Durham University Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Masteropleidingen

Bereid je voor om te concurreren in een steeds meer internationale arbeidsmarkt. Studie van een wereldwijd erkende postdoctorale opleiding aan de Universiteit van Durham Business School. De academische discipline van onze Masters zal u voorzien van een world-class voorsprong door u te helpen de analytische en kritische vaardigheden die waarde werkgever te ontwikkelen. Het zal u verbinding maakt met een aantal van 's werelds toonaangevende bedrijven. Dus of u een ondernemer of werken voor een internationale organisatie te worden, ben je klaar voor de uitdaging en de concurrentie van echte business zijn.

Word bedreven in het toepassen van onderzoek onder leiding van het leren aan de hedendaagse zakelijke uitdagingen

Maak gebruik van de carrière van de verbetering van mogelijkheden zoals internationale uitwisselingen en netwerkevenementen

De Durham Full-time MBA

Je bent intellectueel nieuwsgierig, vastberaden en ambitieus. Je hebt leiderschap potentieel u wilt benutten. U wilt uw carrière vooruitgang naar het volgende niveau - hetzij in uw huidige functie of door de lancering van jezelf in een nieuwe job-functie of de industrie. U kunt concurreren op het internationale toneel. Je bent een Durham MBA.

De Durham MBA is ontworpen met toekomstige leiders in het achterhoofd. Studeren bij ons en leren om te inspireren, te motiveren en te mobiliseren teams. Gain geloofwaardigheid van academische discipline Durham. Word bedreven in het toepassen van de theorie naar de echte wereld door middel van praktische betrokkenheid bij werkgevers.

Online MBA

Versnel je carrière met flexibele studie naar de Online MBA. Je mag een uitvoerend op je weg naar de top in je huidige baan; wilt u misschien een andere carrière in een nieuwe sector te starten - wat uw ambities en levensstijl, kunt u een mix van online en-block onderwezen residentiële modules op maat die bij u past. Leer waar je wilt, wanneer je wilt, en krijgen de vaardigheden om geloofwaardige academische theorie toe te passen op de echte wereld van het bedrijfsleven.

Triple geaccrediteerde

Durham University Business School is uniek in zijn benadering van onderwijs, onderzoek en verbindingen met de rest van de wereld. Een van een elite groep van scholen over de hele wereld, Durham University Business School draagt ​​alle drie de internationale kwaliteitsnorm kitemarks - AACSB (Vereniging Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBA's) en EQUIS (European Quality Improvement System). Deze accreditaties zijn een bevestiging van de kwaliteit van onze programma's, waarin we al uitgebreid getest en bewezen uitzonderlijk.

Een indrukwekkende reputatie

Opgericht in 1965, Durham University Business School is een van de langst bestaande business schools in het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn onderdeel van Durham University, die op meer dan 180 jaar oud, is een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten in Engeland. Met zijn indrukwekkende geschiedenis en het erfgoed, Durham University heeft een benijdenswaardige positie als top vijf Britse universiteit (The Complete Guide Universiteit 2014).

Stem uw kwalificatie om uw persoonlijke sterktes en aspiraties.

Locaties

Durham

Address
Durham University Business School
Durham University
Mill Hill Lane

DH1 3LB Durham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Accreditaties