Eaton Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Eaton Business School Limited (EBS) (registratienummer 08671317) werd opgericht in 2013 en is opgericht volgens de wetten van Engeland en Wales. Eaton Business School is geaccrediteerd door de British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education. Eaton Business School is ook een goedgekeurd Partnercentrum van ATHE, dat niveau 4 toekent aan niveau 7 van goedgekeurde RQF-kwalificaties.

EBS in samenwerking met Guglielmo Marconi University (GMU) biedt de International MBA en Executive MBA gespecialiseerde concentraties in Healthcare Management, Supply Chain

Eaton Business School zet zich in om de leerbehoeften van werkende professionals te dienen in hun streven om wereldwijd erkende Masters, Undergraduate en Diploma-programma's te behalen in flexibele studiemodellen - Onsite, Online en zelfstudie. Wij geloven dat het leren noodzakelijkerwijs niet beperkt hoeft te zijn tot een fysiek klaslokaal. De kracht van technologie wordt optimaal benut om een ​​flexibele pedagogie voort te brengen voor de drukke werkende professionals onderweg, over de hele wereld.

In de huidige zeer competitieve en dynamische bedrijfsomgeving wordt van u verwacht dat u de rest een stap voor bent. Eaton Business School werkt ijverig aan het uitrusten van onze leerlingen met de vaardigheden en expertise die de werkgevers nodig hebben, door hen de mogelijkheid te bieden hun kennis te ontwikkelen in een breed scala aan disciplines en een diepgaande kennis op te bouwen in de gewenste sector (en).

Locaties

Leicester

Address
Island Business Centre. 18-36 Wellington Street. Woolwich
SE186PF Leicester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Sharjah

Address
BM Towers, Office Suites
Al Nahda, Sharjah, UAE

Sharjah, Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

Opleidingen

Deze school biedt ook: