Lees de Officiële Beschrijving

Gelegen in een spannende, moderne Europese hoofdstad, Cardiff Metropolitan University is een wereldwijde universiteit. We investeren continu in de toekomst van onze studenten en geven onderwijs en opleidingsmogelijkheden die toegankelijk, flexibel en van de hoogste kwaliteit aan studenten uit meer dan 140 landen over de hele wereld zijn.

De universiteit heeft een integraal onderdeel van de stad Cardiff al sinds 1865 en we zijn trots op dat een sterke, duurzame en studentgerichte universiteit, gericht op de economische, sociale en culturele welzijn van Cardiff en zuidoosten Wales; het bevorderen van inzetbaarheid van studenten, toegepast onderzoek en kennisoverdracht.

Focus op inzetbaarheid

Al onze scholen zijn gespecialiseerd in cursussen die carrière zijn georiënteerd en zijn ontworpen in samenwerking met het bedrijfsleven en de industrie. Door middel van stage programma's, professionele accreditaties en mogelijkheden om het buitenland te studeren, heeft onze focus op employability gezorgd dat 95,6% van onze afgestudeerden in te voeren werk of verdere studie binnen zes maanden na het afstuderen.

Leren en onderwijzen

Onze benadering van het leren, onderwijzen en beoordelen wordt ondersteund door hoogwaardige academische standaarden, in samenwerking met studenten, de ontwikkeling en inbedding van technologie ondersteund leren en evaluatie, en het onderzoek op de hoogte onderwijs.

Ons doel is om creatieve, veerkrachtig en gewilde afgestudeerden met talenten, vaardigheden en ervaringen die hen in staat stellen om een ​​impact te maken in hun gekozen beroep of pad te ontwikkelen. Leren en onderwijzen zal altijd de kern van wat wij doen in Cardiff Metropolitan University en we hopen dat u volledig onze inspanningen om een ​​persoonlijk tintje in een vriendelijke en ondersteunende leeromgeving te behouden ervaren.

Een wereldwijde universiteit

Cardiff Metropolitan University is er trots op geassocieerd te worden met een aantal high-caliber partners in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. De Universiteit van de nauwe samenwerking met de Associate College, de London School of Commerce en buitenlandse partnerships aanbieden van onze programma's in Egypte, Korea, Libanon, Marokko, Sri Lanka en Singapore betekent dat studenten uit meer dan 140 landen zijn in staat om van Cardiff Metropolitan University graden en MBA studie programma.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Cardiff Metropolitan University

De MBA is een internationaal erkende en gerespecteerde kwalificatie voor managers. Aanvragers zijn afkomstig uit zowel de publieke als de private sector in het VK en in h ... [+]

Cursus overzicht

De MBA is een internationaal erkende en gerespecteerde kwalificatie voor managers. Aanvragers zijn afkomstig uit zowel de publieke als de private sector in het VK en in het buitenland.

Het lesprogramma is bedoeld voor diegenen die hun carrière willen ontwikkelen en bij 'high flyers' die een goed begrip van alle belangrijke functies van het bedrijfsleven nodig hebben die generalistische kennis bieden aan toekomstige leiders.

Naast het verbeteren van de carrièreperspectieven van succesvolle studenten, is de cursus bedoeld om onafhankelijke en creatieve denkers aan te moedigen. Dit gebeurt door de richtlijnen van het UK Quality Assurance Agency te volgen door studenten een 'sterke praktische en professionele oriëntatie' te geven die het onderscheidt van andere masterprogramma's.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Cardiff Metropolitan University International

Cardiff Metropolitan University
Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Wales, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 29 2041 6070