Lees de Officiële Beschrijving

Global Banking School biedt Toonaangevende toegepast Bank- en Financiewezen onderwijs over de hele wereld. We zijn vooral bekend om investment banking training aan bedrijven, banken, private equity en hedge funds in de top 20 financiële hoofdsteden.

Onze unieke propositie in de industrie om u te helpen opbouwen van een succesvolle carrière in het bankwezen of de financiering van de industrie. Wij werven ambitieuze mensen, hen te onderwijzen met kritisch denken en het oplossen van problemen; begeleiden hun carrière om een ​​succesvolle persoonlijkheid in deze geglobaliseerde wereld geworden.

Onze docenten brengen grote schat aan ervaring in de sector beroepsonderwijs en gepassioneerde het aanleren van vaardigheden naar de klas.

Elke student van Global Banking School heeft te gaan door onze gratis loopbaanontwikkeling programma waarin u interactie met de groep van hooggeplaatste bankiers om de juiste carrière te identificeren voor jezelf, het ontwikkelen van je CV voor specifieke rollen en te netwerken met de industrie.

Door het bestuderen van GBS studenten zullen ook automatisch lid van onze 4000 + alumni in bancaire en financiële industrie. Studenten zullen worden uitgenodigd om onze talrijke netwerkevenementen waar ze in staat zijn om oud-studenten en werkgevers te ontmoeten uit de industrie zullen zijn.

Onze innovatieve onderwijsmethoden worden geleverd door ervaren investment bankers. We streven altijd naar de kloof van kennis tussen de echte wereld investment banking en financiële praktijken en traditionele academische leren wissen. Wij faciliteren groepsgesprekken, diepte-Q & A met een doorgewinterde trainer, visuele presentaties en het leren van de echte wereld applicaties met Excel gebaseerde financiële modellen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Global Banking School

Dit MBA is ontworpen om een ​​loopbaan op te bouwen in Business Administration, Ondernemerschap, Project Management, Operations Management, Technology Management, General ... [+]

Dit is het beste programma voor kandidaten die niet de richting van hun carrière nog niet beslist. Het zal hen helpen te leren Toonaangevende en organisatorische middelen, Global strategie, International Business, Marketing, Ondernemerschap en Project Management vaardigheden beheren. Na voltooiing van uw MBA-programma, zult u in staat om het vullen van een gat in de industrie met grote Business and Management vaardigheden en competenties op het gebied van uw keuze. Er zijn verschillende dwingende redenen voor studenten om dit programma aan te sluiten. U zult het vullen van een gat in de industrie voor investment banking vaardigheden op een analist of op een universitair niveau wereldwijd. Er zijn verschillende dwingende redenen voor studenten om dit programma aan te sluiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Global MBA

Global Banking School

Deze MBA in Global Banking is ontworpen om een ​​carrière in de Mergers & Acquisition, management / Finance Consulting, Private Equity, Venture Capital, Ondernemersch ... [+]

De MBA in Global Banking is gemaakt aan de eisen van de Global Investment Banking industrie te voldoen. Dit zal u helpen om kennis en begrip van de investment banking discipline te verbeteren zodat u om te werken bij verschillende rollen met in Investment banking, kapitaalmarkten en vermogensbeheer.

Het zal u helpen om een ​​platform voor het begrip en de kritiek op de huidige wetenschappelijke theorie en concepten voor de industrie relevante te bouwen, aan te moedigen om nieuwe benaderingen te verkennen om zowel de studie en de praktijk van de financiële dienstverlening, de invoering en het verkennen van de huidige trends in de theorie en praktijk, zoals : Leiding geven en managen organisatorische middelen; Global Strategy, International Business, Marketing & Ondernemerschap en uiteindelijk waardoor u diepgaand inzicht in Investment Banking en Wealth Management, samen met andere actuele thema's die relevant zijn voor de strategische implementatie van investment banking.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands