Global Banking School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Global Banking School biedt Toonaangevende toegepast Bank- en Financiewezen onderwijs over de hele wereld. We zijn vooral bekend om investment banking training aan bedrijven, banken, private equity en hedge funds in de top 20 financiële hoofdsteden.

Onze unieke propositie in de industrie om u te helpen opbouwen van een succesvolle carrière in het bankwezen of de financiering van de industrie. Wij werven ambitieuze mensen, hen te onderwijzen met kritisch denken en het oplossen van problemen; begeleiden hun carrière om een ​​succesvolle persoonlijkheid in deze geglobaliseerde wereld geworden.

Onze docenten brengen grote schat aan ervaring in de sector beroepsonderwijs en gepassioneerde het aanleren van vaardigheden naar de klas.

Elke student van Global Banking School heeft te gaan door onze gratis loopbaanontwikkeling programma waarin u interactie met de groep van hooggeplaatste bankiers om de juiste carrière te identificeren voor jezelf, het ontwikkelen van je CV voor specifieke rollen en te netwerken met de industrie.

Door het bestuderen van GBS studenten zullen ook automatisch lid van onze 4000 + alumni in bancaire en financiële industrie. Studenten zullen worden uitgenodigd om onze talrijke netwerkevenementen waar ze in staat zijn om oud-studenten en werkgevers te ontmoeten uit de industrie zullen zijn.

Onze innovatieve onderwijsmethoden worden geleverd door ervaren investment bankers. We streven altijd naar de kloof van kennis tussen de echte wereld investment banking en financiële praktijken en traditionele academische leren wissen. Wij faciliteren groepsgesprekken, diepte-Q & A met een doorgewinterde trainer, visuele presentaties en het leren van de echte wereld applicaties met Excel gebaseerde financiële modellen.

Locaties

Londen

Address
London Headquarters
Global Banking School
116-120 Meridian Place
Canary Wharf

E14 9FE Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Londen

Address
Olympic Park Campus
Global Banking School
153-159 Bow Road

E3 2SE Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk