lessen worden gehouden in de avonduren om werkende professionals tegemoet te komen. Cursussen gegeven door ervaren professionals met een uitzonderlijke academische geloofsbrieven en een aanzienlijke bestuurlijke en uitvoerende leidinggevende ervaring in organisaties over de hele wereld en met Griekenland en Zuidoost-Europa. Ze zijn in contact met de huidige business issues, en brengt een schat aan praktische kennis van zaken, en pragmatisch denken, naar de klas. Het enige programma in Noord-Griekenland dat is geaccrediteerd door NEASC, het bureau dat de meest prestigieuze universiteiten zoals Harvard, Yale, MIT, en Brown accrediteert. Professionele Gelijkwaardigheid van MBA-afgestudeerden: Volgens de wet 4093/2012 en latere verordeningen (FEK 229/19/11/12 en 3324/12/12/12) de diploma's voor post-graduate programma's van onderzoek door hogescholen die zijn geaccrediteerd door internationale organisaties (waaronder NEASC, ACT accreditatie-instelling), komen in aanmerking voor de erkenning van de professionele gelijkwaardigheid met die diploma's door de Griekse standaard systeem van het hoger onderwijs.... [-]