Read the Official Description

Consequent beoordeeld bij de beste universiteiten ter wereld, Imperial College London is een op wetenschap gebaseerde instelling met een reputatie voor excellentie in onderwijs en onderzoek.

Als onderdeel van het Imperial College London, de business school is een wereldwijde leider op het gebied van wetenschap en technologie, rijden we zakelijk voordeel door de fusie van business en technologie.

Wij combineren innovatief denken en inzicht met de nieuwe technologie om praktische oplossingen voor echte wereld problemen te ontwikkelen, waarbij zowel het bedrijfsleven en de samenleving. Onze toonaangevende onderzoek informeert onze master-en Executive Education programma's en wordt gezocht door overheden, beleidsmakers en leiders van internationale bedrijven die vaak met ons samenwerken aan onderzoeksprojecten.

We trekken briljante geesten en zorgen voor het milieu om innovatief en ondernemend denken te stimuleren, wat resulteert in baanbrekende ideeën die zakelijke kansen te ontsluiten.

Onze levenslange professionele ontwikkeling service en wereldwijde netwerk van alumni zorgen dat onze afgestudeerden gaan naar lange en succesvolle carrière in diverse branches hebben over de hele wereld.

De Business School is een van de top een procent van de business schools over de hele wereld te zijn door de drie grootste en meest invloedrijke business school accreditatie verenigingen geaccrediteerd:

  • AACSB (De Vereniging van Advance Collegiate Schools of Business)
  • AMBA (Association of MBA's) en
  • EQUIS (European Quality Improvement System)
1
Programs taught in:
Engels

Imperial Global MBA programme overview