Lees de Officiële Beschrijving

Dit MBA-programma is afgestemd op de Londense campus van Glasgow Caledonian University. Dit MBA-programma is ontwikkeld rond onze inzet voor het gemeenschappelijk goed en de VN Principes for Responsible Management Education (PRME). Dit onderscheidende MBA-programma is ontworpen voor ondernemende en sociaal-georiënteerde individuen met de ambities om professioneel te worden met een instinct om duurzaam zaken op maatschappelijk verantwoorde wijze te creëren.

Dit praktische en toegepaste programma geeft inzicht in de dagelijkse uitdagingen die managers in een reeks bedrijfstakken en derde sectororganisaties over de hele wereld geconfronteerd hebben. We benadrukken de rol, de bijdrage en de integratie van de belangrijkste zakelijke functies om uw vermogen te ontwikkelen en effectieve organisatiebrede strategieën te ontwikkelen.

Dit dynamische en veeleisende programma vereist uw energieke deelname. Net als jij, uw collega's zijn ambitieus, zeer gemotiveerd en vastbesloten om te slagen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op het programma en in ons wereldwijde alumni netwerk van maatschappelijk verantwoordelijke leiders.

GCU London trekt uitstekende afgestudeerden, van over de hele wereld, en biedt een ongeëvenaarde studentenervaring en internationale inzetbaarheid.

GCU is trots op een excellente campus in het hart van Glasgow. Met de oprichting van het Glasgow Caledonian New York College, zijn wij de eerste buitenlandse hogeschool indeling in New York.

U zult in het kader van dit programma de gelegenheid hebben om een ​​studieperiode van twee weken op een van deze spannende locaties te ondernemen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

GCU London - MBA

... [+]

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

The GCU London Campus

Address
GCU London 40 - 48 Fashion Street
E1 6PX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
undefined